Jump to content

Moto Zajednica

1. mart 2008 udes

Recommended Posts

• Zainteresovan, 564 postova

Prolazim pored skupstine, juce, 1.marta, i stanem na semaforu, na raskrsnici pored skupstine. Iz ulice Kneza Milosa se pali crveno svetlo, neki matori u stojadinu prolazi kroz polu-crveno(zuto) i udara skuterasa,koji dolazi iz pravca bulevara, u desni bok. Skuteras naglo pravi okret u vazduhu, i pada na zemlju, na levi bok.

Skuter je Aerox,ko moj, pa sam se u pocetku istripovao da je moj burazer,taj lik na skuteru, al nije bio. Sreca je , sto se policija slucajno nasla na licu mesta, tako da je decku pruzena pomoc. Decko nije imao vece povrede, normalno je ustao,jedino sto se u jednom trenutku pridrzao za ledja.

Skuteru su pukle plastike, i po pari koja je iz njega isla, rekao bih da je pukla vodena pumpa.

Komentar matorog, koji je izasao iz auta je bio: NISAM TE VDEO!!!

Skuteras je imao kacigu na glavi, pa zato nije zadobio teze povrede.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova
  • Motocikl: 4x4

mi svi kazemo dobro je kada je on ok, ali dokle tako? Nije ok, ok bi bilo da je prosao tuda gde je krenuo, a ne da ga neki pogubljeni kreten  drzi na ivici izmedju zivota i smrti. Ko zna koliko je malo falilo da bude fatalno.                  Opet, dobro je kada je prosao ok

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

Sreća pa je dečko Ok, a ti izgovori tipa "nisam te video" PA GDE GLEDAŠ BRE!!! >:( >:(>:(

Kako bre ljudi OK ?!?!?!? Sreca pa je ziv !!! Je.em ti ja OK kad te neko savije kako god!

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Mislim da je dogorelo drugari!

Ove godine će se opet duplirati broj dvotočkaša na ulicama a bahate vozače niko ne obaveštava da postojimo!

Krajnje je vreme da se organizuje akcija koja će svakog meseca jedan dan da opominje vozače da postojimo!

Momak je imao sreće... u nesreći. Ali ko je sledeći?! Jer nije pitanje da li će se desiti, već kada i kome?!!!

• Enduraš, 6416 postova
  • Motocikl: CRF300L

Najvaznije je da decku nista ne fali !

Kako se uopste zavrsi naplata stete u takvim slucajevima ? Na srecu nisam imao takvih situacija, ali bih voleo da znam za nedaj boze.

• Braveheart, 711 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

to se i ja pitam ko je sledeci i kad ja dolazim na red  :'( sezona nije ni pocela,a udesa koliko hoces... :o

• U prolazu, 34 postova

slazem se i za samare, ali i da je potrebno nesto preventivno preduzeti...mozda da periodicno pravimo velike skupove i voznje kroz grad...kad mogu taksisti za svaku glupost mozemo i mi kad su nasi zivoti u pitanju...

• Svrati ponekad, 259 postova
  • Motocikl: BMW C400GT

slazem se i za samare, ali i da je potrebno nesto preventivno preduzeti...mozda da periodicno pravimo velike skupove i voznje kroz grad...kad mogu taksisti za svaku glupost mozemo i mi kad su nasi zivoti u pitanju...

Slazem se u potpunosti !

• Svrati ponekad, 127 postova
  • Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006

Može li jedno podsećanje na semafore jer ovde se svetla malo drugačije pale ?

Da li je moguće da na jednom semaforu bude žuto za stajanje a na drugom žuto za kretanje ?

Ovde je jedno 2 sekunde svima uključeno crveno, a žuto se pali samo kada se sa crvenog prelazi na zeleno.

• www.markone-pegaz.rs, 2428 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Može li jedno podsećanje na semafore jer ovde se svetla malo drugačije pale ?

Da li je moguće da na jednom semaforu bude žuto za stajanje a na drugom žuto za kretanje ?

Ovde je jedno 2 sekunde svima uključeno crveno, a žuto se pali samo kada se sa crvenog prelazi na zeleno.

Tako je i ovde... i duže. Ali jedni vole da krenu pre nego što se upali žuto a drugi kažu da nije bilo jako crveno kad su prošli...

• U prolazu, 37 postova

tako je i meni covek ustvari majmun rekao gde si zaleteo a nije ni pogledao samo je izasao sa parkinga

pravo pred mene,sreca da mi nije nista bilo jer sam polako isao i imao opremu na sebi ali mi je razbio motor

zato sad cekam da dodju da ga slikaju iz osiguranja pa kad to zavrse idem da mu se naj.... mame

ceo grad zna da sam kupio jednu bezbolku samo za njega,pa ako pregura sledeci put ce da gleda.

a i cuo sam u medjuvremenu da ga je pocistio neki kamion i polupao ga ko pi...IMA BOGA

sto puta sam precutao izletanje ispred motora,izguravanje sa puta,preticanje iako me vidi da idem,ali

sada je svemu dosao kraj,naucicu ih ja da gledaju....CUCE SE

• Svrati ponekad, 278 postova

za ovakve majmune koji imaju komentar "nisam te video" treba jedna stangletina.. to je meni Stronser pricao pre mozda par godina, da je jedno vreme na africi imao stanglu koja je stajala na ramu na dohvat ruke.. a tu je i opcija skidanja retrovizora, Stronserova skola.. ovo vazi samo za kretencine tipa "nisam te video"..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja