lemy 1059 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Za par nedelja ce mi trebati vulkanizer za motocikle negde u okolini Cacka, Kragujevca , Gornjeg Milanovca ili tu negde. gume su na motoru, znaci da treba vulknizer I da skida tockove ne samo da mu donesem tockove pa da pomeni gume. Ako imate neku preporuku dajte kontakt, moze I na pp ako je to neka reklama. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 19, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Malo nize od cacka.Moto servis Raush. Od Kraljeva kad krenes na stari put za Cacak na pocetku Jarcujka. Ima i balanserku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1059 Napisano Mart 21, 2015 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @zeka, nasao sam kontakt na netu, pa ako ne bude bilo sta blize zvacu njih. Izgleda da u Cacku I Milanovcu svi menjaju sami gume ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Mart 22, 2015 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan U Čačku moto servis Bogićević ako treba kontakt tel 0656127000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Mart 22, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda u Kragujevcu radi AutoBransa, rade prodaju guma i u njihovom servisu je besplatna montaza za kupovinu njihovih guma. Ja znam za auto gume, ali znam da prodaju i moto gume, pa ih pozovi. Imas na netu telefone, a mozes da pozoves i vlasnika 063/681 371 - Cole. Ili Milance, vozi motore, ima servis za ispravljanje felni 063/330 360. Ja sam montirao gume u Velikoj Plani, jer mi je blize, ali ako ti je zgodno u Kragujevcu, slobodno pozovi ove brojeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivannovakk 2 Napisano Avgust 28, 2023 U prolazu, 61 postova Lokacija: Gornji milanovac Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da prati ovo u 2023 godini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...