Đorđe 82 18 Napisano April 13, 2015 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Braćo treba mi savet. Trenutno vozim Yamahu TDM 850 99g. Ali čini mi se da je vreme da se menja model. Moram da priznam da me Yamaha služi samo tako zadovoljan sam do bola, ali sam zaljubljen u Hondu VFR 800. Model mi je extra. Imao sam prilike da je malo provozam. Postoi šansa da menjam motor tj. Da pazarim Hondu. Pa mi trebaju utisci od ljudi što imaju veće iskustvo sa tim modelom. Slobodo se raspričajte. Pozitivne i negativne strane bi sa pažnjom pročitao. Velike pozdrav za svu braću a i sestrice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano April 14, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja posedujem taj model i prezadovoljan sam. Da ti ne bi ja sad prepričavaso kakv je motor... predlažem da posetiš ovau temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76830-vfrvtr-tema-za-vlasnike-i-ljubitelje/ Ako imaš bilo kakve nedoumice ili pitanja možeš slobodno postaviti na gore navedenoj temi i svi će ti rado pomoći. Ja samo mogu da ti kažem da nećeš pogrešiti ako ga kupiš. Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đorđe 82 18 Napisano April 14, 2015 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja posedujem taj model i prezadovoljan sam. Da ti ne bi ja sad prepričavaso kakv je motor... predlažem da posetiš ovau temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76830-vfrvtr-tema-za-vlasnike-i-ljubitelje/ Ako imaš bilo kakve nedoumice ili pitanja možeš slobodno postaviti na gore navedenoj temi i svi će ti rado pomoći. Ja samo mogu da ti kažem da nećeš pogrešiti ako ga kupiš. Pozdrav!!! Odma da se zahvalim. Sa petito ću da pročitam sve komentare i zapažanja. Da me čovek pita zašto mi se baš taj model sviđa nemam pojma . Još jednom hvala puno Pozzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...