K_A_W_A 946 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dve nedelje gledam drugara na miseluku kako sedi na K6 i sklizne mu noga i padne sa motorom. Ja i drugi drugar pritrcimo podignemo motor, a on neogreban. Imao zastitu. I ja ajde sad da i ja to kod mene stavim, pa pozovem mog druga Lalu iz Zablja da mi to stavi. Oteram mu motor, pitam koliko ce to biti, kaze oko 50. Ja dodjem po motor, kad ono 70. A vi sad procenite, jel to toliko kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je rekao OKO 50,to je blizu 70,tvoja greska je sto se nisi oko cijene dogovorio TOCNO.A svaka roba ima svog kupca,nekome vrijedi manje,nekome vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao nije znao koliko ce mu strugar uzeti. Ja vec davnih dana ne radim nista kod njega i ajde kao da uradim ovo, jer kao iz mog je sela, znamo se i kao mozda mi nekad za nesto bude trebao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Mart 3, 2008 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj bre, samo za ovaj patrljak 70e ????? Boze za kakve gluposti ljudi uzimaju dobre pare i na kakve gluposti ljudi daju dobre pare... Nije glupost u smislu da je beskorisno, nego u smislu da je jednostavno da se napravi i ugradi. Izgleda da ja zivim u drugoj drzavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i ja kazem. Prvo nisam znao da ce to tako da ispadne, a drugo racunam da nece nesto da me osisa. Kad sam vec dosao, ajde kao i da mi uradi. Ovo (temu) sam cisto stavio da i drugi vide, da se ne opeku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To ti je neka budz varijanta, original Yamahini su 150 eura i uz to dobijes lijepi aluminijumski nosac plus slajder (sa slike). Mada, i to ce da ti radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan zato i kazem da svaka roba ima svog kupca,uzeo ti je manje od pola cijene,niciji trud ne treba zanemariti,da si imao volje,mogao si napraviti i sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao nije znao koliko ce mu strugar uzeti. Ja vec davnih dana ne radim nista kod njega i ajde kao da uradim ovo, jer kao iz mog je sela, znamo se i kao mozda mi nekad za nesto bude trebao. Znaš kako se kaže: Ko će koga, ako ne svoj svoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, al on to tako svakog. Nisam ja jedini slucaj. Znam ih jos "dobrih" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljutiš za ovo što ću reći, ali postavi sebi pitanje: "Koliko love mogu ta dva prcvoljka da mi ostave u džepu?" Mislim na plastike koje će da se slome samo da padne motor statički, o pokretu neću ni da razmišljam. Dakle, nije skupo koliko god da je, kada se pogleda sa jedne strane. Međutim, kada se pogleda sa druge strane, svaki strugar to je to mogao napraviti za 20-50 eura, zavisno od materijala, gužve i od toga koliko ga mrzi da to odradi. Bitno je da si ti njih nabacio, a na cijenu ćeš da zaboraviš jako brzo... Tih 20 eura razlike će ionako da "ispari" za rundu pića ili neku sličnu akciju sa društvom. Zato pjevaj zbog zaštite i ne razmišljaj o tome više. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nije do para, nego ne volim takve trgovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Kawa,shvati da ti je covjek naplatio POLA CIJENE od onoga koliko u stvari kosta.Ako si htio ustediti,mogao si napraviti sam.NITKO NE RADI BADAVA i gubi svoje vrijeme,to je cinjenica.A naplatio ti je onoliko koliko je rekao,napisao si da je rekao OKO 50 EURA,na sta si ti pristao,znaci trebao si biti spreman i na nesto vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 3, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ali ako cemo ovdje pricati o tome koliko je trebao naplatiti ili nije,onda ova tema nije za "moto opremu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, ali sad je gotovo. Znaš kako se kaže - poslije jebanja, nema kajanja. Ako si znao da će tako biti (a mislim da si pretpostavljao), što si išao. Tako je i meni bilo sa Spaletom za servis. Dogovorili se za servis i 120 eura, a kad sam došao po motor - donio sam mu još 20 eura. Ne znam da uradim to što on zna i onda moram da platim. Tako i ti. Jel' znaš to da napraviš na strugu? Ako znaš - što si onda išao kod njega, a ako ne znaš - onda nemoj puno da se sikiraš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 3, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobro Ja to gledam malo drugacije ....ako se nesto kaze onda se to i ispostuje.........takav sam i u poslu i u svemu oko 50 nije 70 e i nece nikad biti nego je jos malo pa 50 % vise .....a u oopste nije pitanje da li je napravio nesto sto vredi toliko vec da se ispostuje ono sto se dogovori ...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja samo kazem da mi to i ne izgleda bas nesto. Neka sipka sa malo plastike. Mislio sam da ce i drugacije da izgleda. U svakom slucaju, ato jos jednog primera kako se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Mart 3, 2008 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ljudi o cemu vi pricate, ja ne mogu da verujem ??? Pa gde ono moze da vredi i 50, a kamoli 70e ? Evo ja dajem ponudu da vam pravim taj slajder za 20e Ozbiljan sam i ne zezam se ! Skupite se bar za 4-5 komada pa da krenem na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Cenu necu diskutovati posto sam i sam majstor ali taj crash bar moze da sacuva mnogo para. Opet, upola cene je upola cene ali ja kad kazem musteriji jedno, i ako sam se zajebao pojedem govno do kraja. Boze moj, ni prvi ni poslednji put. Skoro sam primio nekog ZX10 da radim i dogovorili smo se oko svega, kao plastike su malo ispucale a kad sam skinuo u stranicama ima i vlahova, i poliestera, i gita, cak kad sam brusio naleteo sam na parce gume i bakar ;D, stavljao covek sta je stigao. E sad, za to sam ja sam kriv zato sto nisam prvo pred covekom skinuo sve plastike sa motora (mada nisam bio tu pa nisam ni mogao, ostavio motor kod caleta), a ja mu poverovao da je sve to malo kao sto je rekao a kad sam video ono :o.... Al' sta sad, kao sto Castor rece, posle jebanja nema kajanja, cuti i radi kad nisi video u kakav se posao upustas, u tvom slucaju plati i teraj dalje. Sad si platio skolu, bar znas za ubuduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 4, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Brate Brko takve ljude cenim ....sve radim kod tebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan ljudi o cemu vi pricate, ja ne mogu da verujem ??? Pa gde ono moze da vredi i 50, a kamoli 70e ? Evo ja dajem ponudu da vam pravim taj slajder za 20e Ozbiljan sam i ne zezam se ! Skupite se bar za 4-5 komada pa da krenem na posao evo ja se prijavljujem za jedan par... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan i ja isto. ljudi o cemu vi pricate, ja ne mogu da verujem ??? Pa gde ono moze da vredi i 50, a kamoli 70e ? Evo ja dajem ponudu da vam pravim taj slajder za 20e Ozbiljan sam i ne zezam se ! Skupite se bar za 4-5 komada pa da krenem na posao evo ja se prijavljujem za jedan par... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan treci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Svi ste u pravu, a opet niko nije u pravu! Prvo 70 nije oko 50! To je 40% vise od okvirne cene zar ne? Pa da li je 1400 oko 1000? Ne bih rekao. Drugo patrljci koji su prikazani ne vrede ni 20e, jednostavno su odradjeni samo da bi uzeo pare dok na estetiku i kvalitet nije bacio akcenat. Trece, ovo sto je Brrka odradio se zove profesionalizam! Ja sam u svom poslu x puta ispostovao kupca na svoju stetu ali dogovor je dogovor. I na kraju, okrenite Raju i pogledajte kakve crash padove radi za 30e, mnogo modela,raznih dimenzija i estetski vrhunski odradjeni.A to sto taj slajder moze da spasi i nikad nije skup, to je isto kao kada bi ste platili litar benzina 167E da ne ostanete bez goriva u nedodjiji, pa placate prenociste, pa ortaku gorivo da vam ga donese itd,itd. Bajke ciste su i to, da to sto je tip uradio Kawi vredi upola cene Yamahinih, mozda ali su i 14 puta nekvalitetnije i ruznije! Koliko sam ja razumeo Kawu, ne radi se o parama uopste, covek je povredjen nepostovanjem dogovora i nedobijanjem ocekivanog kvaliteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan nazalost mislim da je ovo pogresno mesto za bilo kakvo zaljenje.odavde mu pomoci nema.to je morao pre pocetka posla sve da dogovori sa majstorom ili na kraju da se njemu zali i da ne plati za nesto sto mu se ne svidja,tj da ih ne uzme,da skine i vrati,a majtor bi ih lako prodao dalje posto kao ovakvi odgovaraju vecini motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Mart 4, 2008 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo, jos dvojica fale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...