severian 19670 Napisano Maj 4, 2015 Integrisan, 8583 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, samo guraj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Maj 4, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tura je fenomenalna, svaka cast i srecno svima Evo video putopis momka iz Spanije, koji je sam prebacio svoj motor u Juznu Ameriku i celu je obisao. Sam putovao i uzivao. Uzivao sam i ja u njegovom video putopisu, verujem da ce se i vama svideti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Anton slo 42 Napisano Maj 4, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: SLO Motocikl: BMW R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Tura je fenomenalna, svaka cast i srecno svima Evo video putopis momka iz Spanije, koji je sam prebacio svoj motor u Juznu Ameriku i celu je obisao. Sam putovao i uzivao. Uzivao sam i ja u njegovom video putopisu, verujem da ce se i vama svideti. E, pa lako njemu u južnu Ameriku. To je isto ko da ja idem u Bosnu . A ja da učim španski na stare godine ?? ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16484 Napisano Maj 29, 2015 Misbehave Responsibly, 1662 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Južnoamerička tura se meni krčka već neko vreme. Kako stoje stvari krčkaće se još. Ali bitno je da krčka; i da se uči španski (portugalski fakultativno). Jedan od načina planiranja itinerera je staviti na gomilu sva mesta koja su interesantna za obići pa onda formirati putanju. Evo malog doprinosa predlozima za rutu (jugo-istočni brazil). Naravno, destinacija nije za dečake ili one sklone ishitrenim odlukama. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2778315/I-haven-t-kissed-man-long-time-We-dream-falling-love-getting-married-MailOnline-visits-mysterious-town-300-Brazilian-women-looking-love.html http://www.marieclaire.co.uk/news/beauty/548803/l-equipee-girls-discover-beauty-among-sisterhood.html# 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...