Spiritwalker 35 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para je potrebno otprilike? Ja cu prvi put ove godine do Grcke skuterchetom :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone x8 1 Napisano Maj 28, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan Ja računamoko 100e za gorivo i još oko 300€ za smeštaj i provod - jer u junu je jeftiniji ležaj - ako ti treba društvo daj da kombinujemo turu - opet - kad smo u mestu - apartmanima - svako za sebe i svojim putem - moja ideja je i bila da budemouz put zajedno niz put svako na svoju stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da toliko sam mislio moj 3-4l, meni je samo posao frka(zbog vremena tvog polaska),truli privatnik, ti ides sa devojkom? Moja, ne verujem toliki put da ce izdrzati, pocetnik, :-) Dobro to mi je sranje, ak smo OK, sto i neko druzenje da ne padne :-) Svakako, cucemo se, kazem meni je problem samo poso, al ipak je lepse u drustvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Maj 29, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako planirate na Lefkadu-obratite paznju na nesnosnu vrucinu na autoputu od Soluna do Ioanine. Namestite tu deonicu da prevezete rano ujutru. Na taj auto put izadjite sa PUNIM REZERVOAROM, jer sledecu imate tek na 80km do Ioanine. Pozzz Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone x8 1 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan Hajd, vidi kad mozes, ja cak planiram da razvucemo put. Krenemo popodne, u Nisu prenociste, rano ujutro krenemo dalje-mozda Ohrid, i opet ceo dan, najaca trasa kolko sam racunao treba da bude 500 km. Naravno sa vise pauza, tako da put bi trebalo da bude lagan. Javi mi se na mail pa da se dogovaramo: savicne@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Uff lepo ces se navozati isao sam na lefkadu pre dve godine do duse autom mnogo dosadna ruta skoro sve je autoput jedino ako ti neides nekom drugom rutom moras dobro isplanirati put gde spavati gde prepoloviti put..inace ostrvo generalno prelepo za motor raj ima da uzivas i onavezno da skoknes jedan dan do kefalonije neverujem da je trajekt za skuter mnogo skup..Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Shone se ne javlja... Da ne otvaram novu temu, zadnje dve nedelje juna 2015 išao bih za Grčku, može Lefkada ali još bolje Sitonija ( jedan dan bih izdvojio za posetu Svete Gore ). Ima dobrih kampova. Imam šator. Potrebni kompanjoni, jedan ili više još bolje ja sam zainteresovan....takodje vozim slican motor afriku..gox, jel jos uvek aktuleno... trenutno sam u Grckoj na Tassosu I samo da javim da je padala kisa zadnja dva dana po ceo dan a da ni danas nece biti bolje mada krecem za zapadnu Grcku ka Albaniji. Prilicno je ladno 14 C I sledecih par dana nece biti toplije od 24 (ujutro 7) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti bas nemas srece...samo polako i pazljivo...jos danas...i bice lepse vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Maj 31, 2015 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan ili mozda mikonos...http://www.mycamp.gr/photo-gallery.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja dva dana je extra vreme u Grckoj. Videcemo sta me ceka krajem sledece sedice kroz Albaniju I CG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone x8 1 Napisano Maj 31, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan Ideja o putovanju nije sveto pismo - kako većina odluči - ako se uopšte okupimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Maj 31, 2015 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shone, ako imas vremena od ponedeljka neki dan da odemo na pivo i popricamo malo...takodje ko bi jos iso..ne bi bilo lose da se pridruzi.. Ja sam u Beogradu inace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone x8 1 Napisano Maj 31, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam iz Bg-a. Pivo uvek može Sreda - četvrtak - valjda ću dotle upasovati motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Jun 15, 2015 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve godine sam bio na Lefkadi, i tamo su ubedljivo najbolje plaze koje sam video! Bio sam 27. Avgust do 9. Septembra, i moram da kazem da je Jonsko more malo hladnije, i da pred kraj mog ostanka tamo, da je voda prilicno zahladila. Jake struje kolaju Jonskim morem... A na lefkati na zapadnoj obali gde su najbolje plaze, zna i jak veter da duva pa da pravi i ozbiljne talase... Pa bih preporucio kraj Jula! Ove godine sam planirao Pargu i Krf u Julu ali nesto iskrslo pa idem 21. Juna u Neos Marmaras... Inace bili smo odseli u Agios Nikitasu, mesto je malo i slatko ko bombona, ima taverni i plazu za pozeleti! Topla preporuka! Jedino sto je bas malo pa je posleponocni sadrzaj malo tanak bio u mom terminu... Ali zato je Lefkas na 13 km... A tamo ima i Lidl za snabdevanje... Najbolji giros sam jeo u Lefkas gradu, nalazi se na marini i zove se Daltons! Topla preporuka! Jednom kada probate, cesto ce te tamo jesti! Kad sam ja bio, 3e je bio "king" giros, a obican 2.5e... Naravno, tamanili smo samo ove kraljvske! :D Sto se tice kumaraca, istina, ima ih! Obavezno smestaj sa komarnicima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Jun 15, 2015 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima.. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Jun 16, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2658 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji giros u Lefkasu, po meni, je giro giro - piše se Yupo Yupo malo dalje od Daltona u toj ulici koja ide uz more tj luku. Probao i kod Daltona ali ovi su bolji.Plaže fenomenalne ali su sve dobre na zapadnoj strani. Za vožnju motora fenomenalni predeli, pokajao se što nisam nekako išao motorom. Imaš i jedan restoran u brdima sa čije terase je fenomenalan zalazak sunca i pogled na more. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Jun 18, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde i po kojoj ceni moze da se nadje najpovoljniji smestaj na Lefkadi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosovic 9 Napisano Jun 18, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda CBF 600S 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji giros u Lefkasu, po meni, je giro giro - piše se Yupo Yupo Imaš i jedan restoran u brdima sa čije terase je fenomenalan zalazak sunca i pogled na more. Da me ubiješ sad ako mogu da se setim kako se zove onaj veliki giros kod njih, ali je stvarno ogroman, a koštao je (pre 2 godine) 2,20e. Polazim za nekih 20 dana opet tamo i to ću baš biti u Lefkasu, pa ću da slikam kako se zove taj veliki giros. Ovaj resotran, pretpostavljam, je Greco Levante? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Jun 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2658 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj restoran, ovaj je koliko se sećam bio u mestu Exanthia u brdima. Mi smo taj dan bili na plaži Kalamici i sa nje otišli gore na večeru. Mi smo testirali Dalton i Giro giro. Ovaj drugi je malo ali baš malo skuplji od Daltona ali su im porcije i malo veće. Na njega nas je uputio naš drugar koji drži kafić u Lefkasu kao najbolji giros u Lefkasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Jun 19, 2015 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi batalite girose, nego probajte malo morskih specijaliteta. Košta ali vredi. Preporuka na samom ulazu u Nidri sa leve strane iz pravca Lefkasa je mali porodični restoran Kalypso mislim da se zove. Nestvarno dobra klopa, svuda sam po Grčkoj i po ostrvima jeo ali ovde je bio baš hedonizam do maksimuma. Obavezno probajte shrimp saganaki, pohovane tikvice, brancin, salate naravno. Uz to baš fino legne Retsina, tražite ako imaju Malamatina sa zelenom etiketom i probajte kombinaciju sa sprajtom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Jun 19, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2658 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mora ponekad i giros da zagine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitar76 4 Napisano Jun 21, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha TDM 4tx 2000g Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Još jedan bajk za Grčku. Avgust, putujem sa suprugom. Ima li nekog društva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...