BATANNN 5 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan potrebne stubline,po mogucnosti i klipovi i ventili ako neko ima neka javi HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 29, 2015 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Druze za SC50 nema stubline posebno ....Cilindri/stubline su iz komada livene sa gornjim delom bloka motora. U aluminijumskim stublinama ima nikasil nanesen. Imas 3 mogucnosti: Drugi blok Nosenje na busenje/honovanje i nanosenje novog sloja nikasila ....nema niko ko to u srbiji moze da uradi a preko od 170-350 evra po klipu u zavisnosti od precnika Da se naprave i ubace hilzne u postojeci blok .....sto ja nebi preporucio da se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano April 30, 2015 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan ma znam druze da su iz komada sa blokom livene,trazim blok,a na hilznovanje mi se ne nosi jer mislim daje kratkog vijeka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...