Jump to content

Moto Zajednica

Radule85

Članovi
  • Broj tema i poruka

    48
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Yamaha MT09 TRACER

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Radule85's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

16

Reputacija u zajednici

  1. Ja nazalost nisam vise u toj grupi, jer sam u medjuvremenu promenio brand motora, ali racunam da ce neko iz grupe videti tvoje pitanje i da ce te ubaciti. Pozdrav
  2. Realno nemas promasaja sa Tracy-jem-osim ako ga nije strljao negde na putu.
  3. Druze Marko, pusti broj telefona da te ubace u viber grupu Yamaha Tracer Srbija-ima ljudi koji prodaju mozda i bolje primerke od ovog kog gledas/sa mnoooogo mnogo opreme.
  4. Jel ga ima na oglasima? ILi dolazi iz Loznice?
  5. A odakle tebi uopste takva informacija? ili je to bila samo konstatacija? Jesi probao/vozio Tracera?
  6. Ostavi br.tel. te ubacimo u grupu Yamaha Tracer Srbija(viber). Ima nas 60-ak, ponosnih vlasnika Tracera 900.
  7. Jes veci- al vise spakujem u njega kad idem na more nego li u kolima Krstareca brzina mi je od 120-140. Sve stoji na svom mestu iako Shad garantuje do 120. Starije kolege kazu - i do 180 bez problema!
  8. Imas na 64-oj stranici moje slike gde se vide 3p nosaci posebno - a posebno koferi SH36. Kupljeni kod Harisa-Brčko, izasli 760€(nosači +koferi). Top case mi je Sh58 koji se šteluje iznutra(m-L-xL). Izuzetni!
  9. Na licitaciji u Austriji sam kupio Akru titanium sa carbon kapom. Vlasnik mi nije rekao da je iseko titanium da bi probušio cev i napravio da se db skida i vraća. Pogledajte ruglo od “spoja” titaniuma austrijskog “majstora” varioca. Nazvao sam Roberta iz Ade, covek se krstio sta su uradiki Akri. Dve poslednje slike su nakon Robertovog rada. Prezadovoljan sam!
  10. Može li pomoć Traceraši? Došlo vreme da se pazari nova kaciga! LS2 full face matora, Shark RAW mi nije za putovanja... Neka dooobra touring kaciga bi mi legla. Cenovni rang 300-600€.
  11. 6,5-7l/100 gradska 5,3-6l/100 otvoreno
  12. Svojim performansama Tracy mi uvek izmami osmeh na lice! Bez opterećenja oko ogibljenja-osim ako nisi PRO. U pocetku sam se i ja zanosio sa potrosnjom...ali kad sednes,das gas i osetis da i u 6-oj vuce kao da si 2-3. brzina - tu prestaje znatizelja...belive me! Pre mesec stavio Akrapa-ne mogu da docekam prolece :-D
  13. Jeste-zatamnjena. Ali ne odskače od fabričkog ali uopšte
  14. Visok 190, u pitanju Tracer 2018(fabricki vizir+naknadno stavljen deflektor). Imao sam problem u voznji na otvorenom pri brzinama vecim od 140(vetar mi vracao kacigu unazad od otpora). Kupio i montirao deflektor Puig. Dedlektor mi taman toliko usmerava vetar-da pri brzinama od oko 160km/h mogu komotno cigaru da ispalim. Evo par slika deflektora.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja