Stile 499 Napisano Avgust 5, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Gt angel Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 6, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasam za Roadtec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam angel gt i odusevljen sam gumom, drugar mi kaze da je metz road1 mozda za nijansu bolji po testovima mada se i to placa pa je pitanje. U svakom slucaju ista je fabrika pa ne mozes da pogresis. Ja cu uzeti sledece roadtec01 da probam, ako nista bar zbog kilometraze. Ne moze da bude losija pa nema greske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Avgust 7, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Fala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreća pa si primetio da je izleteo čep, moglo se desiti u voznji... Sent from my SM-G920F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 8, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreća pa si primetio da je izleteo čep, moglo se desiti u voznji... Sent from my SM-G920F using Tapatalk Ma sreća da se to desilo kad sam stao ispred naplatne, već mi je zadnji točak bio zaliven u ulju... Userem se kad pomislim da je moglo da se desi kad sam se spustao nizbrdo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Avgust 8, 2016 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Wiggin,jel pričaš o čepu na karteru gde se ispusta ulje,sa navojem ?!? Kako bre da ispadne taj čep,ako je to taj.....ima li neki opoziv za zamenu ili čekaju da neko omasti asfalt ili zapali motor Super si prošao ali greota za ulje,deluje mi baš friško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 8, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Wiggin,jel pričaš o čepu na karteru gde se ispusta ulje,sa navojem ?!? Kako bre da ispadne taj čep,ako je to taj.....ima li neki opoziv za zamenu ili čekaju da neko omasti asfalt ili zapali motor Super si prošao ali greota za ulje,deluje mi baš friško Da, baš taj... Pojma nemam, pitao sam u servisu ne znaju ni oni. Piše na američkom sajtu da se desilo par puta, ali bez zvaničnog opoziva. Navodno je ispravljeno na 2016 modelima.... A ulje skroz taze, servis bio pred more nedelju dana Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Avgust 8, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ili je problem sa podloškom na čepu, možda nije zamenjena prilikom poslednjeg servisa (što se često događa) ili je stavljena neodgovarajuća, a možda i čep nije propisno pritegnut jer to rade rutinski bez moment ključa, ali... U svakom slučaju dobro je da se sve ovako završilo, a i što si nam to prikazao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Avgust 10, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda navoj na cepu i na karteru nisu sa istim tolerancijama pa posto je u pitanju aluminijum dolazi do sirenja i skuplhanja i malo po malo dodje do toga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Avgust 24, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Tema nam nešto zamrela?! Odmor u hladu ispred etno restorana kod Potpećke pećine u društvu Stromića kolege Milanezia. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Avgust 24, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slikica sa mora: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Avgust 25, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i neka moja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Avgust 29, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan I ko kaže da Tracer ima malu nosivost? Bobane koliko je u kg bilo na Traceru po ovim Alpima i kako se ponašao u vožnji (potrošnja, stabilnost, brzina...). Jesi li to morao štopaljku i migavce da izmeštaš? U svakom slučaju, vidim da vam je sigurno bilo lepo, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 4, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i žena smo se "vrteli" po Srbiji: Kragujevac, Kruševac Jastrebac, Ribarska banja, Prokuplje, Leskovac, Vlasinsko jezero, Pirot, Knjaževac, Rtanj, Jagodina, Bgd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 4, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i sličica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Septembar 4, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i sličica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Septembar 4, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Stopaljku nisam izmestao, ali na ovim migavcima imam i poziciju i stop tako da je to ok. Opterecenje je bilo min. 210 kg (mozda i neki kg vise). To je za nju u svakom slucaju previse, ali trebali ste da vidite zadnju gumu kad sam se vratio, pa bi vam bilo jasno kako se ponasa (od prilike 2 mm do kraja, a posle sam u Rumuniji skinuo i tih 2). Gumu vise ne mozete da vidite posto sam je pre tri dana zamenio u Sloveniji (Pilot road 4 GT =160 eura). Potrosnja neverovatnih 4,9 (oko 10 % je bio auto put brzina 140). Danas sam se vratio iz Slovenije, e tu je vec potrosnja bila oko 6 (provericu nisam ni stigao, vec sam na poslu), ali je voznja 160-190. Bez suvozaca, tri kofera i torba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Skiboban, šteta što ne nisi otvorio svoj putopis u odgovarajućem podforumu - evo, maločas slučajno naletim na ove predivne slike, ali iz Putopisa ne izbijam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Septembar 6, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan DraganNS, nazalost ne umem lepo da pisem i onda i ne pokusavam (a malo sam i lenj). Putopis bi imao preduslove da bude dobar, preko 30 najzanimljivijih prevoja, oko 1500 fotki i nekoliko sati video materijala. Prosle godine je bilo nesto slicno i takodje nisam pisao. Ove godine je bilo i 4 dana Rumunije (600 i kusur fotki), a pre 2 dana dosao iz Slovenije, mada ovo poslednje nije nesto, jer sam isao poslom (sudio evropsko prvenstvo u strelicarstvu). Nesto od toga mozes da vidis na fb... Boban Matic Hvala za sugestije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, nema na cemu ali , samo da znas - ni malo ti ne verujem ovo sto si rekao u prvoj recenici Meni, kao nekome ko je (relativno) od skoro na velikoj kubikazi i koji nije nikada putovao dalje od 200-300 km od kuce (a veoma zelim da se to ostvari) izuzetno su zanimljivi, i veoma korisni (u svakom smislu), putopisi svih vas koji imate privilegiju da krstarite prostranstvima Balkana, Evrope pa i sveta. Da ne ponavljam ono sto je sto puta vec receno: svako ko cita putopis na neki nacin prozivljava ono sto cita kao svoje licno iskustvo i obogacuje se, a ujedno i priprema da ponovi slican podvig. Zato, ako ne pre ono kad malo za'ladi, sumiraj utiske, proberi najzanimljivihe fotografije i - za tastaturu. U zdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Septembar 28, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Nove boje https://www.facebook.com/yamaha.plattner.srbija/videos/1167745569951842/ Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 29, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan A sve mu boje lepo stoje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Octobar 2, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Bobane kako si zadovaljan sa amortizerom volana? Jel ima i dalje speed wobble? Razmisljam sad dok je zima da nadjem malo zanimaciju i da namontiram jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex11 15 Napisano Octobar 3, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bobane svaka cast kako si natovario i spakovao motor Kod tebe je na pravom testu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...