shejtan 378 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je savrsena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan cene su povoljnije za clanove bjb zajednice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 14, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da kažem da sam kod Jasminka pre mesec dana kupio IXS pojas za 1200 din. i danas isti takav pojas video na sajmu na štandu BSZ company i reko čisto informativno da pitam koliko je i lik mi ladno reče: sa sajamskim popustom 2100 din. Ja reko hvala i živeo nama naš Jasminko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stevo kad sam vido da si ti uzo IXS jaknu morao sam i ja. ;D Samo sto je moja skuplja A evo i kako izgleda u velicini xxl ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!! Bio sam kod jasminka pre jedno dva meseca... Covek je korektan i ljubazan je. Od opreme mi je ostala samo jakna i jos jedan pojas i to naravno uzimam kod jasminka:) Samo da se skupi para..A i kolega iz energoprojekta mi je preporucio njega,mada sam ja vec bio kod njega i resio sta cu i gde pazariti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 17, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio,kupio semeringe za viljusku,i licno se uverio da je expert majstor za popravku fijatovih vozila alu usko specijalizovan za punta....... ;D ;D ;D.Samo stro te jos i u mek ne odvede koliko je ljubazan... .......... ;D ;D ;D ;D ;D. Eto ideje,najcescem kupcu poklon HAPPY MEEL..... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 22, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me sad da pisem detaljno ali samo cu da napomenem da je Jasminko CAR! over and out Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Mart 22, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna pohvala za Jasminka, bio prvi put danas sa prijateljem i ostavili nesto para na obostrano zadovoljstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexpopuli 5 Napisano Mart 28, 2008 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pohvala i od mene, trebali su mi sprejevi i kaciga pa sam svratio da vidim sta ima. Probao par kaciga, pogledao kataloge, na kraju sam uzeo samo sprejeve za ciscenje/podmazivanje i bio iznenadjen velicinom svoje glavudzhe Zanimljivo da mi je L model premalen, mnogo viri brada i tesnjikavo je dosta. A XXL je s druge strane tu ok, mozda cak ima i malo lufta, ali u njemu mi je nos bas neprijatno prislonjen u prednji deo, sto nije bio slucaj s L modelom. :-\ Moracu jos par drugih proizvodjaca da probam da vidim kako sede pre nego sto se odlucim, inace ove IXS kacige izgledaju super sve. A Jasminko je car nema sta, preporucujem shopping tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas kod Jasminka i SMORIO SAM SE i prilicno sam bio neprijatno iznenadjen... Nema zute 954 sa avatara A sto se tice usluge Jasminko je KRALJ. Usluga vrh, a popust svetski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 28, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan malo off, Jasminko, jel si video da sam uradio fasadu na onoj zgradi sto smo se slikali ispred kod tebe? A i krpara nestala. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Mart 28, 2008 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, sad sam tek primetio. Nego, zamisli, na zgradi mi je i dalje isto. Jel' mozes i to da mi sredis ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cula da sad ima nova radnica, neka smotana. ;D Nije smotana i jako je fina, samo je tek počela da radi pa joj terba malo vremena da se uhoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cula da sad ima nova radnica, neka smotana. ;D Nije smotana i jako je fina, samo je tek počela da radi pa joj terba malo vremena da se uhoda Dabome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan E bio sam danas do Jasminka (ma isao sam da obidjem prodavacicu ;D). I malo sam se opremio... Kupio sam pojas,termo za kolena i wind stoper. Tako da nema vise nosenja dugih gaca i trenerke ispod farmeraka E da šal sam vratio u orman,ovaj wind stoper je super,ne osecas ga a nije ti hladno!!! Moto T tim za pohvalu!!! Pozdrav za prodavacicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde i ja da ga pohvalim. Naručim ja Jasminku pre izvesnog vremena desetak litara Ipone Katana ulja, ali je malo zakasnio sa isporukom, pa je kasnije dao dodatni popust, što je baš prijalo ;D Sve pohvale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 808 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod Jasminka prosle nedelje, i odusevio sam se koliko je covek ljubazan i strpljiv. Isprobavao sam jakne i kacige po milion puta, i Jasminko mi je sve strpljivo objasnjavao i odgovarao na moja pocetnicka pitanja! Stvarno sam odusevljen! Ne znam kakva je stara radnica bila, al kad sam ja bio i prodavacica je skroz opustena. Veliki pozdrav. Eto mene opet za koji dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zašto se niko ne javlja na 011/319-3787? Dao sam prijatelju broj, hoće da kupi pločice, ali kaža da se na ovaj broj niko je javlja. Ja nisam probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 14, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zašto se niko ne javlja na 011/319-3787? Dao sam prijatelju broj, hoće da kupi pločice, ali kaža da se na ovaj broj niko je javlja. Ja nisam probao. Bojana trenutno ima problem sa logovanjem na Jasminkov racunar pa me je zamolila da kazem da radnja radi od 10h do 17h i da u tom periodu nema sanse da se neko ne javi na telefon. Samo zovite u radno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da znate i dalje vazi 10% ( :o)popusta za forumase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 12, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da znate i dalje vazi 10% ( :o)popusta za forumase. Jel ja mislio da je to ukinuto ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 12, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Važi, moj burazer je pre neki dan dobio 10% popusta. Svaka čast Jasminku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim Dainese, a ne IXS, a i ne kupujem ta lance i lancanike, i nikad nisam bio u toj radnji, a i uz duzno postovanje, ne poznajem Jasminka i nikad nismo pricali ni telefonom, ali sto ima osoblje... mmmmmmm....... :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Poseta ove prodavnice stavljena u podsetnik pod "OBAVEZNO" za moju oktobarsku posetu Bgd-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno! Nemoj to da propustis! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...