Jump to content

Moto Zajednica

mozda resenje za iznenadna skretanja automobila

Recommended Posts

• Vlasnik sajta, 5356 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Haha, dobro je :D :D

Ja odavno merkam onu cuvenu majicu 'If you can read this, the bitch fell off', al nikako da je pronadjem :D Na kraju cu je napraviti izgleda :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Znacci ovo je vrh fora, odavno nesto bolje nisam cuo :) :) :)

Evo i ja cu ladno da stampam na srpskom dodusse, samo da smislim adekvatan predlog za bitch! *kurva, krava, svinja...? (pardon my french:))

• Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova
  • Motocikl: ADV 350
Znacci ovo je vrh fora' date=' odavno nesto bolje nisam cuo :) :) :)

Evo i ja cu ladno da stampam na srpskom dodusse, samo da smislim adekvatan predlog za bitch! *kurva, krava, svinja...? (pardon my french:))[/quote']

Najbolji izraz je "štija". :)

a sta cemo za napred....if U CAN READ THIS U BETTER C ME!!!! `il tako nesto...... ili nisam leteci far ja sam ceo covek na motoru!

Mislim da bi mnogo upecatljivije bilo kad bismo napravili neke letke sa iscrtanim scenama koje su najopasnije, a ciji su uzrocnik vozaci automobila. Cisto da se tu opisu nekoliko tipicnih gresaka koje vozaci automobila prave, a koje nas dovode u maltene smrtnu opasnost.

E i onda da svako od nas ima po jedan tabak tih letaka, pa kad naidjes na semafor gde svi cekaju da se upali zeleno svetlo, ti okacis ljudima ispod brisaca ili im bucnes kroz prozor kola...

Vecina ce te letke baciti, ali ce jedan broj tih ljudi da ih procita, pa je opet korist neka...

A onda napravimo i varijante tih letaka za motoriste, pa kad nekog motoristu susretnes na semaforu ili tako negde, samo mu zakacis na retrovizor motora. Ili kad odemo na skup, da nastancujemo dosta toga i onda podelimo ljudima...

E to bi vec mozda nesto pomoglo, a ne samo natpisi na majicama...

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: Puch
E i onda da svako od nas ima po jedan tabak tih letaka' date=' pa kad naidjes na semafor gde svi cekaju da se upali zeleno svetlo, ti okacis ljudima ispod brisaca ili im bucnes kroz prozor kola...

[/quote']

Ala bi nas neko... :bos: :bos:

Aha, bi qrac... Mislis da neko sme da ti kaze nesto? :D

A sa druge strane, cim se upali zeleno ti si otisao... ;)

ODLIÈNA IDEJA! odlièna. odlièna. odlièna!!!!!!!!!!!!!!!

vec vidim na zutom papiru na licu i poledjini 2 situacije.

npr preticanje sa 30 na sat u levoj traci na autoputu i npr skretanje ulevo automobila iil koèenje taxiste.I naravno www.bjbikers.com ( "u borbi za zivot" ! ili tako nessto jako i "lepljivo"...).

Ako nema ko, evo ja kao bivši karikaturista "Politike" pristajem da pomognem u crtanju :)

2yVsg_a3fz.th.jpg

QtsmD_a3fz.jpg

EVO CISTO SAM NABRZAKA URADIO U PAINTU ZA PROBU...NECE BAS PROCI NEZAPAZZENO :)

Na poledjini bi mogao biti napisan neki tekst sa uobicajenim greskama koje ljudi prave, a koje nas ugrozavaju...

O ovome treba da sednemo i da popricamo jer nije komplikovano uopste, a opet moze biti jebitacno...

heheh i ta je extra, ali uz malo kromnosti nema smisla da je stavljam dok vozim XT. Dussu dala za ostatak ekipe na zujalicama:)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Evo kako to ameri rade:

rGXk3_thebitchifyoucanreadthis2vg.jpg

Nego sto se teme tice, juce sam se sa drugarom (koji cozi CBR 500F) vozali po sporednim putevima izvan grada, nisu tako prometni a i imaju vise krivina pa su dobri za "oblikovanje" guma. Elem, u jednom trenutku drugar krece da obilazi crni Fiat koji se kretao nekih 50-ak na sat, kad vidis ovaj bez zmigavca, bez gledanja u retrovizor, SKRECE U LEVO! (bar da je kocio, upalilo bi se stop svetlo pa bi primetili). Drugar koci tako naglo da plavi dim izlazi ispod guma, u poslednjem trenutku pusta kocnicu i obilazi tako blizu da je, kako kaze, "osetio vetar od kola". Ja sam bio nekih 100 metara iza i vec sam mislio da ce zavrsiti na VMA. Ajde da neko kaze kako smo brzo vozili, ali ta deonica je losa pa nismo isli vise od 80, jednostavno ovaj iz kola verovatno nije navikao da tu uopste ima saobracaja...

Pre nego sto smo nastavili voznju, pravili smo pauzu od desetak minuta, mada su se meni posle toga jos tresle ruke, mogu da zamislim kako je njemu bilo kada je video da mu se auto naglo isprecio...

• Zainteresovan, 837 postova

Meni se desilo nesto veoma slicno.

Kad sam se vracao sa skupa iz Sapca preticao sam kola a u susret je nailazio kola.

Ja mu svirnem i ambledujem, on se malo skloni i ja krenem u preticanje. Kad sam stigao do prednjih vrata on naglo skrene i ja se vratim malo levo.

Mislim da je imalo svega 5cm da udarim u kamion.

Sto kaze tvoj drug, osetio sam vetar od kamiona koliko sam bio blizu.

• MK. Sirius - Srbija, 806 postova
  • Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08

Evo bas pre 10 min,obilazim coveka i on bez ikakvog znaka(niti kocenje ni zmigavac) skrece levo...

Naravno neki propali kec od pre 300 godina,cudo da se nije raspao kako me je udario...

Na svu srecu bila je jako mala brzina tako da se moja plastika samo malo savila i vratila,cak nisam ni pao...

Dosta srece...

:shock: :shock: :shock: :shock:

Ljudi pa ovo je zaista strassno...sve bre za dlaku...DAj PABLO JAVNI SE DA RADIMO TE FLAJERE.

UZEH JUCE LIQUI MOLLY DA PRODZARAM KARB I i ostale dizne i dovode goriva kako ne bih zaostajao ubuduce za kolegama sa "prekrupaccima", na terazijama pored mene 60-ak na sat idu 2 klinke na Vespi, ja pored njih (slucajno majke mi), taxara glupa nas vidi i na 50 m krece u lagano polukruzno ispred nas.

Znaci, toliko sam poludeo da sam krenuo nogom da mu slomim retrovizor al me je provalio i trzno desno, devojke jadne frapirane (ispostavilo se da su komsinice sa Vraccara od 18-19 godina). I tako sam se drao i drao na njega i lagano odjezdio.

Znaci ti ljudi su apsolutno opasni po zivot, i ono sto SVI kazu na netu i uzivo. Automobilisti te vide ali voze kao da ne postojis. Ovo je nekakav cudan fenomen ali je realan.

Ljudi pa ovo je zaista strassno...sve bre za dlaku...DAj PABLO JAVNI SE DA RADIMO TE FLAJERE.

Cucemo se za flajere, to moramo da napravimo.

Sad bas razmisljam nesto, bilo bi super kad bi postojala samolepljiva traka na gornjoj strani tog flajera, tako da bude lakse da se 'montira' na soferku... Samo treba da rukom pritisnes flajer na soferku i da on ostane...

Smislicemo nesto.

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: VFR 800

Sistem za ssoferku: slajm iz peta izvuccen za one bezobrazne, pa shodno njihovom bezobrazluku, smanjujes cug, :lol: od kolena, ja.a, stomaka, grla, naravno ssto je manje bezobrazan manji cug. A za normalne dovoljno je dati kroz prozor. Jedino je bitno da se daju ili ljepe u toku vozznje, to jest kad nekog (vozacca) ima za volanom. A za poccetak su dobri i crno-bjeli sstampani na laseru i kopirani, bitno je da mu nesto turiss u ruke pa da ccita, uraditii par komada, okacciti na forum pa ko ima sstampac nek rokne koliko mozze pa da nosi i djeli. Vremenom i sstampa mozze da se zavrssi, sve sa adresom i kontaktom BJB-a ako neko zzeli da pomogne inicijativu i akciju "poveccanja bezbjednosti u saobraccaju". Mozzda i neka zvaniccna institucija pomogne :wink:

JA mislim da bi svi otvorili prozor i uzeli flajer kada bi im pokucali na staklo. Ja bih rado uzeo da sam u vozilu, sto da ne. A leto ide, ljudi ce voziti i sa otvorenim prozorima. Ako se normalno obratimo vozaccima "dobar dan" itd, kao sto ide, mislim da nece biti problema. Ko neuzme - neuzme. To sa lepljenjem - bojim se da ih dodatno ne iziritiramo kad ih vec moljakamo da uzmu flajere...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Ja bih uveo flajere kao vanrednu meru umesto standardnih psovki :evil: i lomljenja retrovizora kad nas ''ne primete'', nego mu ti sa osmehom daš flajer da 'proèita' gde je pogrešio i eventualno skapira poentu...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja