kalmaregon 7 Napisano April 21, 2015 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima! Resio sam da prepravim fabricki lonac u protocni na mom Sprint Pulseru 125. Prosle godine sam izvadio katalizator iz lonca, dobio sam malo dublji zvuk. E sad, posto nikad nisam radio ovo imam nekoliko pitanja za vas. Nabavio sam perforiranu cev fi 32 sa rupicama 3mm. Da li je dovoljno za motor od 125 kubika? Raspitivao sam se, neko kaze da je vec fi 30 sasvim ok, neko kaze da stavlja fi 35, a drugi mi predlaze fi 40-42 zbog dubljine zvuka. Sta je najbolje od toga? Na loncu gde izlazi dim je cev fi 20. Znaci hocu protocni lonac bez ikakvih pregrada. Samo perforirana cev, okolo "neka" vuna. Raspitivao sam se i oko vune, rekli su da je staklena i kamena za izolaciju, nije za auspuh. Neki auspuh servis mi je predlozio mineralnu vunu, prodace mi parce ako se odlucim za to. Oko perforirane cevi cu staviti one "sundjere" od nerdjajuceg celika da ne izduva vunu. Ako neko ima iskustva za vunom za auspuh neka mi odgovori koja je najbolja! Inace sam video teme o prepravci auspuha, ali zbog manje kubikaze me zanimaju vasa misljenja i iskustva. Hvala unapred, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je prepravljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Maj 6, 2015 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Slika? Ton? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro ce biti slike i snimak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Maj 17, 2015 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike auspuha, pa i snimka: Ja sam veoma zadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Maj 17, 2015 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...