alfar 2 Napisano Mart 21, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugari da vam predstavim ovu prodavnicu za koju su mnogi od vas vec mozda culi jer je ovde u Italiji jedna od najpoznatijih sto se tice moto opreme.Posto sam hteo da obnovim malo opremu za novu sezonu odlucio sam da ih posetim,a nisu mi daleko.Nalaze se na oko 10 km od Trevisa u industrijskoj zoni mesta Cornuda.Od Slovenske granice se stize za otprilke 2 sata.Sada pocetkom sezone rade i nedeljom.Prvi utisci su ispunili moja ocekivanja i opravdali njihovu reklamu,i sa vrata sam vec znao da cu nesto kupiti.Od opreme imaju sve sto nam treba i za svaciji dzep,cak i ono sto najmanje kosta nije losa roba,kod njih to nema.Znaci i oni sa najmanjim budzetom mogu kupiti osnovnu opremu ,a da vredi taj novac. Sva oprema je homologovana i nova.Pitanje je samo koliko novca mozete izdvojiti i nacicete to sto vam treba. E sad koliko su profesionalni govori i to da uvek imaju promocije i snizenja dobre opreme pa cak i najnovijih modela.Usluga kvalitetna i strpljiva oko klijenta.Cene koliko sam ja primetio najpovoljnije,neke i jeftinije od online prodavaca.I jos nesto zanimljivo,u izlozbenom panou prodavnice mozete videti ,pa cak i kupiti originalnu opremu svetskih asova Pedroze,Markesa i ostalih,onako nosenu i sa zalepljenim asfaltom na slajderima najpoznatijih svetskih staza MotoGpa.Zaista vredi posetiti..i da,kada kupite snizenu robu i dodjete na kasu dobijete jos 3-5%popusta i poneki poklon od njih...ja sam naprimer dobio fluroscentni znojnik za ruku sa njihovim logom.Oprema koju sam kupio: 1. Jakna kozna Spyke epok Gp sa 344e-snizena 195e 2. Kaciga HJC IS 17 sa 220e-snizena 185e 3. Cizme Dainese TR course InA 239e-snizene 199e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Mart 21, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li neki link do te prodavnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14086 Napisano Mart 21, 2015 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel to bese ovo? http://www.valerisport.it/index.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfar 2 Napisano Mart 21, 2015 U prolazu, 12 postova Lokacija: Italija,Venezia Motocikl: Honda Cbr600F sport Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,to je ta prodavnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Mart 21, 2015 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, razboleo sam se ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Mart 24, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja prosle godine u tu radnju, bila je nedjelja i ogromna guzva. Kupio dva para rukavica i jos neke sitnice, odlicne cijene i nevjerovatan izbor. Za svaku preporuku. Jedino sto ima vise od 10 km, tacnije oko 30 od Treviza ali kako kolega rece to je industrijska zona pa ima dosta outleta usput, Mckinley, Replay i svasta nesto jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...