PhilFacor 17 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto cu morati da propustim tu divnu voznju....imam neke obaveze,idem sl vikend na more pa se polako spremam tako da necu u duze ture da se upustam Moj broj je 0600274678 za neku sledecu turu Ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano Avgust 13, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor o kome sam piso, kupio bih veci ako ima zainteresovanih 064/161-15-06 ili jakendza@gmail Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matko1612 0 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor o kome sam piso, kupio bih veci ako ima zainteresovanih 064/161-15-06 ili jakendza@gmail Zanima me za koliko si ga prodao i jel razlog prodaje bio samo potreba za jacim motor ili mu nesto nije valjalo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano April 15, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor o kome sam piso, kupio bih veci ako ima zainteresovanih 064/161-15-06 ili jakendza@gmail Zanima me za koliko si ga prodao i jel razlog prodaje bio samo potreba za jacim motor ili mu nesto nije valjalo? 2100e , ralog prodaje kupovina MT 07 pogledja na forumu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112358-mt-07-iskustva-vlasnika/page-2 nije mu valjalo to sto je bio 125 kubika, isve ostalo je perfektno, tek razradjeno 20000 km a sto me to pitas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matko1612 0 Napisano April 15, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor o kome sam piso, kupio bih veci ako ima zainteresovanih 064/161-15-06 ili jakendza@gmail Zanima me za koliko si ga prodao i jel razlog prodaje bio samo potreba za jacim motor ili mu nesto nije valjalo? 2100e , ralog prodaje kupovina MT 07 pogledja na forumuhttp://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112358-mt-07-iskustva-vlasnika/page-2 nije mu valjalo to sto je bio 125 kubika, isve ostalo je perfektno, tek razradjeno 20000 km a sto me to pitas Ma bezveze vidim bas lep motor pa me zanimalo za koliko para je prodat Sent from my SM-G925F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano April 15, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor o kome sam piso, kupio bih veci ako ima zainteresovanih 064/161-15-06 ili jakendza@gmail Zanima me za koliko si ga prodao i jel razlog prodaje bio samo potreba za jacim motor ili mu nesto nije valjalo? 2100e , ralog prodaje kupovina MT 07 pogledja na forumuhttp://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112358-mt-07-iskustva-vlasnika/page-2 nije mu valjalo to sto je bio 125 kubika, isve ostalo je perfektno, tek razradjeno 20000 km a sto me to pitas Ma bezveze vidim bas lep motor pa me zanimalo za koliko para je prodat Sent from my SM-G925F using Tapatalk Pa jbg. toliko mi falilo da zatvorim konstrukciju za MT07 , nisam hteo da "zatezem" i drzim cenu mozda je moglo i za vise, ima jos 2 godine garanciju, sad sta je tu je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano April 15, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam sve sta ste pisali i sve vreme ste pricali da vam je dosta 125 pa ste ipak presli na vece Sent from my SM-G531F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PhilFacor 17 Napisano April 16, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam sve sta ste pisali i sve vreme ste pricali da vam je dosta 125 pa ste ipak presli na vece Sent from my SM-G531F using Tapatalk Mozda si nesto propustio a verovatno ni ja nisam to potencirao a izgleda da je vrlo bitno. Moja poenta je bila da i 125 i 300, 500,600, 700 , ... kubika moze da razvije 120-130 km/h. Sto se tice same brzine kretanja meni je to dovoljno Ali razlika na 125 i bilo kojij vecoj kubikazi , pri istoj brzini ( ovoj koja je meni maltene plafon 120-130 km/h ) je kao nebo i zemlja. Zbog te razlike sam presao na veci. Takodje bitna stvar je i ubrzanje, Kada mi treba da "potegnem" od 80-120 mala kubikaza nema snage i to dugo traje, a na vecim mnogo brze Ponavljam sama brzina kao brzina i nije toliko bitna. Ima mnogo razlika, ali meni je ovo bio presudno. Usput , po meni, tezi motori se lakse voze / upravljaju ( od 50km/h pa navise ) P.S. Ja i ovaj motor MT 07 vozim do 120-130km/h. Samo sam dva tir purta probao do 160km/h. i nije mi prijalo, a moze i brze ( a to brze sam video na Internetu ) Pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...