Endurac 958 Napisano April 20, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mali savet velikog strucnjaka )) Imam dve male bocne plastike na cbr u preko stitnika rama motora, koje se lahko srafe na bocne plastike. Inace su bile lose kad sam uzeo bajk, farba se skinula i git ispod popucao. Izgitovao sam ih odavno sa @nekim gitom, koji je bio ziljav al se sad to vec stislo, i nije lose generalno medjutim mislim da treba to iak malo doraditi pred farbanje. Trazio sam spric git za plastiku po radnjama ali prodavci koji imaju spric git za metal i drvo nemaju pojma cime bi se to moglo isprskati jer se plase da ne popuca zbog gibanja plastike. Genarno se ovaj deo ne uvija i ne izvija al ajd.... Da li neko ima iskustva sa ovim od kolega, koji rade plastiku? Body git za auto imam sa vlaknima, sa ucvrsivacem, ali nisam jos isprobao jer me smara da tolike neravnine posle skidam. PS. tadi se o malim valjkastim profilima koji se na konkretnoj slici nalaze izmedju otvora ispusta toplog vazduha iz motora na bocnoj plastici Duzine 20 ak cm i sirine oko 3 cm. Ovi delovi u principu ne rade i ukrasni su, i ne trpe pritisak. Ono idi kod majstora stoji, al volim da se sam zezam.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 20, 2015 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan prvo ne postoji spric git za plastiku vec se koristi ovaj koji ide za auto a sto se tice grubog gita to ima za plasticne delove ako se plastika koja se farba elasticna kao na kros masinama onda se ubacuje posebna tecnost u spric git i boju a takodje i lak i zove se elastin ili tako nesto kod nas a za to sto bi ti trebao da odradis spric git ide ovaj za auto boje samo sto mora biti akrilni tj, na akrilnoj bazi ........ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 20, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E do jaja, hvala ti puno! (Cim sam skontao gde ide tacka a gde zarez ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano April 20, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije bas jasno sta te muci, plastik prajmer postoji i nanosi se na golu plastiku jer bez toga se hoce dici farba sa filerom zajedno..pogotovo kad se okrene puska za pranje..kitova imas vise vrsta, uglavnom za vece rupice stavljas tvrdji(poliester) a na sitne meki(soft)..svaki novi lak u sebi ima te elastine pa ne moras dodavati nista.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano April 20, 2015 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Body bumper git, plastic primer i 10 min posle njega špric git. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 20, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan )) To sam trazio stavicu fotke sutra btw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2607 Napisano April 20, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošlog leta kupio neki cement git, sive je boje, i rekoše mi da je za plastiku i za metal može. To sam uzeo kod mene u Ugrinovačkoj ulici u onoj farbari, sa desne strane kad se prođe Zemunov stadion i krene ka Beogradu, koja prodaje sve te stvari za profi farbanje i poliranje. Zaboravih kako je ime radnji a i git od koje je firme. Špric git sam koristio body u spreju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano April 20, 2015 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ta radnja se zove "EHOM", evo i mob od njihove druge radnje - 060/825-09-41 pa pitaj šta te interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano April 20, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari puno na trudu....sad cu se bacim na posao Ovo body u spreju mi zvuci divno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...