Jump to content

Moto Zajednica

Problem sa aprilijom

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: aprilija rs 50 extrema

Ljudi pomagajte imam problem sa aprilijom rs 50 extrema,sve sam zamenio i elektroniku i proverio auspuh radeo generalnu ali ona i dalje nece preko 45 km/h tj nece preko 6000 obrtaja neznam sta da radim vise ako neko zna sve sam probao poludeo sam

post-36635-0-97027400-1428058270_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 8 postova

menjao sam i cdi kupio nov on nekad probije pa ode na 12000 obrtaja ali treba mnogo da ga vozim u nekoj brzini samo dusa sto mu ne ispadne i cim ga presaltam opet isto nece da cuje sto je fazon ni nizbrdo nece da predje 6000 obtaja

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Samo da dodam da iako je auspuh otvoren i ona cevcica je skinuta i rupa zatvorena opet ostaje rezonantna frekvencija auspuha. Kod mene je na Tzr 50 bio kit od 86cc i sport auspuh koji je imao rezonanciju na nekih 9500 do 11500 obrtaja sto je u crvenom opsegu a fabricki auspuh ima rezonancu od nekih 7500 do 9500 i teško ide preko 10000 jer tu vec gubi snagu a to je fabricki zato jer tada pocinje crveni opseg obrtaja i fabricka masina ne bi ni trebala da se vrti toliko.

• U prolazu, 8 postova

ja sam seko auspuh da vidim dali ima neka sajbna u njemu nesto ali nista nisam nasao pa ponovo zavario e sad ja sam jednom skinuo auspuh i motor je isao cak 60 km/h nisam mogao vise jel je toliko brujao uzas mislis da je do auspuha?

jer trebam ceo da zamenim sa onim topom nazad?

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Tora iz leskovca pravi rezonatne auspuhe. Mozes da nadjes broj na netuja sam zaboravio. A pitaj i andjela sa foruma nisam siguran za njega. To mi sve vise lici na blokadu, devojka ima problem sa aeroxom 50 isto nece preko 55-60 km/h sa njom, samo samnom ili sa oboje potpuno isto ide. A razlika je nekih 100ak kila :D, moguce da ako si menjao i bobinu da si uzeo sa blokadom onu za cdi.

• U prolazu, 8 postova

a jer moze nekako da se proveri dali ima blokada na cdi nebih kupovao opet pa da ne napravim nista.

pa i ovaj sa dvoje isto ide kao sa jednim poludeo sam cim ga sredim prodajem ga i nista ispod 600cm ne uzimam nema sanse.

Ako na usisu nema blokadu, ako je struja menjana ostaje samo auspuh samo nemoj da se upuštaš u naručivanje auspuha od par stotina evara samo zato sto sam ja tako lupio sa troseda iz dnevne sobe. Teraj kod majstora ili nekog bajkera da ga on malo uzivo ispita pa vidi da li je auspuh ili nešto drugo.

Zadnji lonac je najmanje bitan kod dvotaktne masine. Bitan je rezonator (ono zadebljanje u obliku konusa).

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja