ProMaster 8365 Napisano Jul 1 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Za koju godinu i imaće 36.000k... Al to kad bude u oglasima. Ćuti, rekli smo da je to naša mala tajna.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Jul 10 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kaze drugar i kod njega na 9 2021 se cuje cudno iz prostora kvacila, sve normalno radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko stavljao na Trejsi "tank grip" protiv klizanja kolena i ako jeste koji?Vidim u barelu imaju neki Oxfordovi, ima kod Kineza itd ...Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 101 Napisano Septembar 1 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 50€, Yamaha Salon Banja Luka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovi izgledaju da se ne klizaju.Trenutno su na motoru sjajni i malo mi klizi koleno .Idem do Yamahe da vidim da li imaju.Hvala i sjajno izgleda mašina!Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li i koji skid plate koristite na vasim motorima? Razmisljam da uzmem za svoj motor ali mi Givi RP2139 (odgovara na modele 2018-2020) deluje prilicno skupo (±300e). Uzeo bih nesto sto mi dozvoljava i montazu crash bara. Takodje, dobro bi dosla i preporuka za crash bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 101 Napisano Septembar 13 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 9. 2024. at 16:13, DekiSA je napisao: Da li i koji skid plate koristite na vasim motorima? Razmisljam da uzmem za svoj motor ali mi Givi RP2139 (odgovara na modele 2018-2020) deluje prilicno skupo (±300e). Uzeo bih nesto sto mi dozvoljava i montazu crash bara. Takodje, dobro bi dosla i preporuka za crash bar Moje je misljenje je da nije potreban skid plate , dovoljno je visok i za prelaz visih trotoara bez problema. Za sve ostalo ima Tenere u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod mene već par puta zakačio srednji lonac.I razmišljam i skid plate takodje Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam vozio motor malo losijim putem zajedno sa suvozacem, i na izlasku iz jedne krivine naleteh na prilicno neravan deo asfalta brzinom od 50ak km/h pa mi je centralni stender dotakao tlo. Iskreno, to me malo uplasilo pa sam resio da uzmem skid plate za svaki slucaj. Pretrazio sam ovu temu i vidim da je neko pravio skid plate u sopstvenoj reziji pre nekoliko godina. Postoji li neko u Srbiji ko se time bavi? Znam da Seba pravi crash bar-ove ali nisam siguran da radi i ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12522 Napisano Septembar 13 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ček ček, šta će ti skid plate na tom motoru? Dodaješ težinu a i dodatno će ti smanjiti klirens. Ne znam kako ti se tačno desilo ali vidi ti prvo da nisi pretežak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Septembar 13 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer je kod mene podešen za moju tonažu i mislim da je to pretposlednji zubac.I kačim loncem ne štenderom.Nekako mi deluje jeftinije da strada parče lima od "skid plate-a" nego deo grane auspuhaSent from my AC2003 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12522 Napisano Septembar 13 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To što si nategao amort je džabe ako ti je opruga premekana. Možeš da klikćeš i podešavaš do sutra, nema od toga ništa. Jer ako si kompresovao oprugu, izgubio si na klirensu i na hodu ogibljenja. Mada sačekaj svakako da ti se javi neki Trejsedžija, mada meni ovako deluje da tu nešto oko ogibljenja ne štima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Octobar 1 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se za mekanu oprugu (takva je kakva je fabrička) ali ne slažem se da je džaba dotezanje. Jer kad sednem sa svojih 115 i supruga sa duplo manje amortizer bude sabijen više od polovine kada je na sredini. Sad kad sam ga podesio preload je u na tih zlatnih 1/3 hoda .Al opet sam zakačio. Mada sam ja vozio transalpe pre ovoga pa su mi očekivanja možda prevelika.Inače sam i sa transalpom kačio u nekoliko navrata... Ipak je do mene ...Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Octobar 1 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio da dodam, dodavanjem preload-a na transalpu (700) se povećavao klirens. Ali kod Trejsi mislim da je ostao isti samo je opruga sabijena.Sent from my AC2003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...