Endurac 954 Napisano April 17, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hahah jesu majke mi hahaha....kakva slucajnost...divan nacin za upoznavanje da joj dam retrovizor od Dacie za uspomenu i poklon umesto cvecca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano April 18, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Prosle subote pred pocetak voznje do avale isao sam od Solo-a do Arene, 50 na sat, ja iza zadnjeg desnog ugla taksiste. Jurija gagarina ima tri trake, taksista i ja u srednjoj. Taman razmisljam da ga zaobidjem sa desne strane kad budala ni pet ni sest skrece nadesno, maltene pod pravim uglom preseca krajnju desnu traku i staje stranci. :omfg: Ista situacija u centru al sam bio u kolima i opet iza taksiste. Kako je krenulo, pocecu da obilazim samo sa leve strane pa makar bila avionska pista sa desne strane taxiste, opasni su po zivot majq im njihovu. :evil: I posle treba da budem miran, da ne stajem taxisti, da se ne dernjam budali u uvo i da mu ne nabijam flajer u usta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano April 18, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Never pazi sad ovo....hvala bogu isao sam pesske na 5 metara odatle. Terazije u pravcu Slavije preko puta Mek-a pa malo napred ispred semafora.2 trake desno, jel, obe ka Slaviji. Pun spic, u desnoj krajnjoj traci stoji kamionce i opravlja trolejbuske zice (2 lika u korpi na krovu kamioncceta), dakle zauzeta cela desna traka. Taksista zaobilazi kamion sa leve trake sa jedno 50km/h , iza njega masa vozila, skuteri itd. U tom trenutku, sa trotoara stranka masse, IDIJOT koci u TOJ LEVOJ traci i staaaaaaajeeeeeeeeee. EJ staje u levoj traci, stranka izlazi sa trotoara, ulazi u kola...... sta recci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano April 18, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Never pazi sad ovo....hvala bogu isao sam pesske na 5 metara odatle. Terazije u pravcu Slavije preko puta Mek-a pa malo napred ispred semafora.2 trake desno' date=' jel, obe ka Slaviji. Pun spic, u desnoj krajnjoj traci stoji kamionce i opravlja trolejbuske zice (2 lika u korpi na krovu kamioncceta), dakle zauzeta cela desna traka. Taksista zaobilazi kamion sa leve trake sa jedno 50km/h , iza njega masa vozila, skuteri itd. U tom trenutku, sa trotoara stranka masse, IDIJOT koci u TOJ LEVOJ traci i staaaaaaajeeeeeeeeee. EJ staje u levoj traci, stranka izlazi na trotoar, ulazi u kola. sta recci.....[/quote'] Treba upisati broj taksija, pa poslati prituzbu. Mislim da je Grad krenuo u obracun sa svim vrstama taksista, od legalnih do nelegalnih. A za ovog se nadam da mu je musterija rekla "do Beogradjanke, molim". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1831 Napisano April 18, 2006 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Prosle subote pred pocetak voznje do avale isao sam od Solo-a do Arene' date=' 50 na sat, ja iza zadnjeg desnog ugla taksiste. Jurija gagarina ima tri trake, taksista i ja u srednjoj. Taman razmisljam da ga zaobidjem sa desne strane kad budala ni pet ni sest skrece nadesno, maltene pod pravim uglom preseca krajnju desnu traku i staje stranci. :omfg: Ista situacija u centru al sam bio u kolima i opet iza taksiste. Kako je krenulo, pocecu da obilazim samo sa leve strane pa makar bila avionska pista sa desne strane taxiste, opasni su po zivot majq im njihovu. :evil: I posle treba da budem miran, da ne stajem taxisti, da se ne dernjam budali u uvo i da mu ne nabijam flajer u usta [/quote'] Zar se kod nas bese ne obilazi sa leve strane? :roll: :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano April 18, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Zar se kod nas bese ne obilazi sa leve strane? :roll: :misli: Sto se mene tice, zavisi od situacije. A i sumnjam da je iko ovde okoreli postovalac tog pravila :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
derbi 0 Napisano April 18, 2006 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan nebi zeleo da me shvatite kao divljaka ali sto se mene tice svako ko me tako isece u najavi vrti oglase i trazi novi retrovizor! imam ih par komada na dusi ali treba uzeti u obzir guzve ovde (Paris) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Danas je neki pandur pricao u onoj jutarnjoj emisiji na "Prvom" kanalu. Nadam se da ste vi slusali posto sam ja zurio da zavrsim prevod za auto i u skolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 4, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi na kraju sa tim flajerima? Napravite ih tako da 4 komada stanu na a4 format i ja æu da ištampam 2000 komada (500 listova). najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1831 Napisano Maj 4, 2006 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jos skupljamo ideje za flajere... Nego, ja bih da imamo 2 po A4 strani, bice mnogo sitno ako bude 4 od jedne strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 4, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem, 2000 flajera èim dobijem sliku. Za svaèije dobro... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1831 Napisano Maj 4, 2006 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem' date=' 2000 flajera èim dobijem sliku. Za svaèije dobro...najzli[/quote'] Bravo, care! Dogovoricemo se jos za sve to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 7, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Odlican text na motori.hr : http://www.motori.hr/cgi-bin/cl.rr?id=1394 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Septembar 26, 2014 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedino donekle sigurno resenje je umerena brzina, odstojanje i cetvoro ociju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Septembar 27, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je valjda neki rekord, 8 godina stara tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Septembar 27, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Dragulce juri postove,sinoc je redom pisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 27, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je clan 100 godina, a jos nije punopostan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...