Darko Mihajlovic 4810 Napisano Octobar 28, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je dan za punjenje baterija , izbacivanje negativne energije Dakle , aftermarket , made in China migavci , i ozbiljan xenon , podnovise danas yamahiriju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4810 Napisano Octobar 31, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan xenoni su metnuti !! inace , thundercat je motor koji ima najgore prednje svetlo ikada !! ovo je prosto moralo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Januar 25, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Drug nebih da se pravim pametan al imam thunderace i sam sam stavljao 2x bi ksenon i prvi utisak je bio da susim travu ispred sebe no medjutim,otisao do grcke i ckm sam dosao lepo to sve poskidao. Niti vidim ja niti vide drugi od mene,bez projektora po meni je to pisanje uz vetar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Januar 25, 2016 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih po danu su puno korisniji ljudi su me osetno lakse uocavali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4810 Napisano Januar 25, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam progledao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4810 Napisano Jun 25, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan e , danas sam prao moped , polirao , osvezio plastike malo , pa evo jednog foto sesna .... idem sutra na neko druzenje pa kad se vratim , ide servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4810 Napisano Jun 27, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan I da nastavim ovaj moj on-line dnevnik... Prodje 6.000 km , pa iskoristih lepo prepodne da uradim servis... Zamenjeno ulje ( bardal ,vratio sam se sa 15/50 na 10/40 ), filter ulja , filter goriva , filter vazduha ( konacno nadjoh za normalnu cenu ) i zamenio rashladnu tecnost... Yamahica od kupovine do danas ( da je ne ureknem ) bez greske ... Agregat zdrav ko dren , od zamene do zamene ne dolovam ulje , gde je crtica kako sam sipao ulje , tu je i kad istocim ... screen capture windows Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4810 Napisano Novembar 27, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan E ovakooooo... Za mene je ova sezona 2016 - gotova ... Na satu - 58.132 km ... Rezervoar do cepa Sajle skinute i podmazane Glavni dovod goriva zatvoren na slavini Gume izduvane malo U auspuh krpa Akomulator skinut I to mu je od mene.. dobio je toplu garazu preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 3, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sacu slikam moju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 3, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju mackicu konzervirao jos u septembru! Istekla registracija...Jbg, sad mora i nova tablica! zamenjeno ulje, filter ulja, obe nove gume, uticnica 12V.....Sad ceka lepo vreme! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 4, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je sredjen, izgleda kao nov. Svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 4, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Kako je sredjen, izgleda kao nov. Svaka cast Hvala! Fabricki lanac i lancanici! Lanac jedva jednom dotegnut! Ja sam bacio fabricki filter za vazduh! Neverovatan primerak a i sam Thundercat jako zahvalan motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 5, 2016 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav filter si stavio? kn? Sent from my LG-H815 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4810 Napisano Decembar 5, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe sa kn-om Sam filter ima veliku povrsinu i nije ga potrebno cesto menjati , nego tek na 3,4,5 servis. U medjuvremenu samo usisavanje i pranje.. Na nekim motorima je filter jako mali pa povrsina kroz koju prolazi vazduh se brzo smanji i eto problema I ja sam moj bacio fabricki ali sam stavio drugi , ne kn , vec obican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Darko, i obavezno da se naulji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4810 Napisano Decembar 6, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan E pa to vec nisam . Sto ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ulje dodatno filtrira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ja koristim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4810 Napisano Decembar 6, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao. Uradicu to pred sezonu. Gde mogu da kupim taj sprej , ulje , sta je vec ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 6, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Posl;acu ti ja da ne dajes pare pa mi vrati! Veliku bocu imam, moze da mazemo zajedno 10 god! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4810 Napisano Decembar 6, 2016 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Falaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...