PICASOO MZ 425 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan U'fatio...! Mada si i ti lepo obradio !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 11, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa BW fotka Ja bih samo malo izostrio samu zgradu, a da okolina ostane ovako "blurovana"...to bih ja I ja bi`, cim naucim kako to moze da se uradi. Oivicis ono sto zelis onim laso tool-om i sve sto radis ce se, umjesto za cijelu sliku, odrazavati samo na tu selekciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 11, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi ja bez guru Lazara!? Ce da probamo za ubuduce. Da pijes, sad bi ti ponudio lozu, a ovako moze neki sokic, od sipka. Nedavno setam preko Ade, kad cicica mu dao po fiskulturi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Kako je mesec sijao sinoc: Canon40D; Canon 70-200 f4 USM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Mart 11, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna grancica. Malo ucim ramove i potpise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Veve nisi naveo sa kog opservatorijuma si slikao :D Sala-mala... fantasticna fotka!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 14, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Iza zavese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 15, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Xexe Nucleus svaka cast za slike... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 15, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Zajebancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zajebancija Druga fotografija je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Mart 16, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dupla ekspozicija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Dupla ekspozicija? Nikad nisam cuo za to "dupla expozicija", tako da ne znam sta ti je to Najbolji opis je "slow sinchro" expozicija i blic iz ruke povezan TTL kablom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dupla ekspozicija? Nikad nisam cuo za to "dupla expozicija", tako da ne znam sta ti je to Najbolji opis je "slow sinchro" expozicija i blic iz ruke povezan TTL kablom. Nisi cuo zato sto si jako mladjan "preskocio" filmske aparate, i o'ma skocio na digitalni. Na filmskim aparatima je postojala mogucnost da se oslobodi prenos filma a da se samo "zapne" okidach - da bi se sledecom expozicijom na istom kvadratu dobili efekti "duple expozicije". Ko je imao vremena da se igra i experimentishe, mogao je da postigne zanimljive efekte - u to vreme nije bilo Photoshop-a. A ove slike mi liche i na "rear curtian" synchro ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A ove slike mi liche i na "rear curtian" synchro ? No no First Curtain sa 2s (mada je moglo slicno da se dobije i sa second curtain ali je tako otezano kadriranje i ne zna se unaprijed rezultat) P.S. Imaju jos dvije u Portreti temi na slican nacin uradjene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan postoji dupla ekspozicija i na pravim dSLR aparatima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan postoji dupla ekspozicija i na pravim dSLR aparatima Otkrij nam tajnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 16, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan kad kupis pravi aparat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ah Nikon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mogu i neki modeli FUJI...Koliko ja znam na EOS-1D Mk II - ne moze...A i zabranjeno je u firmi gde ja radim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni 40D, jer da ima sigurno bih znao, uputstvom baratam kao azbukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo domaci za sve knjiske moljce... Zasto Canon 30D puca na rear curtain ugradjenim blicem 2x, na pocetku i na kraju expozicije???! Da li je prvo flash preflash (merenje) ili je nesto 3 u pitanju......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Evo domaci za sve knjiske moljce... Zasto Canon 30D puca na rear curtain ugradjenim blicem 2x, na pocetku i na kraju expozicije???! Da li je prvo flash preflash (merenje) ili je nesto 3 u pitanju......... Ne samo 30D vec svaki Canon Ako ti to pravi problem pri okidanju bliceva na kockici ili rasvjete sa celijom, mozes to jednostavno izbjeci koriscenjem FEL dugmeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ali to radi i kad se iskljuci preflash opcija...a kada stisnem okidanje na pola aparat u svakom slucaju zakljucava expoziciju Opet okida... Sta sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 16, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stisnes FEL dugme i on opali preflash i izmjeri i kada okines okidac onda ispuca samo jedan bljesak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...