muljaz 2024 Napisano Jun 9, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ...kao da smo slikali istoga dana isto nebo!! Verovatno smo koristili isti photoshop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...kao da smo slikali istoga dana isto nebo!! Verovatno smo koristili isti photoshop :D :D Vrlo verovatno, ja sam koristio FUJI s 5600, pa zatim PS CS3!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve 3 motoholicove fotke se uklapaju i u pravilo trecina i u zlatni presek, o bojama da ne pricam, al ajd za sitnicave nek je makar to do aparata.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan primate i plitvice? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan u CSu je sam smanjena kvaliteta da stane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan malo slika mog dvorista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 9, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan U, lepo je kod tebe. Kad češ da pozoveš društvo, da uz pivo uživamo u toj okolini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Zalazak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan malo slika mog dvorista koji je to guster,koliko je star,koliko kosta i sto mu treba za odrzavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan - TomoB, moj broj u imeniku BJB imas, kad god pozelis mozes da svratis na druzenje, kafu itd...ja sam uvek za neko zezanje. - fatboyOS, to je moj Sherposlav, zelena iguana stara izmedju tri i cetiri godine, sve sto je starija sve je zahtevnija i razmazenija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 10, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan zalazak... Sijetl, Vašington (Seattle, Washington). Zaliv se zove Pjudžet Saund (Pudget Sound). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan @redoran, mnogo ti lepo dvoriste, kao bajka. @Evil_Zo, jel si ove zalaske slikao sa EOS-om, ili sa A650 ? @Mootholic, a tvoj zalazak je verovatno sa A630? Jurim bre neki aparatic, a nikako da se odlucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 10, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan @Mootholic, a tvoj zalazak je verovatno sa A630? Jurim bre neki aparatic, a nikako da se odlucim. Jeste, sa A630. Nije loš, ima potpuno manuelne kontrole pa moš' da ga podešavaš do mile volje. Jedino mu je autofokus malo spor (problem kad slikaš u pokretu) i pri slabijem svetlu ume da bude neprecizan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 10, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan @Evil_Zo, jel si ove zalaske slikao sa EOS-om, ili sa A650 ? Ove zadnje sa A650 IS. Preporucujem ti da kupis bas Canon PowerShot A650 IS ili ako ti je to preskupo onda PowerShot A710 IS. Jedino bolje od toga je Canon G9 (samo zbog Raw-a). Ili da nadjes polovni Fuji S6500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 10, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas zalazak niti sta slicno, ali malo sam se igrao sa Punticem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna fotka Mixa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 10, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas zalazak niti sta slicno, ali malo sam se igrao sa Punticem. TOTALNO NICE !!! Jel to opet sa istom alatkom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 10, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas zalazak niti sta slicno, ali malo sam se igrao sa Punticem. TOTALNO NICE !!! Jel to opet sa istom alatkom? Ja imam samo jednu alatku. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas zalazak niti sta slicno, ali malo sam se igrao sa Punticem. TOTALNO NICE !!! Jel to opet sa istom alatkom? Ja imam samo jednu alatku. ;D Alal ti alatka ! ;D Sava... :o Auuuu.... fatamorgana ! A ima tu malo i Dunava, jelte ? ;D Bravo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan :_) hvala autobusdzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da se malo rashladimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Jun 11, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao sa mercedescicem i sa beemvejcicem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 11, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan BMW je.........mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........sexy... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...