Slavo 59 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kao sto oglas glasi, kupujem agregat za Apriliu RS125 , motor je 2002godiste. Svaka pomoc je dobrodosla, dje kupiti, dje potraziti, ako ima neko da prodaje ovdje da se javi sa cijenom ... pozeljno je naravno da motor bude u dobrom stanju i da imam neku garanciju na ispravnost da ne bude kad se namontira truba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 30, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nemam agregat, ali imam stapove prednje viljuske zlu ne trebalo nekome... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan a jel ima neki otpad ,neki majstor da drzi djelove od ove aprilije pa da preporucite ... Ja sam iz Podgorice, a problem je sto je ovamo bas slab izbor polovnih djelova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde http://www.moto-berza.com/polovni-motori/aprilia-rs-125---1998-god--oglas-8059/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano April 7, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam ali nema , ima samo ove sitnije djelove, cio agregat ne i ne zna dje bi se mogao nabaviti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano April 21, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan refresh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan ima li ikooooo ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slavo 59 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda Hornet Prijavi odgovor kao problematičan koliko skapirah u ovu apriliu je motor ROTAX122 jel neko zna , da li je ovaj agregar isao u josh neki model ? koliko je isplatljivo ovaj postojeci crknuti motor skroz osvjeziti ? koliko moze kkostati radilica, klip, klipnjaca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Maj 19, 2015 Drug član, 1886 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to je agregat Rotax 122 koji ide u Rs od 1996-7 pa do poslednje serije dvotaktnih od pre koju godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...