djolji 1272 Napisano Februar 25, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Miljane, koliko vidim nova Afrika ti se sviđa, pa je sad ova "kilaža i zamena motora" izgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 433 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma svidja mi se kako da mi se ne svidja i sam sam dugo vremena proveo na RD 07 i lepih km se navozao ali nemam stvarno potrebe za takvim motorom.Mislim i razlika u ceni je dobra a za asfalt mi ona ne treba.Mada je moje misljenje da sto se tice pouzdanosti sto je krasilo staru Afriku , ovu novu sada ne izdvaja nista od ostalih motocikala.Uh , sad kad procitaju ovo Afrikanci na..bo sam !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 386 Napisano Februar 25, 2016 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kakav je motor na auto putu?Zastita od vetra,vibracije,udobnost? Gde se pravi motor,u EU ili Japan? Za proizvodnju pitam zbog uvoza,ima "preko" dobrih komada 40% ispod cene novog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 433 Napisano Februar 25, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobar je samo kupuj.Ja stvarno ne znam gde se pravi kako se to gleda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 386 Napisano Februar 25, 2016 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobar je samo kupuj.Ja stvarno ne znam gde se pravi kako se to gleda ? Vidi na plocici na ramu sta pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Februar 26, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan The MT-09 Tracer This year will be the first year we showcase the MT-09 Tracer Police motorcycle at Milipol. The MT-09 Tracer was designed with Police work in mind, allowing for full equipment installation - including the Police-required hard side cases – thanks to a longer swingarm and a dedicated tail design. With its lightweight and compact die-cast aluminum frame the Tracer Police is perfect for city patrolling and quick interventions in busy traffic situations. Its adjustable riding position limits fatigue for long hours and long distances work sessions. The MT-09 Tracer Police bike is available at a very competitive price and is affordable in service and maintenance. http://www.ibike.com.hk/08_fun/15/yamaha_mp/mp.htm Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano Februar 26, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Trkamo se i sa mlaznjaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Podnovili smo Se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braca1975 8 Napisano Mart 21, 2016 U prolazu, 13 postova Lokacija: Stepojevac Motocikl: KAWASAKI VERSYS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo sediste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 433 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam isao da registrujem Tracera i posto je kod nas u SUP u vecito sranje i stalno se ceka vratim se kuci nisam nista uradio pa cu sutra.Gledam one uplatnice na stolu i bacim pogled na jednu Porez na upotrebu vozila 8.770 din.Za vozilo koje se koristi pola godine.Ne znam sto sam ovo ovde i napisao al ajde ...Malo mi lakse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Mart 29, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Meni ističe registracija sledeće nedelje, isto me čeka... Ali jbga, zaboraviš na to čim zavrneš gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Mart 29, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan I koliko izađe registracija sa osiguranjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 433 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan 28 000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 2, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan 30.000 kad uzmeš i zeleni karton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 3, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan French Gendarmes train on Tracers https://www.facebook.com/EcoleGendarmerieFontainebleau/ "The National Training Centre to road safety has just received the latest models 900 Yamaha Mt09 Tracer. Already tested by the instructors of the centre in its civil version, this motorcycle very handy proves to be very efficient. Freshly repainted blue, with a screen printing strengthening the visibility, the "Trace Gendarmerie" will make its first kilometres in the hands of the trainers of the centre" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 3, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je što su osim policijskih dodataka (sirena, rotaljka itd) zamenili sedište i vizir, a i štitnici za ruke su potpuno drugačiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 3, 2016 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stitnici su od xtz 1200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 433 Napisano April 4, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u nedelju napravio dobru kilometrazu.I mogu reci - zbilja dobra turpija!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 4, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku fotku, pohvali se, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano April 4, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Petak isao do Jahorine (i vratio se isti dan) ...zadovoljan....bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 408 Napisano April 5, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par fotki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 988 Napisano April 5, 2016 Drug član, 1089 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @ skiboban Ala si ostario u odnosu na prethodnu sliku koju si postavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano April 6, 2016 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i danas je taj lepi dan kada kada se čovek oseti mlađim i ostvari svoje snove, a može se i drugim rečima opisati kao" došlo novo magare pod staro dupe". Narednih dana biće nabacivanja dodatne opreme, pa ću se novim slikama pohvaliti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 6, 2016 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Nek te nosi u zdravlju, i u radosti da ti prolaze kilometri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...