cafe racer 643 Napisano April 17, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Nov nekoriscen zatamnjen vizir upola cene. .. . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano April 18, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Cena 25e, inace mi je stigao greskom porucio sam vizir za N44..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano April 19, 2015 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Šta piše na etiketi? Za koju veličinu kacige? Ima 2 veličine vizira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano April 19, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Od L ili XL (neznam tacno) pa do 3XL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 19, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Stavim ovaj vizir na moju kacigu,spustim cvike koje vec imam i mogu da varim... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano April 20, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Stavim ovaj vizir na moju kacigu,spustim cvike koje vec imam i mogu da varim... Stvar i jeste u tome sto je mnogo bolje imati taman vizir po suncu nego samo naocare , nije bas sjajno gledati kroz dva klirita,iz tog razloga sam i porucio ovaj vizir ali za drugu kacigu (N44) ovaj je stigao greskom....ako nekom treba , ako ne ...kanta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...