Marko Mk4 271 Napisano Decembar 26, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i 47 i 56 meni je vise legao 56 posto u 47 nisam mogao da ubacim dve kacige, stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 26, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba da za jednu kacigu i jaknu, za svakodnevnu upotrebu. Dva bocna kofera za put su mi sasvim dovoljna. Tracer mi nije veliki enduro motor pa zbog toga svega razmisljam da bi skladnije uz njega isao 47, a uzimajuci u obzir moje potrebe. Problem je sto je crvic tu i kaze da prostora nikad dosta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Decembar 26, 2018 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis solo, onda 47 radi posao i nije glomazan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i varijantu sa promenljivom zapreminom kod modela Shad. Neko je to na prethodnim stranama pokazao kako izgleda na Traceru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Decembar 26, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 56, i njega sam stavio zato sto uglavnom vozim sa zenom, ali da vozim sam definitivno bih stavio 47, mnogo je lepsi. A sto se tice promene u voznji nisam primetio razliku sa koferom i bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2098 Napisano Decembar 26, 2018 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, djolji je napisao: Imaš i varijantu sa promenljivom zapreminom kod modela Shad. Neko je to na prethodnim stranama pokazao kako izgleda na Traceru. Ja :). I skroz sam zadovoljan. 46/52/58. Pa kako ti za sta treba podesavas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 26, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, djolji je napisao: Imaš i varijantu sa promenljivom zapreminom kod modela Shad. Neko je to na prethodnim stranama pokazao kako izgleda na Traceru. Znam za tu varijantu. Tu mi je problem bio jer se zapremina povecava tako sto se povecava visina, a sirina ostaje ista. Kod veceg kofera mi najvise smeta sirina pa sam iz tog razloga odustao od takvog modularnog kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12801 Napisano Decembar 26, 2018 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer nikada nije dovoljno velik Treba tu staviti i duks, rukavice, par ličnih stvari itd. Što bi se gužvao, pakovao, natezao poklopac.... Često mi se desi da kada se vozim negde okolo, da imam manji kofer, onda bih morao da zakačim tank torbu ili bočne a nije baš da ih volim. Za 5 godina dva puta sam ih okačio. Ovako, sve naguram u Maksiju od 56 litara bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 26, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u sirini izmedju kofera od 47 i 56 l je samo 1 cm ! 590 mm naspram 600 mm. U drugim dimenzijama razlike su vece, ali ne nesto posebno, po par cm. Tako da je izbor bio relativno lagan. Kupljen 56 ... Hvala svima na savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12801 Napisano Decembar 26, 2018 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan izbor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Decembar 27, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogresio, bices prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Tehnolog je napisao: Razlika u sirini izmedju kofera od 47 i 56 l je samo 1 cm ! 590 mm naspram 600 mm. U drugim dimenzijama razlike su vece, ali ne nesto posebno, po par cm. Tako da je izbor bio relativno lagan. Kupljen 56 ... Hvala svima na savetima. A dokaz, sličice, da vidimo kako to stoji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 27, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Fali mi jos samo nosac. Ako stignem da ga uzmem iz Plattnera pre praznika, ako ne tek posle Bozica ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Felipe 24 Napisano Decembar 28, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan slike sa danasnje tradicionalno humanitarne akcije Moto Kluba EXTREM Smederevo, divnih 14C i suncani dan u gradu. prva voznja i sa (Damper) stabilizatorom ali konkretne utiske necu reci sada sem da se oseca razlika upravljivosti jer ima dugacak stepen podesavanja Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 30, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Namontirano, pa jos i radi ... Nisam se pokajao sto sam uzeo ovaj veci, vrlo sam zadovoljan kako to sve izgleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Decembar 30, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo si kupio givi led za kofer ili hand made? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 30, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan GIVI LED koji ide uz kofer, kao dodatna oprema, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Decembar 31, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na njemu radi i pozicije i stop svetlo? Razmisljam i ja da uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 31, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Ima samo dva kablica tako da ti sam biras na sta ces da ga kacis. Pozicija ili stop. Oni preporucuju stop, a ja sam ga nakacio na poziciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Decembar 31, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i pitao bilo bi super da moze i jedno i drugo ali... Kofer je keva videces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 31, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Ma resio sam i to. Narucio sam neke LED trake koje cu da zalepim na nosac kofera i da ih nakacim na stop. Cisto da se vidi da kocim. Bezbednost na prvom mestu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 31, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kolika je snaga alternatora na Traceru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6747 Napisano Decembar 31, 2018 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Na jednom od foruma za "vaš" motor se pominje snaga generatora od 415-430W....na 5000rpm. Medjutim da bi se došlo da raspoložive snage, za neku eventualnu dogradnju, treba oduzeti snagu svih potrošača. Pominje se nekih 100tinak W raspoložive snage. Obzirom da je sprava puna sistemske elektronike, gledao bih da dodatno ne opterećujem elektriku raznim sranjima....naročito kineske proizvodnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Decembar 31, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan CHARGING SYSTEM OUTPUT 14V, 29.6A, 415W @ 5000rpm Ovo sam pronasao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Januar 6, 2019 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga bude interesovalo, prodajem originalne kofere koje sam dobio uz GT-a, sa sve nosacima i unutrasnjim torbama ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...