X3M 26 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,posto se blizi beogradski sajam automobila i motora a ja resio da dodjem na njega,interesuje me da li cu na sajmu uspeti da nadjem kvalitetnu kacigu a da ona ne kosta vise od 100e???Dajte predloge,video sam na louis-ovom sajtu vrlo lepe Lazer kacige koje kostaju oko 70e,pa me interesuje da li ce tako nesto biti i na sajmu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 2, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvu god kacigu da nosiš bolje je nego da je nemaš. Pregledaj malo pod forum Moto oprema, i naći ćeš gomilu postova na temu koja te zanima i verovatno pomoći za koju kacigu da se odlučiš. Imaš 2 sajma (NS i BG) pa će se sigurno naći nešto i za tebe sa sajamskim popustom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan AGV GP1, za te pare sumnjam da moze da se nadje bolja kaciga.Ja sam je nosio 3 godine (sada je koristim za suvozaca) i odlicna je, cak sam doziveo i pad pri kojem sam udario glavom direktno u asfalt i hvala Bogu nista mi nije bilo.Udobnost je ok, jedino sto "svira" pri brzinama preko 120,al dobro to je normalno i za skuplje kacige,a kamoli za nju.U svakom slucaju preporucjem GP1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam,ona se moze naci u Markosu,jel tako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam,ona se moze naci u Markosu,jel tako? Da ,a GP1 kosta oko 100E. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Zvao je moj drugar danas Markos i raspitao se malo o cenama,ova GP1 kosta 8500 din.Samo je zaboravio da pita da li ova kaciga ima zatamljen vizir ili se kupuje kao dodatna oprema...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao je moj drugar danas Markos i raspitao se malo o cenama,ova GP1 kosta 8500 din.Samo je zaboravio da pita da li ova kaciga ima zatamljen vizir ili se kupuje kao dodatna oprema...? GP1 ima providan vizir,a zatamljen vizir ako hoces mozes naknadno da kupus, kosta oko 30 E. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas okrugao oblik glave onda kupi AGV GP1, a ako imas ovalan ili jajast kalup onda uzmi nesto od Caberg-a (mislim da u tom cjenovnom rangu imaju dva modela). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan A HJC ? mislim da imaju neki model za te pare. Za koji oblik glave je HJC kalup (recimo zf 9)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh jbt,imam malo jajast oblik,ali nista previse izrazeno,da li ce to da bude problem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 3, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan u louisu imash uvex na debelom popustu (preko 50%) i uklapa ti se u budzet, a i ja je merkam za sebe... model ps 460 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A HJC ? mislim da imaju neki model za te pare. Za koji oblik glave je HJC kalup (recimo zf 9)? HJC ZF-9 ima savrsen ovalni kalup ali je malo siri oko obraza, zahtjeva siroku i jaku vilicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan I kosta oko 150e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=15729.msg212724#msg212724 date=1204575037] u louisu imash uvex na debelom popustu (preko 50%) i uklapa ti se u budzet, a i ja je merkam za sebe... model ps 460 Ako budem narucivao iz Louis-a mislim da cu ipak uzeti Lazer Katana kacigu,ona kosta oko 80e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Mart 4, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Možda FM radikal... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Mart 4, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Možda FM radikal... Jesmo li rekli da nema politike na forumu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam odlucio i da cu ipak uzeti preporucenu agv gp 1,samo me interesuje koji se od ova dva modela prodaje u markosu: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova sa donje slike se ranije prodavala,ja imam takvu saru samo sto je umesto zute, plava boja.Al ne znam da li sada prodaju ove sa novom sarom ili i dalje sa starom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Na slici na markosovom sajtu je ova gornja,novija,sad je pitanje dal' se bas takva prodaje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se ipak prodaje ta novija,sad sam se setio,kad sam bio u Markosu jos pre,znam da sam video te GP1 sa novim sarama.Cak bih mogao raci i da sam siguran da se prodaje ta novija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan E a jel mozes jos samo da mi kazes kakvu zastitu ima od duvanja vetra u bradu,tj. kroz taj deo kacige,ako je uopste ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista Malo koja kaciga to ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ova sa gornje slike se prodaje,uzeo je drugar nedavno... Za te pare po meni bolju kacigu necesh naci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 5, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ova sa gornje slike se prodaje,uzeo je drugar nedavno... Za te pare po meni bolju kacigu necesh naci. Ja opet navijam za Caberg i tvrdim da je bolja za te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li kod nas zastupnik Caberga,nisam ni pogledao njihove modele... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...