Pera Pop 596 Napisano Maj 5, 2015 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poznanik trazi da kupi jedan od ova dva nejkeda u ocuvanom stanju. Ako neko od forumasa ima da ponudi ili zna nekoga ko prodaje takav primerak, neka se ne stidi i neka kaze. Primerci koji se trenutno nude u oglasima na polovnim automobilima i slicnim sajtovima su ili pogledani ili se odustalo nakon razgovora sa prodavcem. Ima jedna inazuma u Srbobranu koja nije gledana jos uvek, ali je i to u planu ovih dana. Ako neko poznaje vlasnika ili motor, svaka informacija je dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1772 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 1218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Svaka preporuka za taj motor. Bio je moj pa sam ga prodao tom momku u Srbobran. Vrlo je korektan covek. Koliko vidim na motoru je sve kako je i bilo sem sto je stavio nove gume prosle godine. To mi je rekao ka smo se videli letos zbog prenosa.. Kupio je moj drugar zimus Inazumu za 1600 ali realno nije ni prici toj crnoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 6, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na moto-berzi sam ovih dana video dve Honde sevenfifty, mislim da je jedna u Beogradu a druga u Subotici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ta u Beogradu je na N.Bgd i ima solidnog ulaganja u nju, a u Subotici je sveze uvezen motor. Trazi se nesto "domace" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ta na N.Bgd je neregistrovana, gume su lose, ima korozije u rezervoaru i na stapovima, nema kofer. U pitanju je motor uvezen havarisan iz Francuske, sklopljen i prodat u Ruy ili Ryu coveku koji je sadasnji vlasnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...