Astral 6236 Napisano Maj 13, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Oni su mi vise u nekom sport turing fazonu,brzi su to motori , fazer 1000 ima oko 150ks to je meni jako previse,iskreno nisam siguran da sam dorastao kao vozac i jednom i drugom motoru..a polozaj sedenja je dosta drugaciji od tdm-a i stroma.. mozda jednog dana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joe750 35 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Tu odmah iza coska Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tdm-om neces pogresiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 13, 2015 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan TDM je hibrid svega i odlican je i za grad i za putovanje,jedino sto trosi ulje....Transalp je idealan motor za voznju ali nema snage natovaren sto ce se odraziti na potrosnju! Strom 1000 da,650 ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 13, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja primetio 4tx trosi ulje samo ako ga zavrces i vadis mu dusu. Ako normalno vozis a ne tripujes sportsku voznju nemas te brigePa tako kazu svi.. na obrtaje i na veliku vrucinu leti,tacnije na kombinaciju ta dva faktora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 13, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja primetio 4tx trosi ulje samo ako ga zavrces i vadis mu dusu. Ako normalno vozis a ne tripujes sportsku voznju nemas te brigeШта значи завртање и вађење душе? Преко колико кмх и колико обртаја?Колико обртаја тражи за неку нормалну крстарећу брзину од 100-120? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 13, 2015 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan TDM trosi ulje! Isli smo sa 3 tdm na Alpe svi su trosili ulje...moj je bio 2001g i trosio je najmanje ali je trosio,zavrtao ili ne....meni po gradu nije trosio a tu se najvise zavrce od semafora do semafora tj tu je najcesce blizu crvenog ili u crvenom! Ali ja bih ga svakako preporucio u grupi ovih motora,moze da se vozi i van asfalta,moze i na stazi,moze i na kolenu,moze kako hoces...kazem hibrid svega i svacega ali dobro osmisljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 13, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan ja inace vozim 60-80 km/h ali recimo na auto putu volim da vozim 140-150km/h i motor i auto i kombi i helikopter i raketu.. nadam se da je to sa Tdm-om izvodljivo.. inace sam stalozen i miran vozac al na auto putu volim da vozim 140 i to je to.. racuna se da imam i gospodju i kofere, mislim da je Tdm dorastao tom zadatku,pa makar mu do grcke i dolio 1L ulja,bas me briga,al ako treba da dolivam na svakih 300km to je vec problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1885 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan TDM je verovatno dobar motor. Ali meni nije jasno zašto ljudi po svetu ne putuju toliko sa njim ako je tako dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Maj 13, 2015 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Umesaj i Versysa 650 u ekipu. Jeftiniji je od Stroma a ne zaostaje, samo je drugacijeg karaktera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 13, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Kako fazer nema snage? To je isti motor kao i kod mog Thundercat-a, 600ccm, 100ks. Oni su specificni sto do 5k obrtaja nisu previse agresivni i zato se odlicno voze po guzvama i po gradu, dok posle 5k prilicno dobro vuku. I meni je zanimljiv gsxf, pogotovo sto za male pare dobijes motor star 3-4 godine a i lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si pametno suzio izbor na TDM i Stroma, ali poredjenje TDM 850 (bilo kog) sa Stromom je poredjenje baba i žaba, kako koncepcijski, tako i po ceni i starosti. Ako ti je budžet manji, opredeli se za 4TX, ali ako možeš da se pružiš do Stroma, za slične pare je po meni bolji izbor TDM 900. Tako sam bar ja odabrao. TDM 900 nema problema sa potrošnjom ulja, manje troši i lakši je od 850, ima 6 brzina za autoput, bolje kočnice.... a nećeš osetiti ni nedostatak snage (u poredjenju sa Stromom). Prednost Stroma je samo u ceni registracije, ali ne mislim da je to baš toliko bitno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Reče čovek da je cena TDM 900 i Stroma "identična na tržištu polovnjaka". Ja nešto ne pratim cene trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 14, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa u tom slucaju je onda situacija sledeca... ako imam para tdm900 a ako ne dodjem do jos stedstava tdm 8504tx (oni su 99-01 oko 2200-2500) i to sve sad po ovim "letnjim " cenama na oglasima.. a 900 je od 3200-4500€.. Mislim ja imam motor ne zuri mi se nesto specijalno (vozikam se i sa njim iako je malen) ali sad kad budem prodao moped znam sta da jurim.. do sad sam se opasno lomio.. Hvala jos jednom na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 14, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ovako. Ja kao bivsi chopperas i vecni chopperas u dusi, evo vozim moj 4TX vec nekih 2-3 nedelje ja mislim. Svaki put (a to je svaki dan) kad sednem da vozim meni se motor svidi jos malkice vise, i kez je sve veci i veci. Taj trend jos uvek traje, i ako nastavi jos malo mozda ga i ne promenim Tooo je pravs stvar ! Motor bi tome i trebao da sluzi,sreca,sreca,radost ! I insekti po zubima (u slucaju flip up kacige) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 16, 2015 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si pametno suzio izbor na TDM i Stroma, ali poredjenje TDM 850 (bilo kog) sa Stromom je poredjenje baba i žaba, kako koncepcijski, tako i po ceni i starosti. Ako ti je budžet manji, opredeli se za 4TX, ali ako možeš da se pružiš do Stroma, za slične pare je po meni bolji izbor TDM 900. Tako sam bar ja odabrao. TDM 900 nema problema sa potrošnjom ulja, manje troši i lakši je od 850, ima 6 brzina za autoput, bolje kočnice.... a nećeš osetiti ni nedostatak snage (u poredjenju sa Stromom). Prednost Stroma je samo u ceni registracije, ali ne mislim da je to baš toliko bitno. Tako je,sa 900 su resili ulje i napravili pravu stvar...ako mozes za njega da se ispruzis ne treba vise da razmisljas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 16, 2015 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan TDM je verovatno dobar motor. Ali meni nije jasno zašto ljudi po svetu ne putuju toliko sa njim ako je tako dobar. Zato sto ljudi po svetu putuju motorima starim par godina a mi ovde pricamo o motoru od 15...i zato sto je jedna fabrika odradila takav marketing za svoje proizvode da je to stasno,o kvalitetu iste ne bih jer bi me vecina na ovom forumu rastrgla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 16, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Mc SREMac, vidim da vozis TDM, ali ne mogu da skontam iz tvog posta da li si mislio na Yamahu kao brend koji je odradio bruka marketing ili si mislio na onu drugu marku na koju svi mislimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1885 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan TDM je verovatno dobar motor. Ali meni nije jasno zašto ljudi po svetu ne putuju toliko sa njim ako je tako dobar. Zato sto ljudi po svetu putuju motorima starim par godina a mi ovde pricamo o motoru od 15...i zato sto je jedna fabrika odradila takav marketing za svoje proizvode da je to stasno,o kvalitetu iste ne bih jer bi me vecina na ovom forumu rastrgla! Ni ja ne volim propelu.Ali putuju ljudi i sa varaderom i sa stromom i sa manjim jednocilindrasima al sa TDM slabo ili ja mozda nisam upoznat.Mnogo vise se putuje i putovalo sa transalpom nego sa TDM ,a oni su po godinama u klasi.Cak se vise putovalo sa ST nego sa TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 16, 2015 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan @Mc SREMac, vidim da vozis TDM, ali ne mogu da skontam iz tvog posta da li si mislio na Yamahu kao brend koji je odradio bruka marketing ili si mislio na onu drugu marku na koju svi mislimo? Ne vozim na zalost trenutno nista,nisam izbrisao u profilu....ne,ne mislim na Yamahu,mislim na taj drugi evropski brend,puni su ih Alpi i to svih vrsta,ja licno smatram da su precenjeni i da su daleko od japanaca pogotovo Honde po kvalitetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 16, 2015 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan TDM je verovatno dobar motor. Ali meni nije jasno zašto ljudi po svetu ne putuju toliko sa njim ako je tako dobar. Zato sto ljudi po svetu putuju motorima starim par godina a mi ovde pricamo o motoru od 15...i zato sto je jedna fabrika odradila takav marketing za svoje proizvode da je to stasno,o kvalitetu iste ne bih jer bi me vecina na ovom forumu rastrgla! Ni ja ne volim propelu.Ali putuju ljudi i sa varaderom i sa stromom i sa manjim jednocilindrasima al sa TDM slabo ili ja mozda nisam upoznat.Mnogo vise se putuje i putovalo sa transalpom nego sa TDM ,a oni su po godinama u klasi.Cak se vise putovalo sa ST nego sa TDM Pa rekoh da je to po meni hibrid R,putnog i enduro motocikla....pravljen za one koji bi od svega po malo ali samim tim oni koji putuju se odlucuju za druge modele uglavnom,mada sam ih vidjao...i ja sam se najlepse vozao sa TA 650,bio u MKD,HR,BiH ali mu jednostavmo fali snage...taman toliko koliko TDM moze da pruzi za putovanje i voznju po gradu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 16, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Realno kao i kod svega novac je faktor koji realno odlucuje sta ce se kupiti,nevezano za motore.. a kompromise svako od nas svakodnevno pravi svesno ili nesvesno. Tdm je definitivno u prednosti sto se cene tice u odnosu na sve pomenute modele.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Tako Dobar Motor, Kako neki kazu od alata nosim kljuc za bravu, Neidemo kod majstora vec se vozamo. Nije bas tako velika registracija.Ni previse ni premalo snage. Ubrzava linearno. Odlican u krivinama. Za isti novac mozes naci dosta mladji motor. To sto ih u Srbiji nemamnogo neznaci da se ne vozaju. U Srbiji mnogo cega nema mnogo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 16, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Za isti novac mozes naci dosta mladji motor.Hmm.. obrazlozi ovo,imas moju paznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 16, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Tako Dobar Motor, Kako neki kazu od alata nosim kljuc za bravu, Neidemo kod majstora vec se vozamo. Nije bas tako velika registracija.Ni previse ni premalo snage. Ubrzava linearno. Odlican u krivinama. Za isti novac mozes naci dosta mladji motor. To sto ih u Srbiji nemamnogo neznaci da se ne vozaju. U Srbiji mnogo cega nema mnogo. Па не знам колико их има у другим државама кад их у Србији нема пуно. Пуни их огласи... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan To sto ih u Srbiji nemamnogo neznaci da se ne vozaju. U Srbiji mnogo cega nema mnogo. Ja ne znam kog motora ima puno u Srbiji po oglasima ako nema TDM-a 850. Ima ih kol'ko ti duša ište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...