Đorđe 82 18 Napisano April 22, 2015 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo narode. Uhatila me neka manija da se pazari Honda CBR 919 RR. Pa me interesuju iskustva ljudi što imaju iskustvi sa tim modelom. Jedino što ja znam o tom modelu da ide lepo i da je ozbiljan motor. Trebalo bi mi neki saveti o vrlinama i manama modela. Da bi bilo lakše ljudima o kom modelu je reče evo i fotke Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14934 Napisano April 23, 2015 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa posedujes veoma ozbiljan motor sta ti bi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano April 23, 2015 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio ga Baba pa ga i'cepo!...evo ti jedan fin prikaz: http://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/honda/cbr900rr-fireblade/1992/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano April 23, 2015 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio ga Baba pa ga i'cepo!...evo ti jedan fin prikaz: http://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/honda/cbr900rr-fireblade/1992/ Kežem još jednom uhvatila me manija da menjam mašinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3515 Napisano Maj 12, 2015 Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam od 2011. (97 godiste) i skroz sam zadovoljan. Nisam imao nikakvih problema niti vecih ulaganja, sada mislim da je poceo malo lanac bregaste da se cuje ali to je normalno na 70000 predjenih km, tako da planiram i to uskoro da resim. Od prednosti u odnosu na druge R-ove bih naveo udobnost i to da nije veliki potrosac, a i meni odgovara sto je malo masivniji i veci motor jer sam visok 190. Kao mana mogla bi da bude prednja guma 16-ica, tesko se nalazi i skupa je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...