Scarface 0 Napisano Mart 2, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prolazim pored skupstine, juce, 1.marta, i stanem na semaforu, na raskrsnici pored skupstine. Iz ulice Kneza Milosa se pali crveno svetlo, neki matori u stojadinu prolazi kroz polu-crveno(zuto) i udara skuterasa,koji dolazi iz pravca bulevara, u desni bok. Skuteras naglo pravi okret u vazduhu, i pada na zemlju, na levi bok. Skuter je Aerox,ko moj, pa sam se u pocetku istripovao da je moj burazer,taj lik na skuteru, al nije bio. Sreca je , sto se policija slucajno nasla na licu mesta, tako da je decku pruzena pomoc. Decko nije imao vece povrede, normalno je ustao,jedino sto se u jednom trenutku pridrzao za ledja. Skuteru su pukle plastike, i po pari koja je iz njega isla, rekao bih da je pukla vodena pumpa. Komentar matorog, koji je izasao iz auta je bio: NISAM TE VDEO!!! Skuteras je imao kacigu na glavi, pa zato nije zadobio teze povrede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sreća pa je dečko Ok, a ti izgovori tipa "nisam te video" PA GDE GLEDAŠ BRE!!! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8878 Napisano Mart 2, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan mi svi kazemo dobro je kada je on ok, ali dokle tako? Nije ok, ok bi bilo da je prosao tuda gde je krenuo, a ne da ga neki pogubljeni kreten drzi na ivici izmedju zivota i smrti. Ko zna koliko je malo falilo da bude fatalno. Opet, dobro je kada je prosao ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Sreća pa je dečko Ok, a ti izgovori tipa "nisam te video" PA GDE GLEDAŠ BRE!!! > Kako bre ljudi OK ?!?!?!? Sreca pa je ziv !!! Je.em ti ja OK kad te neko savije kako god! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Mart 2, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je dogorelo drugari! Ove godine će se opet duplirati broj dvotočkaša na ulicama a bahate vozače niko ne obaveštava da postojimo! Krajnje je vreme da se organizuje akcija koja će svakog meseca jedan dan da opominje vozače da postojimo! Momak je imao sreće... u nesreći. Ali ko je sledeći?! Jer nije pitanje da li će se desiti, već kada i kome?!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6468 Napisano Mart 2, 2008 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije je da decku nista ne fali ! Kako se uopste zavrsi naplata stete u takvim slucajevima ? Na srecu nisam imao takvih situacija, ali bih voleo da znam za nedaj boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2859 Napisano Mart 2, 2008 Braveheart, 711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan to se i ja pitam ko je sledeci i kad ja dolazim na red :'( sezona nije ni pocela,a udesa koliko hoces... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan podeliti par samara pa ce da vidi sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Kum 0 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slazem se i za samare, ali i da je potrebno nesto preventivno preduzeti...mozda da periodicno pravimo velike skupove i voznje kroz grad...kad mogu taksisti za svaku glupost mozemo i mi kad su nasi zivoti u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan slazem se i za samare, ali i da je potrebno nesto preventivno preduzeti...mozda da periodicno pravimo velike skupove i voznje kroz grad...kad mogu taksisti za svaku glupost mozemo i mi kad su nasi zivoti u pitanju... Slazem se u potpunosti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Može li jedno podsećanje na semafore jer ovde se svetla malo drugačije pale ? Da li je moguće da na jednom semaforu bude žuto za stajanje a na drugom žuto za kretanje ? Ovde je jedno 2 sekunde svima uključeno crveno, a žuto se pali samo kada se sa crvenog prelazi na zeleno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 456 Napisano Mart 3, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Može li jedno podsećanje na semafore jer ovde se svetla malo drugačije pale ? Da li je moguće da na jednom semaforu bude žuto za stajanje a na drugom žuto za kretanje ? Ovde je jedno 2 sekunde svima uključeno crveno, a žuto se pali samo kada se sa crvenog prelazi na zeleno. Tako je i ovde... i duže. Ali jedni vole da krenu pre nego što se upali žuto a drugi kažu da nije bilo jako crveno kad su prošli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "IZVINI NISAM TE VIDEO"Skines kacigu pa ga omlatis i kazes jebiga "ISPALA MI KACIGA"....bem im mater slepacku vise............. >. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Mart 4, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan tako je i meni covek ustvari majmun rekao gde si zaleteo a nije ni pogledao samo je izasao sa parkinga pravo pred mene,sreca da mi nije nista bilo jer sam polako isao i imao opremu na sebi ali mi je razbio motor zato sad cekam da dodju da ga slikaju iz osiguranja pa kad to zavrse idem da mu se naj.... mame ceo grad zna da sam kupio jednu bezbolku samo za njega,pa ako pregura sledeci put ce da gleda. a i cuo sam u medjuvremenu da ga je pocistio neki kamion i polupao ga ko pi...IMA BOGA sto puta sam precutao izletanje ispred motora,izguravanje sa puta,preticanje iako me vidi da idem,ali sada je svemu dosao kraj,naucicu ih ja da gledaju....CUCE SE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za ovakve majmune koji imaju komentar "nisam te video" treba jedna stangletina.. to je meni Stronser pricao pre mozda par godina, da je jedno vreme na africi imao stanglu koja je stajala na ramu na dohvat ruke.. a tu je i opcija skidanja retrovizora, Stronserova skola.. ovo vazi samo za kretencine tipa "nisam te video".. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...