GuMi5 3108 Napisano Maj 19, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Istina, ali barem ima na čemu da sjedi Možda sam uzeo pogrešan motor za poređenje, ali jasno ti je šta sam mislio Jednostavno nekada na uštrb sopstvenog zadovoljstva želiš da ženu uključiš u svoj hobi, recimo motociklizam, pa onda umjesto R uzmeš nekog Sport Tourera... Ja nemam tih problema jer se važem uvijek među Touring i Maxi Scooter kategorijama tako da žena svakako ima mjesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 19, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Danas sa ženom odem do "Anemije" u Ivanjici (bolnica za rehabilitaciju) na pregled pošto imamo malo problema sa kičmom. Uđemo zajedno, a doktor pita čime se bavim, imam li kakvu fizičku aktivnost. Kad žena iskoristi priliku da se požali i kaže mu "Doktore, on Vam ne silazi sa motora." Ja počnem da se vadim kako ponekad (prošle godine) vozim bicikl, a doktor će "Koji motor voziš? Koliko kubika? Super! Kad si ga uzeo? Ja sam oduvek hteo, ali otac mi nije dao, a on promenio 5 motora do sad." 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 3, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja vise nemam potrebu da je nagovaram,polozila A sad moram da joj sve sredim na malom banditu da se vozi,mada vidim i neke pokusaje za voznju na big banditosu/ tipa onoga pa nije puno tezak,pa ako se vozi polako kakve veze ima sto je 1200,pa malo vise trosi,pa 400 je slabo,pa necu ja to da zavrćem kao ti,\ sad jos moram da je odgovaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Jun 3, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E moj prijatelju, samo da znaš šta ti se sve sprema. Ja slučajno načuo planove :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 3, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan E moj prijatelju, samo da znaš šta ti se sve sprema. Ja slučajno načuo planove :P slušaj. . .ako primas mito u vidu riblje corbice ,somovskih fileta,i tako tih dunavskih djakonija. .svrati da nesto popricamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Jun 3, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2644 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za mito, pogotovo ka meni :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 3, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 3, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ček malo.... Bokiliću, ovo nije tema "Kako ženu odgovoriti od vožnje motora" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 4, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa postaće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 4, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa postaće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jun 9, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sam ovo i pre i sada i mislim da ne postoji univerzalno rešenje.... Sve je stvar od od čoveka do čoveka tj žene, tako da u ovakvim situacijama ja primenjujem stari kineski savet " Nikad ne davaj drugom savet" Ja poslao lično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 9, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ma dovoljno je da se komsinica zainteresuje za motor,ima zena odma da skoci na zadnje sediste i uziva u voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 9, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma dovoljno je da se komsinica zainteresuje za motor,ima zena odma da skoci na zadnje sediste i uziva u voznji E..ima tu dobre istine. Bilo da je komsinica ili jetrva ili snaja.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 11, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozemo mi da filozofiramo oko zena koliko hocete,ali istina je prosta.Mozda cu u nekim ocima ispasti nenadertalac il sta ja znam,al nisam ja kriv sto je tako kod zena.Za mir u kuci zna se i jbg,to tako ide.A nije novac Onda moze i motor i sve lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...