Kuratista 4 Napisano Novembar 29, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ijos malo. Hebiga imam ih puno, sta cu kad sam kao japanski turista!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 30, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Novembar 30, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Malisa,malisa, jos ces me ubjediti da si nesto i naucio. Kako bi ono jedan pametni kolega napisao NICE. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 30, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Novembar 30, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Malo BW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 30, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Malo BW Ove su dobre muljaz! Izvini, morao sam malo da ti taknem ovu drugu, sad je za cistu 10-ku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je odlična! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Novembar 30, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Razmisljao sam i ja je jos malo okratim sa leve strane, ali ebi ga. Slikao sam sa velike daljine i gotovo iz pokreta pa nisam bas imao vremena da kadriram kako valja. Sad sam sve dokoniji pa vezbam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je ova, muljaz! Sto bi reko evil, za cistu desetku! Jel' to slikano negde oko brane? A evo stizem i ja sa nasom rekom: Reka Rzav i jedna fotografija romanticnog naziva: "Klupa za dvoje". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 30, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Uslikano ljetos, jos jedna silueta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1890 Napisano Novembar 30, 2008 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ova. Lepo se spaja voda sa nebom. Odlicna je ova, muljaz! Sto bi reko evil, za cistu desetku! Jel' to slikano negde oko brane? Hvala. Malo iznad brane, kod kosarkaskog terena Zalazak, nesto sto se u Ivanjici retko vidja pa i nisam bas vest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Malo BW BRAVO!! Ova druga je do OO. Jel' se meni cini ili ona nije skroz u BW??(a mozda i jeste, ili mozda nije, mada mozda i jeste ;D ;D ;D ;D) "Bunardzije" nisu lose, samo da onaj sneg u pozadini nije malko "pregoreo" pa se nevidi lepo pejzaz u pozadini... Uslikano ljetos, jos jedna silueta... Ekstra...!Svetlo na kosi je fantazijaaaaaaaaaa... ... jedna fotografija romanticnog naziva: "Klupa za dvoje". Bravo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Puce zora nad Svilajncem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene neki zalazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ranoranioci! Da vidim i ja zoru, makar na slici. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ranoranioci! Da vidim i ja zoru, makar na slici. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Ova nije umetnicka, al je zanimljiva... Ne znam da li ste znali, ali sinoc i veceras se planete Venera i Jupiter mogu videti jako blizu Meseca... Sinoc su bile jos blize, ali veceras su jos tu... Ovo je vise manje redak fenomen i zato kad vas neko veceras upita:vidi kako su sjajne one dve zvezde!, vi se pokazite pametni i recite: To nisu zvezde, to su Venera i Jupiter (mozete da dodate: rekao mi Misa, ali nije obavezno).. So, make a wish! Evo kako to odprilike izgleda, nazalost nemam teleobjektiv da to bude bolje, ali eto neka vama bude domaci, pa kacite ovde... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan I da, nalaze se dole desno od Meseca, a ona sjajnija je Venera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba da zaseni fotografija vec da pokaze ono sto je misa22 rek'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan NEBO NAD ZEMUNOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan godinu posle cunamija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto niko osim daneta ne odgovori na onu moju temu iznad. Uz neki tele i stativ moglo je jako dobro da se iskoristi za neku panoramu, pejzaz ili slicno... Pogotovo sto su to dugo bila jedina tri svetleca objekta na nebu i mogli su se jako dobro videti jos od kasnog popodneva-sumraka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Na onoj tvojoj si trebao staviti -1/-2 EV ili jos bolje uskoristiti spot mjerenje na mjesecu i time bi dobio crno nebo kao na Danetovoj slici i jasan mjesec. Tele bi ovdje sigurno bio dobra stvar (i jos ako ima stabilizaciju pa da mozes i iz ruke...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Decembar 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mala igra svijetlog neba, mraka sobe i off-camera blica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...