K_A_W_A 948 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Koliko sam ja razumeo Kawu, ne radi se o parama uopste, covek je povredjen nepostovanjem dogovora i nedobijanjem ocekivanog kvaliteta. Upravo tako Aco, meni procenat za posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene interesuje da mi se to odradi na strugu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Aco, kad se javi jos jedan posalji srecnim dobitnicima PP, za slucaj da ne vidimo na vreme temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Cenu necu diskutovati posto sam i sam majstor ali taj crash bar moze da sacuva mnogo para. Opet, upola cene je upola cene ali ja kad kazem musteriji jedno, i ako sam se zajebao pojedem govno do kraja. Boze moj, ni prvi ni poslednji put. Skoro sam primio nekog ZX10 da radim i dogovorili smo se oko svega, kao plastike su malo ispucale a kad sam skinuo u stranicama ima i vlahova, i poliestera, i gita, cak kad sam brusio naleteo sam na parce gume i bakar ;D, stavljao covek sta je stigao. E sad, za to sam ja sam kriv zato sto nisam prvo pred covekom skinuo sve plastike sa motora (mada nisam bio tu pa nisam ni mogao, ostavio motor kod caleta), a ja mu poverovao da je sve to malo kao sto je rekao a kad sam video ono :o.... Al' sta sad, kao sto Castor rece, posle jebanja nema kajanja, cuti i radi kad nisi video u kakav se posao upustas, u tvom slucaju plati i teraj dalje. Sad si platio skolu, bar znas za ubuduce. E moj batice da je 15% majstora kao ti,the world would be a better place:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...