wox 0 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima kupio bih hondu dominator 250 pa ako neko prodaje ili zna nekog koji prodaje moj broj je 0607224828 Boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Mart 12, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jedna letos izmakla samo zato jer mi je kasnila plata i to je bilo par dana lufta samo, jos ne mogu da prebolim fenomenalno motorce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ima moj zet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan A imam i ja Samo još nekako nisam načisto da li da je prodajem... ( fenomenalno motorce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...