srkixt660 28 Napisano Mart 6, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da je ovaj BMW toliko dobar, Cak Noris bi ga odavno vozio :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da je ovaj BMW toliko dobar, Cak Noris bi ga odavno vozio :D Ahahahaha !!! BRAVO majstore !!! nasmeja me do suza ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Cak je i Cak Noris znao sta treba da vozi da bi bio nepobediv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Mart 7, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se dizajna tice-svaka cast. Probao sam K1200s i mislim ukupno uzevsi to je vrhunski motor.Medjutim isto tako mislim da je to mnogo para za vrhunsku tehnologiju koja u krivinu ide kao omanji mini bus, tj. zbog ogromnog medjuosovinskog rastojanja. Svaki CBR 1100 XX se vozi sto puta lepse od BMW-a. A da ima vrhunski agregat-sto jeste jeste!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nego Mikko, nerece ti meni, jel sam ja to slikao tvoj novi motor? Nemo da si takav. Ja sam ga slikao na prikolici, a sad se ti nama pokazi kako istovaraju kod tebe. ;D Pa za prasence i picence, kasnije kad se sretnemo na nekom susretu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasko123 11 Napisano Novembar 8, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan zasto se ovaj motor ne proizvodi od 2008-me vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan zasto se ovaj motor ne proizvodi od 2008-me vise? Zbog ovog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 9, 2013 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Novi model je K1300R http://www.motorcyclespecs.co.za/model/bmw/bmw_k1300r%2012.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...