lemy 1087 Napisano April 6, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem cizme iz naslova, jako malo nosene, bez funkcionalnih nedostataka. Imaju par oziljaka sa off rouda jer za to nisu, pa sam sada kupio endure cizme. Ogrebotine na levoj cizmi su od poluge menjaca jer sa na jednoj voznji izgubio onu gumu sa saltarice, ali nije nista opasno, samo estetski nedostatak. Cuzme su jako udobne, skoro kao patike. Imaju oznaku I watherproof. Ja sam ih vozi po nekoliko kisa I noge su bile uvek suve. Unutra je neki material koji izgleda potpuno isto kao I gorotex u ovim cizmama koje sa kupio ali nema tu oznaku. Cena je 40eur. Mile 064/2-000-155 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1087 Napisano April 16, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, moze neka menjaza za zensku jaknu ili kacigu u S velicini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 17, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam i jakne i kacige morao bi da doplatis.Provozaj se do mladenovca da probas i da zamenimo. 0641425729 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1087 Napisano Novembar 26, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje, zimska rasprodaja. Cizme nisu nosene posle oglasavanja tako da je stanje nepromenjeno. Zimska cena 30eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1087 Napisano Novembar 28, 2015 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...