GS 249 Napisano Mart 2, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih mijesec dana citam zapise sa kracih voznji i zavidim vam ,kod mene je jos uvijek snijeg i ne planira da okopni .Tako je to kada zivite na planini i imate pogresan hobi . Par dana je bilo malo toplije i planirao sam malu voznju do Boban-a u Bratunac i nazad (oko 150 km u oba pravca) . To i nije neki podvig ako ne uzmete u obzir da se ne moze voziti prije 11h zbog niskih temperatura, i da se iz istog razloga mora vratiti do 15h.Plan je bio da krenem u nedelju ,ali u subotu uvece je poceo padati snijeg pracen jakim vjetrom ???. Do jutra se ipak vrijeme smirilo i odlucio sam da krenem na prvu voznju ove sezone, na opste cudjenje ukucana,komsija i drugih ucesnika u saobracaju . Posle prvih par kilometara ponovo poznati osjecaj :iza mene ostaju problemi sa posla, krediti,politika i ostali produkti modernog zivota , a ispred samo neizmjerna sloboda, kao ptica (doduse malo smrznuta )! Evo par slika sa danasnje voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno !!! Neverovatno čist vazduh (vazdušna banja) i prelepa priroda ! Inače imam familiju u okolini Han Pijeska, a kao malog (6-7 godina) zbog problema sa disanjem (živeo u zagađenoj Tuzli) su me ostavili na nedelju, dve dana gde sam "čuvao" ovce. Sećam se da sam svakoj ovci znao ime... Takođe se sećam da je jedno veče vuk napao i da su ti moji stariji rođaci išli sa puškama da love vuka. Elem, moji su se iznenadili kada su došli po mene kako sam dobio rumenilo u licu od čistog vazduha i zdrave hrane. Takođe se sećam da mi se nije išlo kući. Hvala na slikama i putopisu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Mart 3, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to si ti ozdravio od mlade jagnjetine a ne od cistog vazduha :) Voznja po snijegu je pravi uzitak.... Ne priznajem voznju ako se jos uvijek razaznaje koje je boje motor Magli li vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno treba imati hrabrosti i upustiti se u takvu avanturu zimi.Svaka ti cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Inače imam familiju u okolini Han Pijeska, a kao malog (6-7 godina) zbog problema sa disanjem To se tvoj problem s disanjem uplasio kad su dosli ovi tvoji s puskama ;D, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Do jutra se ipak vrijeme smirilo i odlucio sam da krenem na prvu voznju ove sezone Znaci izasla Mecka iz rupe. Lepo, lepo ! Kako ti se cine tih prvih 150km u voznji sa Afrikom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Do jutra se ipak vrijeme smirilo i odlucio sam da krenem na prvu voznju ove sezone Znaci izasla Mecka iz rupe. Lepo, lepo ! Kako ti se cine tih prvih 150km u voznji sa Afrikom? Motor je super ,ali treba malo vremena da se naviknem posle BMW-a . Najveci problem je kocenje ,jer sam se navikao na abs. Sledeci put kada budem mijenjao motor necu dugo razmisljati-GS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kocenje?? Ma 'ajde Vanja, za ono par sati sto smo bili zajedno nisam te ni jednom vidio da si zakocio ;D Samo ustanes po onom makadamu i brm brm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Covjek je totalno pobrkao, vozi Africu, znaci treba pjesak, topli dani i malo blata, a ne... :o Fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Covjek je totalno pobrkao, vozi Africu, znaci treba pjesak, topli dani i malo blata, a ne... :o Fenomenalno Mislis da mi treba HONDA ANTARCTIC TWIN !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika sa martovskih voznji .Prije pregledanja ovih slika bolje je da obucete nesto toplije . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi na Igrištu pojeo pitu gužvaru i kiselo mlijeko u zemljanim ćupovima ...moraš ponovo u vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, mada ce ti dolazak ovamo biti kao letovanje u odnosu na tu zimocu u Han Pijesku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...