illuminated 153 Napisano Mart 30, 2015 μαλάκα, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan auh, u pravu ste, moj previd. Izvini Tibore! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoguBK 41 Napisano Mart 30, 2015 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 1. Spajk2. VukiTA3. illuminated4. Dzejzel5. BigDaddy5. Urban Cruiser6. GuybT7. dejan-bandit 12008. Nemanja_zem9. Predrag6810. Marko0711. Pedjabgd12. R2D213.Nemanja -Banovci14. Erceg manufaktura15. Dmitar16. Makikt17. astral18. stanebane19. Grom20. Lepir 21. Nikolas 22. ZoguBK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan "- Svi polaznici kursa su obavezni da imaju položeno za A kategoriju "Da li mogu da ucestvujem ako imam polozeno za A2 kategoriju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se pod A podrazumeva - dozvolu za motor kojim dolazis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pod tom pretpostavkom: 1. Spajk 2. VukiTA 3. illuminated 4. Dzejzel 5. BigDaddy 5. Urban Cruiser 6. GuybT 7. dejan-bandit 1200 8. Nemanja_zem 9. Predrag68 10. Marko07 11. Pedjabgd 12. R2D2 13.Nemanja -Banovci 14. Erceg manufaktura 15. Dmitar 16. Makikt 17. astral 18. stanebane 19. Grom 20. Lepir 21. Nikolas 22. ZoguBK 22. Fikacu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 30, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da odstampa vise tih izjava pa da popunimo?,evo pokusavam ceo dan da kopiram na usb da odstampam i ne ide,zajebao sam programe na kompu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da odstampa vise tih izjava pa da popunimo?,evo pokusavam ceo dan da kopiram na usb da odstampam i ne ide,zajebao sam programe na kompu... Evo ja cu odstampati 15ak, ali neka jos neko ponese ako mene nesto zadesi pa ne dodjem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 30, 2015 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan O'štampaće i Pablo nekoliko, trebalo bi bti dosta za sve polaznike. Vidim da je dosta veliko interesovanje za ovaj prvi ovogodišnji Kurs, odlično! Samo nastavite sa prijavama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce u Rodicu, pa sam provozao krug oko zgrada i sada nesto gledam i razmisljam odakle se prilazi toj skoli, sa puta gore na mapi ili dole nekom cistinom koja se vidi na google map? A usput sam video i kuda dolazi Enduro/Cross ekipa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 30, 2015 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje "okolo" : Sa autoputa dole na Novosadski put pa na prvom semaforu desno i onda pravo putem nekih 300 - 400 m sa desne strane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, prvo se naidje na EuroPetrol pumpu, pa se ide malim putem 500m od pumpe, hvala, znaci odatle se prilazi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 30, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju nekih manjih grupa,do 30 ljudi,ja imam lokal par stotina metara od staze na Adi Huji,nedeljom ne radimo tako da je moguce odrzati teoretski deo pa izaci na stazu..imam Lap top povezan na Tv tako da je i takav vid prezentacije moguc..ako organizatore zanima ta opcija neka me neko kontaktira...naravno da je Free za Bjb zajednicu.. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Mart 30, 2015 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja desetak izjava tako da ne brinite;-) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Mart 30, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza kaže kiša u nedelju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi sigurno neće biti spreman za test vožnju... Da li može da se prisustvuje samo teorijskom delu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 1. Spajk 2. VukiTA 3. illuminated 4. Dzejzel 5. BigDaddy 5. Urban Cruiser 6. GuybT 7. dejan-bandit 1200 8. Nemanja_zem 9. Predrag68 10. Marko07 11. Pedjabgd 12. R2D2 13.Nemanja -Banovci 14. Erceg manufaktura 15. Dmitar 16. Makikt 17. astral 18. stanebane 19. Grom 20. Lepir 21. Nikolas 22. ZoguBK 22. Fikacu 23. Miša BT 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Mart 30, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza kaže kiša u nedelju... Nazalost, ovo je istina, ali ima resenje, a to je da bude u subotu, a ne u nedelju. Ja preko 6 godina koristim jedan sajt, retko ko je to cuo u Srbiji, gde eto za tih 6 godna nisu pogresili bas niti jednom! S'obzirom da sam ceo zivot na 2 tocka (13 godina bavljenja biciklizmom) prognoza mi je bila jako bitna svaki dan za ceo dan. Navedeni sajt me nikada nije izdao, kada napisu da ce od 7 do 13h biti kisa, a od 13 do 19 suvo pa uvece vetar, to tako i bude u sat, nema greske, a ako zelite, ispratite malo i ne biste verovali da tako dobro prognoziraju cak i na 5-7 dana unapred, a ne minut do 12. Kod njih je takodje ovo sto kolega GuybT kaze, veca kisa u nedelju, dok je subota suva, pa ako moze da se pomeri bilo bi super. Odgovrno stojim iza ove prognoze i nazalost ako ipak ostane nedeljni termin samo cemo se dzaba buditi i nervirati sto ce se pomerati. U pitanju je norveski sajt www.yr.no Pozdrav drustvo i bas mi je drago za brojnost, bice lepog upoznavanja i gledanja motora jer licno imam zelju da vidim i cujem i budem uz neke primerke koje licno obozavam 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ha! I ja isto koristim istu prognozu, pokazao mi ortak koji se bavi lovom, on je sa ortacima nekoliko godina uporedjivao razne sajtove i ovaj je ubedljivo najpouzdaniji! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Misljenja sam da ne treba brzati i ako je moguce ovaj event lepo pomeriti i organizovani ako treba za mesec za mesec dana ali da mogu ljudi da dodju i u jednom danu da bude sve... Sto se mene tice kotizacija od 10e je sasvim prihvatljiva, ukoliko treba i povecati... Jer mislim da ima zainteresovanih i da ce ukoliko se organizuje u jednom danu biti 30-50% veci odziv... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17557 Napisano Mart 30, 2015 Integrisan, 8342 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima (i prijavljenima i ostalima), Termin na stazi ćemo pomeriti samo ako bude kiše (takav je dogovor sa vlasnikom staze). Da li će biti pomeranja objavićemo u subotu. Uz dužno poštovanje prema vremenskim prognozama, ne bih se u ponedeljak previše obazirao na prognoze za nedelju. Što se oba dela kursa u jednom danu tiče - pokušaćemo možda u drugom delu sezone da organizujemo i takav kurs. To sada nije moguće, tj. dobiti stazu u popodnevnim terminima za vikend na početku sezone (čak i za mnogo višu kotizaciju) prosto nije moguće, a počinjati teoriju u 5h ujutro ipak ne želimo . Veoma se trudimo da kurs podignemo na što veći nivo, no i najveći i najskuplji kursevi po svetu održavaju se uvek u terminu i na način kako je organizatoru moguće. Pokušavamo da budemo otvoreni i fleksibilni, baš zato što želimo da što više ljudi učestvuje (zato se i radi za dž), no treba razumeti - svaki termin i način će nekome odgovarati, a opet nekom drugom ne. U tom smislu, kome odgovara ovakav kurs sada, doći će sada. Ostali će možda da se uklope u neki naredni termin/modus kursa... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17557 Napisano Mart 30, 2015 Integrisan, 8342 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do sada prijavljeni: 1. Spajk 2. VukiTA 3. illuminated 4. Dzejzel 5. BigDaddy 6. Urban Cruiser 7. GuybT 8. dejan-bandit 1200 9. Nemanja_zem 10. Predrag68 11. Marko07 12. Pedjabgd 13. R2D2 14.Nemanja -Banovci 15. Erceg manufaktura 16. Dmitar 17. Makikt 18. astral 19. stanebane 20. Grom 21. Lepir 22. Nikolas 23. ZoguBK 24. Fikacu 25. Miša BT Na kursu ima 30 mesta, ali nastavite prijavu i iza broja 30 (uvek se neko ne pojavi ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Mart 30, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, svaka vam bre čast na organizaciji i trudu koji ste uložili. Ovoliko cimanja iz jednostavne ljubavi i želje da se pomogne kolegi bajkeru je samo za pohvalu. Naravno da ćete organizovati onako kako je moguće, u skladu sa uslovima, slobodnim vremenom, mogućnostima. Jeste bedak što neko neće moći da se uklopi, ali realno nikada se neće svima poklopiti kako god da se kurs organizuje. Samo napred! :thumbsup: 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Mart 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Spajk 2. VukiTA 3. illuminated 4. Dzejzel 5. BigDaddy 6. Urban Cruiser 7. GuybT 8. dejan-bandit 1200 9. Nemanja_zem 10. Predrag68 11. Marko07 12. Pedjabgd 13. R2D2 14.Nemanja -Banovci 15. Erceg manufaktura 16. Dmitar 17. Makikt 18. astral 19. stanebane 20. Grom 21. Lepir 22. Nikolas 23. ZoguBK 24. Fikacu 25. Miša BT 26. Lucky George Došao bih I ja , kao početnik na dva točka, ako vam ne smeta jedan scooter u grupi . . . jer vidim da se svi prijavljuju sa ozbiljnim mašinama . . . . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Mart 31, 2015 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da su poželjni vozači skutera kojih ima najviše na ulicama velikih gradova. Slobodno se prijavljujte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Mart 31, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima (i prijavljenima i ostalima), Termin na stazi ćemo pomeriti samo ako bude kiše (takav je dogovor sa vlasnikom staze). Da li će biti pomeranja objavićemo u subotu. Uz dužno poštovanje prema vremenskim prognozama, ne bih se u ponedeljak previše obazirao na prognoze za nedelju. Što se oba dela kursa u jednom danu tiče - pokušaćemo možda u drugom delu sezone da organizujemo i takav kurs. To sada nije moguće, tj. dobiti stazu u popodnevnim terminima za vikend na početku sezone (čak i za mnogo višu kotizaciju) prosto nije moguće, a počinjati teoriju u 5h ujutro ipak ne želimo . Veoma se trudimo da kurs podignemo na što veći nivo, no i najveći i najskuplji kursevi po svetu održavaju se uvek u terminu i na način kako je organizatoru moguće. Pokušavamo da budemo otvoreni i fleksibilni, baš zato što želimo da što više ljudi učestvuje (zato se i radi za dž), no treba razumeti - svaki termin i način će nekome odgovarati, a opet nekom drugom ne. U tom smislu, kome odgovara ovakav kurs sada, doći će sada. Ostali će možda da se uklope u neki naredni termin/modus kursa... Znači ostalo samo da se nadamo da će se prognoza vremena promeniti u korist sunca za nedelju. Svaka čast na organizaciji, na sve ste mislili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...