acim 766 Napisano Maj 12, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, koji su servisi kod nas ovlašćeni od strane BMW-a? Osim Radulovića ima li još koji? Imate li neku preporuku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 12, 2015 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Delta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Maj 12, 2015 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ovlasceni jesu ali strucni , veliko je pitanje, mnogo losih komentara sam cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 13, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan E baš to me zanima. Sigurno su jeftiniji nego u Nemačkoj, ali džaba ako nemaju pojma. Onda ću radije skuplje da platim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Maj 16, 2015 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jako lose iskustvo imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEKI-BMW 3 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Jako malo ljudi ide u ovlasceni servis , a i brate ne kvare se bembare tek tako . Ja cuo da je ipak Delta kvalitetnija , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...