nenad98 6 Napisano April 7, 2015 U prolazu, 36 postova Lokacija: Raska Motocikl: YAMAHA XT600 Prijavi odgovor kao problematičan zanima me koji je bolji od ova dva motora posto planiram da kupim i koji je laksi za odrzavanje hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kdx125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroMan:) 1 Napisano Jun 4, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Zupa-Donji Vratari Motocikl: Tomos BT e90 :3 Prijavi odgovor kao problematičan Rece ti drug kolev Ali ako bas hoces izmedju dt i kmx, onda kmx, malo zavisi i od godista, neces nesto matoro Kmx je jaci a ja msm da fabricki ima 24ks, mzd malo brzi, ali msm da je tezi od Dt Dt imas razne verzije, to uglavnom ide po godistu, Dt 125lc msm da je malo jaca od novijih detejki i msm da ima oko 19-22ks, dt lc na njoj msm da je auspuh sa leve strane i to na velikoj vecini, tako ces prepoznati LC a nzm od kog godista je ona, pa imas i obicnu Dt, msm da ona ima oko 15ks, i ovi mladji, oko '95-'97 pa navise Dt125r oni imaju oko 14-16ks, ali imaju ventil snage tako da nisu slabi Mzd ti Dt malo manje trosi od Kmx, ali ne nadaj se posto su oba 2t masine, na laganoj voznji ce ti trositi oko min 4l pa max 6l, a ako ides enduro voznja i ne stedis gas, trosice ti i do 8l, ali nebrini, nije to tako mnogo kao sto zvuci, za tih 4-8l ces se slatko navozati Ja licno bih izabrao Kmx, onako mladji Eto, to je moje mišljenje, pa ako sam negde pogresio neka me slobodno ispravi Pozdraav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...