Pirotehnicar 2040 Napisano Jul 31, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Napokon da i moj Tracer osoli dupe i upozna se sa Jadranom. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 463 Napisano Jul 31, 2018 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Petrovac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2040 Napisano Jul 31, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, miljan_tracer je napisao: Petrovac? Cestitam. Pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Avgust 4, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Motor. More... Ima li sta lepse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2040 Napisano Avgust 4, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Jos da se samo pohvalimo sa novom zastitom hladnjaka da ugodjaj bude potpun! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Avgust 5, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan On 14.4.2018. at 16:42, djolji je napisao: Napravljen još jedan skid plate, ovaj put od INOX-a. Kolega čeka novog Tracera GT da mu isporuče, u julu, a u međuvremenu nabavlja dodatnu opremu. Na slikama je, naravno, na mom motoru. Odlican motor ! Fali jos samo ova sitnica da zastiti masinu odozdo, a ja sasvim slucajno prodajem ovaj skid plate ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Avgust 5, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Pirotehnicar said: Jos da se samo pohvalimo sa novom zastitom hladnjaka da ugodjaj bude potpun! Planiram da pazarim grill sa onim crnim lajsnama sa strane. Nadjoh na aliexpresu 58€ komplet. Ima li razlike u dimenziji - 2017,2018? Negde kao da sam procitao da se na svima pasuje-ali nisam 100% siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Avgust 5, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Radule85 je napisao: Planiram da pazarim grill sa onim crnim lajsnama sa strane. Nadjoh na aliexpresu 58€ komplet. Ima li razlike u dimenziji - 2017,2018? Negde kao da sam procitao da se na svima pasuje-ali nisam 100% siguran. Ja uzeo Kappa stitnik... Izadje 50€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Avgust 5, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan On 14.4.2018. at 16:42, djolji je napisao: Napravljen još jedan skid plate, ovaj put od INOX-a. Kolega čeka novog Tracera GT da mu isporuče, u julu, a u međuvremenu nabavlja dodatnu opremu. Na slikama je, naravno, na mom motoru. Skid plate je na prodaju ... Odlicno je uradjen, majstorski bas, nisam ga stavio iz razloga jer roll bar jos nije izasao za model iz 2018.-te, a jednim delom se kaci na njega. Roll bar za model iz 2018. je najavljen tek za sledecu sezonu, ako nekog zanima ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 5, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan SW Motech djubre... Stao na pumpu da proverim gume, ćopava pogodila rupu od kanalizacije, sklopila se, motor legao ja za njim... Opet izgrebana dekla Nikad više neću kupiti ništa SW Motech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, wiggin said: SW Motech djubre... Stao na pumpu da proverim gume, ćopava pogodila rupu od kanalizacije, sklopila se, motor legao ja za njim... Opet izgrebana dekla Nikad više neću kupiti ništa SW Motech E malera...Jos sam negde procitao da ga pljuju(sw motech), da ne zavrsava posao uopste! Jesi li sta ostetio oko rezervoara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ovako na oko ne deluje, ali sam ga svakako oterao u servis da ga prekontrolišu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jel’ to pukao stitnik? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo je isturen motor, valjalo bi staviti neki engine case zbog poklapca dekli bas zbog ovih glupavih stvari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, wiggin je napisao: SW Motech djubre... Stao na pumpu da proverim gume, ćopava pogodila rupu od kanalizacije, sklopila se, motor legao ja za njim... Jel tebi sve na mestu i bez povrede? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2040 Napisano Avgust 6, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Givi je izgleda ipak bolja opcija zastite! Cak vjerujem da je i jeftinija. Ali kao sto kolega pita, nadam se da nije bilo povreda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Jel tebi sve na mestu i bez povrede? Jeste, malo ledja istegao ali to mi je više od kondicije (neimanja iste) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Jel’ to pukao stitnik?Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 6, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nema danas nista vise da se kupi kvalitetno. Znaju cijene svi da nabijanu i to je to. Ne daj boze sta bi bilo da je bilo klizanja u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege ajmo pomoc,oresao sam 13500km(sezona ipo)Zadnja guma mi se iskockala,ali i dalje ima saru...na njemu su fabricke gume dunlop,da li da menjam gume posto idem za grcku kroz par dana ?Iako bih trebao da promenim sta preporucujete?Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Avgust 6, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Stefan Lone Wolf said: Kolege ajmo pomoc,oresao sam 13500km(sezona ipo) Zadnja guma mi se iskockala,ali i dalje ima saru...na njemu su fabricke gume dunlop,da li da menjam gume posto idem za grcku kroz par dana ? Iako bih trebao da promenim sta preporucujete? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Pirelli Angel GT ili Metzeler Roadtec 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12596 Napisano Avgust 6, 2018 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj naravno ako možeš. Nezahvalno je preporučiti gume, dosta zavisi od stila vožnje i namene. Meni na primer baš odgovara i leži "Continental" i njih koristim na svemu što sam vozio do sada. Sa Dunlopom se nisam osećao sigurno iako su bile nove-nove. Za ovaj crashbar gore, ako gornji deo motocikla nije oštećen onda je uradio posao. Ja ga ne bih montirao jer ne štiti agregat i po meni takav crashbar nema funkciju. Ne daj Bože da se preturi negde, polomi deklu i ostaneš bez ulja 1500km od kuće. Givi mi deluje dosta bolji a i Fehling nije los bas donjem delu, kao tenk je. Uostalom tu je Seba za sve magije i kombinacije. Ja već nekoliko sezona imam fix ideju da proširim crashbarove koliko da pokrivaju noge. Na TDM ne, ali ako budem prešao na Teneru sigurno ću to napraviti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Stefan Lone Wolf said: Kolege ajmo pomoc,oresao sam 13500km(sezona ipo) Zadnja guma mi se iskockala,ali i dalje ima saru...na njemu su fabricke gume dunlop,da li da menjam gume posto idem za grcku kroz par dana ? Iako bih trebao da promenim sta preporucujete? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ja bih promenio, Metzeler Roadtec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Avgust 7, 2018 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 15.08. idem do Zabljaka, a nakon toga dva dana u Sutomoru sa izletom do Albanije. Povratak verovatno preko Bosne. Hoce li neko da se pridruzi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Avgust 7, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Stefan Lone Wolf je napisao: Kolege ajmo pomoc,oresao sam 13500km(sezona ipo) Zadnja guma mi se iskockala,ali i dalje ima saru...na njemu su fabricke gume dunlop,da li da menjam gume posto idem za grcku kroz par dana ? Iako bih trebao da promenim sta preporucujete? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Ja koristim klasicnu sportsku gumu (Metzeler M3) Jeste da se dosta brze trosi, ali je superlepak u poredjenju sa fabrickom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...