Jump to content

Moto Zajednica

Novcana nagrada za informacije, ukraden motor 2007 Buell XB9SX City Lighting

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

U ponedeljak 20.04.2015. godine u Velikoj Plani, na adresi: Feliksa Kanica 14 je ukraden motocikl Buell XB9SX City Lighting 2007 godiste - stranac, bez tablica. Ukrao ga je muskarac starosti izmedju 30 i 35 godina, visine oko 170cm, imao je na sebi trenerke sive boje. Navodno je dosao da kupi motor i hteo je da ga proba, nakon cega je nestao, pretstavio se kao Milan Stefanovic iz Race Kragujevacke.

Ukoliko primetite ovaj motor ili imate bilo kakve informacije javite se na sledeci broj telefona: 066350101

post-36797-0-25626300-1429622098_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zlo i naopako, 545 postova
  • Motocikl: Kao da nema

Kako 2x ukraden? Misliš da je bio skinut sa osiguranja?

stranac bez tablica. legalan nije ni u prici.

jedino ako je kupljen kao totalna steta pa on vratio u vozno stanje.

svaka druga opcija je muljavina...u 99,8% slucajeva.

radim vec godinama na tehnickom i registraciji i naslusao i nagleda raznih stvari i po pravilu ovakve situacije se nikad nisu zavrsavale tako sto je covek registrovao motor i vozao se po evropi bez problema..NIKAD

kladim se da kradja nije prijavljena supu.

druga je stvar ako je covek napisao "stranac bez tablica" a nije se dobro izrazio misleci da je prosao granicu legalno (ima carinske papire itd) ali nije registrovan (ide na ime)....e to je onda za svaku osudu i lopova treba zgazit tegljacem preko kolena

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125

Evo informacija očekujem nagradu:

polovniautomobili.com/motori/5315965/buell-xb9-sx-city-lighting

Šalu na stranu, uvežen iz SAD, mislim da se ne može registrovati jer agencija ne izdaje potvrde za vozila iz SAD.

Bez obzira na to lopužu treba uhvatiti.

• Drug član, 1721 postova

Hmm, nezgodna situacija za vlasnika a lopuze izgleda dobro upucene... Ne znam kako sada ide imao sam slican problem ako ne i isti pre desetak godina, kao vlasnik budes u carinskom prekrsaju (ali nisam ga ja dovezao nego kupio sa stranom saobracajnom), ne smes da trgujes ne carinjenim vozilom, ma rekli mi ni da ga drzim kuci ne smem... Vrednost motora je bila manja pa sam odustao od potrage preko policije jer i da je nadjen bio bi mi oduzet , ajd i to, ali bi mi mozda carinski prekrsaj vise izasao nego sto vredi motor, ne znam. U ovom slucaju je mozda drugacije.

• Drug član, 3013 postova
  • Motocikl: FleXeR

Citat sa linka....

Vozilo je regostrovano na Floridi, i nije ocarinjeno.
Dajemo mogucnost pomoci oko procesa registracije novom vlasniku.

Mogucnost pomoci oko procesa registracije za vozilo koje NE može legalnim putem da se registruje u srbiji?

Varijanta kupi ga, plati carinski ulaz, spediciju, porez, troskove..... a onda AMSS ne izda uverenje i ti gledaj

sta ces..... Ne razumem stvarno kakva je tu ideja u pitanju!

• Podržavam 2

• U prolazu, 2 postova

Motorcikl je regularno registrovan na Floridi. Nudimo mogucnost pomoci oko registracije na ime novog vlasinka, znaci bio bi registrovan na Floridi ponovo, na ime novog vlasnika, i on bi' ga sa tim papirima i vozio, na strane tablice ukoliko ima uslove tj. stranu vozacku dozvolu. Nista nije nelegalno.

• Podržavam 3

• Zlo i naopako, 545 postova
  • Motocikl: Kao da nema

pitanjce.... to registrovanje u floridi...sta sprecava da "novi" vlasnik u americi prijavi kradju posto ga neko "legalno" kupi u srbiji.

klijent ostane kratak nekoliko hiljada eura a nema nikakav papir niti dokaz da je motor njegov.

• Drug član, 1721 postova

Motorcikl je regularno registrovan na Floridi. Nudimo mogucnost pomoci oko registracije na ime novog vlasinka, znaci bio bi registrovan na Floridi ponovo, na ime novog vlasnika, i on bi' ga sa tim papirima i vozio, na strane tablice ukoliko ima uslove tj. stranu vozacku dozvolu. Nista nije nelegalno.

Zar za voznju sa stranim tablicama nije potreban boravak a ne samo vozacka?
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: piaggio beverly 500

Ukrao ti motor na staru foru :) Bez para unapred nema probe , danas nikom ne mozes verovati. Prijavio policiji?

Odavno nisam cuo da je neko uradjen na ovu foru. Pa zar jos uvek ima nekog ko nasedne na ovu foru? Iskreno , zao mi je svakog ko ostane bez motora. Ali , kako je dosao do prodavca? Da li ga je neko tipovao? 

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Yamaha tzr 50

Ukrao ti motor na staru foru :) Bez para unapred nema probe , danas nikom ne mozes verovati. Prijavio policiji?

Odavno nisam cuo da je neko uradjen na ovu foru. Pa zar jos uvek ima nekog ko nasedne na ovu foru? Iskreno , zao mi je svakog ko ostane bez motora. Ali , kako je dosao do prodavca? Da li ga je neko tipovao? 

Veruj mi ja jesam. Iz licnog iskustva. Drugar prodaje motor, ja idem sa njim cisto da mu pravim drustvo, dodju 2 tipa, jedan proba , kao u fazonu jedan krug , vrati sve okej, oce jos jednom , sedne i pobegne, ovaj sa njim sto je dosao seo u kolai zapalio.. Tako se to radi vec duze vreme. Ili ga je neko tipovao, ili se ovaj nameracio na taj motor , nasao verovatno i kome ce delove prodati. Bagra....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja