Marko A. 9 Napisano April 3, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 1200 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim Bajkerima i Bajkerkama. Marko ovde iz Batajnice,Inace se dugi niz godina bavim kupoprodajom manjih skutera i delova za iste. Do skoro sam imao Kawu er5, prodah nju uzeh novog ljubimca Suzuki SRAD 600 99' Obzirom da planiram ovu sezonu da se svrckam sirom srbije red bi bio da se predstavim ovde i da propratim dogadjaje a mozda i da udelim koji koristan savet ako je u mojoj moci a i da priupitam ako mi nije nesto jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 3, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3725 Napisano April 3, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...