rastkojokic 1687 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 2292 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off-topic ali... Uputsvo uvek vredi procitati. Od prve do poslednje strane. Pogotovo imajuci u vidu da se tehnologija brzo menja i da stara pravila obicno ne vaze vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 16, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam upoznao pravog gospodina mr.@djolji aali kad sam video da njemu motor trosi 4,7 a meni 6.8 kaze on meni,"jel znas sta je ovo?to je menjac i tu se menjaju brzine " Sent from my SM-G930F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 17, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Moj stoji kao ekserom zakucan na 5,7.. posle 1300km.. nije bitno kako ga vozim ali ne pomera se...ideja mi je ovih dana da resetujem pa opet da merim na nekom takom iznosu od 1000km.. ( Usput koristim menjac, cak svih 6 brzina ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 18, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ima još jedan događaj koji govori o potrošnji goriva. Za vikend na BJB vožnji do Kladova, u Beloj crkvi svi se tankiramo, a onda sledeće je bilo u Kladovu. Pita me Darko (Versus 1000, novi model) koliko sipam, baš u tom trenutku, pa ispravljam motor ne bi li stalo do čepa i ne može da veruje kako sam sipao 2l manje od njega, a ista kilometraža170km i ista vožnja (u grupi). Razlog je što ja vozim ženu, kad ubrzavam ona me stiska butinama pa neznam šta hoće, ali kad lupi u kacigu, sve mi jasno. Dakle momci sa ženom se manje troši (benzina) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 18, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan I da, proverio sam i radi promena moda u toku vožnje, samo vratim gas i klik na MODE. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Maj 18, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan I kolika je potrosnja neke normalne voznje magistralom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 18, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan meni bije preko 6 na 130Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKAVUK 0 Napisano Maj 20, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Loznica, Srbija Motocikl: Yamaha MT-09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Prvo da napravim mali uvod pre nego što postavim pitanje Početkom aprila stigao mi je MT 09 golać. Do sada sam prešao oko 4500km i motor je baš ono što sam tražio. Pre kupovine sam znao da je motor za uloženi novac pun kompromisa, ispred svega vešanje, ali uz dobar setup postaje podnošljivo za sada. Ono što mene brine su nepodnošljive vibracije u šestoj brzini preko 5000 obrtaja, imam osećaj da se raspada. Prvi servis sam odradio tačno na 1000km, i u tom periodu nisam prešao 5000 obrtaja. Posle sam na svakih 500km dizao za 1000 obrtaja, baš kako je i preporuka za pravilnu razradu novog motora. Sad kada je razradjen mogu da šaltam u drugoj, trećoj i četvrtoj do 9000-10000 bez ikakvih problema, čudnih zvukova i vibracija. Medjutim u petoj počinju blage vibracije izmedju 5000 - 7000, a u šestoj, kao što sam i kazao je nepodnošljivo. Molim kolege za pomoć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Maj 20, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan @CIKAVUK Pozdrav drugar, postoji mnogo uzroka vibracija na MT09 seriji, a najcesci je lanac. Prije svega, provjeri zategnutost (manual savjetuje svega 1.5cm hoda ako se ne varam, sto je daleko ispod optimuma). Ukoliko je lanac pretegnut, pravit ce vibracije, posebno pri ubrzavanju. Nakon toga provjeri spuru (wheel alignment), jer se Yamaha nije bas proslavila s preciznoscu Najbolji je tradicionalni nacin s koristenjem konca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 23, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Stigao gt https://www.polovniautomobili.com/motori/12437638/yamaha-tracer-900-gt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tehnolog 47 Napisano Maj 23, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha NIKEN Prijavi odgovor kao problematičan Kako vec polovan, to mi malo nije jasno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Maj 23, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan stvarnoooo?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 24, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ciscenje Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 24, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel poprskaš pa sačekaš malo i onda četka ili krpa? A čime podmazuješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 24, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan poprskam sa ovim,sacekam 10min i onda bukvalbo krpaSent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reppa 51 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 37 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Yamaha MT09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/12428626/yamaha-mt-09-tracer-abs Piše da ima nove pločice Pa moj prešao 25000 a pločice su kao nove,možda potrošena 1/3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
candromero 30 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 53 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer, BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Reppa said: https://www.polovniautomobili.com/motori/12428626/yamaha-mt-09-tracer-abs Piše da ima nove pločice Pa moj prešao 25000 a pločice su kao nove,možda potrošena 1/3 Tracer s oglasa djeluje da nije presao mnogo kilometara, a potrosnja plocica je relativna stvar. Ionako su OEM plocice na Traceru osrednjeg kvaliteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 25, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Reppa je napisao: https://www.polovniautomobili.com/motori/12428626/yamaha-mt-09-tracer-abs Piše da ima nove pločice Pa moj prešao 25000 a pločice su kao nove,možda potrošena 1/3 Pa švajcarac je, tamo i na pijacu kad pođeš čekaju te brda i planine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 25, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ide li neko u Sabac sutra?jmislio sam da odem u NS ali kazu da Sabac gori Sent from my SM-G930F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radule85 16 Napisano Maj 25, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha MT09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Tracer-asi, novi ljubimac stigao iz Barela iz Nisa, Nimbus Grey-golac xD Imam jedno pitanje vezano za top case i bocne torbe, u pitanju je KAPPA 53 litre sa dva bocna od po 33 litre. E sad, mozda ispadne kombinacija za neke polovne-ali sam cuo da od modela 2016-2017 ne pasu na model 2018?? Ima li ko kakva iskustva? Sta mi je ciniti-zvao sam i moto-land, kazu nemamo jos uvek nosace za taj model. Cudno mi je da raspored nosaca nije isti Vredi li kupiti te polovne kofere-pa cekati nove nosace(sta ako ne budu pasent)?? Svaki komentar dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Maj 25, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Radule85 dobro došao međ nas sretne i zadovoljne Traceraše, što i tebi želim sa puno lepih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Maj 25, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i u zdravlju da se voziš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Maj 25, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Btw, vidim da kod Kappa modela postoji definitivno razlika, ima dve vrste nosača KLR2122 i KLXR2122... Ja bih sačekao ili pogledao Shad ili nešto treće 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 946 Napisano Maj 25, 2018 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Stefan Lone Wolf said: Drugari,ide li neko u Sabac sutra? jmislio sam da odem u NS ali kazu da Sabac gori Sent from my SM-G930F using Tapatalk Šta ima to u Šapcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Lone Wolf 358 Napisano Maj 25, 2018 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd,Knjazevac Motocikl: Yamaha MT09 Tracer 2017 Prijavi odgovor kao problematičan moto skup sutra,jedan od najvecih,tako kazu Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...