iyaan 15 Napisano Mart 10, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par godina posle mz-a 251 , isto gledao sta da uzmem, svi me savetovali 500, al na kraju uzeo ntv-a 650. Bacio na papir, student odakle mi para, al registracija jeste skuplja za 5,6000 din, to je mesecno po 500 din, pa i nije mnogo, svecica ima 2x vise al ne menjaju se one tolko cesto, il ja barem nisam al dok radi sto da ga cackam..i lepo se ja navozao oko 15000 za sezonu samo benzin i ulje, filter .. tako da uzmi sta ti se svidja, ja razmisljao ako uzmem 500tku, sledece sezone cu opet da prodajem, ovako sam miran.. sve u svemu poznajem vlasnika,odrzavan po ps-u, samo sto ga je sredio skroz, i scotoiler stavio, iznenadi me sto ga okaci uopste ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ga na oglasima jer inace nije na prodaju,ali za odgkvarajucu ponudu bih ga mozda prodao. Da li bi mogao da postavis neku sliku motora,cisto da vidim kako izgleda,ako ti nije problem Izvini,nisam mogao ranije. Uf kako lep bandit. Koje je godiste,koliko si dao za njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste je 1995. Dao sam 1600 bez svega onog gore navedenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na slici se vidi da je ocuvan,mnogo mi se svidja. Koliko si dao za registraciju sa novom tablicom-saobracajnom ? (Izvini sto zapitkujem ali hteo bi da imam neku smernicu koliko bi me sta kostalo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Prva registracija sa sve tablicom i saobracajnom je bila oko 17500.Ma nista,opusteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Mart 10, 2015 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan CBR 500F i ne razmisljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan CBR 500F i ne razmisljas Ona ima 4 cilindra,onda bolje da se pazari Bandit,odrzavanje im isto samo sto malo skuplja registracija za Bandit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Mart 10, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da preporucim drugarov GS 500E , korektna cena, motor je stvarno dobar, vredi pogledatihttp://www.mojauto.rs/polovni-motori/1809926_Suzuki_2606_GS-500E_1994_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga pre neki dan na oglasima,lepo izgleda,dobro je ocuvan estecki,tako da cu da razmislim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 11, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako toliko volis bandita nadjes bandita 400 jaci po konjazi od ovih 500, ima 4 cilindra a registracija ista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, pitam jel me zanima zbog sebe, kolko si prešao na Cagivi i jel si vozio nešto pre nje? Ja imam želju da pređem na nešto jače, al se bojim jer još nisam spreman. Vozim yamahu ybr 125cc koja ima samo 10ks, i na njoj sam prešao nešto preko 2.000 km. Prešao bih na nešto od 500cc, ali mislim da bi prelaz na 5 puta veću konjažu bio jako opasan u ovom trenutku. Ipak ti voziš Cagivu od 34 ks od koje je i bandit samo oko 2x jači. Jel ima neka preporuka iskusnijih bajkera koji bi bio motor posle 125ice od 10ks, al da je 4T. I jel drastična razlika kad se sedne na nešto 5X jače, ako se ne preteruje sa brzinom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Mart 11, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, pitam jel me zanima zbog sebe, kolko si prešao na Cagivi i jel si vozio nešto pre nje? Ja imam želju da pređem na nešto jače, al se bojim jer još nisam spreman. Vozim yamahu ybr 125cc koja ima samo 10ks, i na njoj sam prešao nešto preko 2.000 km. Prešao bih na nešto od 500cc, ali mislim da bi prelaz na 5 puta veću konjažu bio jako opasan u ovom trenutku. Ipak ti voziš Cagivu od 34 ks od koje je i bandit samo oko 2x jači. Jel ima neka preporuka iskusnijih bajkera koji bi bio motor posle 125ice od 10ks, al da je 4T. I jel drastična razlika kad se sedne na nešto 5X jače, ako se ne preteruje sa brzinom? Druze, sve je u glavi, ako imas osecaja za motor i znas da se kontrolises, mozes komotno da predjes na 500ccm, te dvotaktne 125-ice imaju snagu ali tek preko 6-7000 obrtaja, a ispod toga su mrtve, idu skoro gore nego tvoj YBR, po meni, u tvom slucaju kupovina 2T 125 bi bila bacanje para, bolje uzmi nesto od 500ccm i pamet u glavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 11, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, pitam jel me zanima zbog sebe, kolko si prešao na Cagivi i jel si vozio nešto pre nje? Ja imam želju da pređem na nešto jače, al se bojim jer još nisam spreman. Vozim yamahu ybr 125cc koja ima samo 10ks, i na njoj sam prešao nešto preko 2.000 km. Prešao bih na nešto od 500cc, ali mislim da bi prelaz na 5 puta veću konjažu bio jako opasan u ovom trenutku. Ipak ti voziš Cagivu od 34 ks od koje je i bandit samo oko 2x jači. Jel ima neka preporuka iskusnijih bajkera koji bi bio motor posle 125ice od 10ks, al da je 4T. I jel drastična razlika kad se sedne na nešto 5X jače, ako se ne preteruje sa brzinom? Ja sam presao sa skutera na 500kubika i nista mi nije falilo. Nisu to neke masine da te iznenade kada odvrnes gas. Mislim da ne bi trebao da imas problema ako si vozio motor sa menjacem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, pitam jel me zanima zbog sebe, kolko si prešao na Cagivi i jel si vozio nešto pre nje? Ja imam želju da pređem na nešto jače, al se bojim jer još nisam spreman. Vozim yamahu ybr 125cc koja ima samo 10ks, i na njoj sam prešao nešto preko 2.000 km. Prešao bih na nešto od 500cc, ali mislim da bi prelaz na 5 puta veću konjažu bio jako opasan u ovom trenutku. Ipak ti voziš Cagivu od 34 ks od koje je i bandit samo oko 2x jači. Jel ima neka preporuka iskusnijih bajkera koji bi bio motor posle 125ice od 10ks, al da je 4T. I jel drastična razlika kad se sedne na nešto 5X jače, ako se ne preteruje sa brzinom? Nije problem za off,sa Cagivom sam presao za 4 godine koliko je kod mene nekih 4-5.000km i evo sad je prodajem da uzmem jaci.Pre Cagive sam vozio Apriliju Rx 50cc. Pa pazi evo primer Suzuki Gs isto ubrzava kao Cagiva,cak mozda cagiva i bolje ubrzava(necu da gresim dusu),e sad gs ima nesto vecu krajnju brzinu.Ali razlika je u tome da gs mozes da vozis 120-140 i da ne opterecujes motor,dok kod 125 je to opterecenje na duze staze !. Tako da slobodno mozes da uzmes 500cc,nema sta da se spremas,samo polako,i nemaju oni neku snagu da te prevrnu . Drugar je sa honde Nsr 125 presao na Cbr 900 i sad ne moze da se odvoji od nje,divlja ko ludak,a hondu je vozio 1 sezonu to mu je bio prvi motor i odma sledece sezone uzeo hondu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, pitam jel me zanima zbog sebe, kolko si prešao na Cagivi i jel si vozio nešto pre nje? Ja imam želju da pređem na nešto jače, al se bojim jer još nisam spreman. Vozim yamahu ybr 125cc koja ima samo 10ks, i na njoj sam prešao nešto preko 2.000 km. Prešao bih na nešto od 500cc, ali mislim da bi prelaz na 5 puta veću konjažu bio jako opasan u ovom trenutku. Ipak ti voziš Cagivu od 34 ks od koje je i bandit samo oko 2x jači. Jel ima neka preporuka iskusnijih bajkera koji bi bio motor posle 125ice od 10ks, al da je 4T. I jel drastična razlika kad se sedne na nešto 5X jače, ako se ne preteruje sa brzinom? Druze, sve je u glavi, ako imas osecaja za motor i znas da se kontrolises, mozes komotno da predjes na 500ccm, te dvotaktne 125-ice imaju snagu ali tek preko 6-7000 obrtaja, a ispod toga su mrtve, idu skoro gore nego tvoj YBR, po meni, u tvom slucaju kupovina 2T 125 bi bila bacanje para, bolje uzmi nesto od 500ccm i pamet u glavu Biker-Boy ovde se ne bih slozio sa tobom,sportak 2T jeste "mrtav"ispod 6.000 obrtaja to je normalno za njih posle 6.000 im se otvara ventil i tu dobijaju svoju maksimalnu snagu,ali ne znam kako mozes da kazes da idu gore od YBR 4t motora ? Ne slazem se sa tobom u opste,taj motor ne moze da pridje 2T sportaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, pitam jel me zanima zbog sebe, kolko si prešao na Cagivi i jel si vozio nešto pre nje? Ja imam želju da pređem na nešto jače, al se bojim jer još nisam spreman. Vozim yamahu ybr 125cc koja ima samo 10ks, i na njoj sam prešao nešto preko 2.000 km. Prešao bih na nešto od 500cc, ali mislim da bi prelaz na 5 puta veću konjažu bio jako opasan u ovom trenutku. Ipak ti voziš Cagivu od 34 ks od koje je i bandit samo oko 2x jači. Jel ima neka preporuka iskusnijih bajkera koji bi bio motor posle 125ice od 10ks, al da je 4T. I jel drastična razlika kad se sedne na nešto 5X jače, ako se ne preteruje sa brzinom? Druze, sve je u glavi, ako imas osecaja za motor i znas da se kontrolises, mozes komotno da predjes na 500ccm, te dvotaktne 125-ice imaju snagu ali tek preko 6-7000 obrtaja, a ispod toga su mrtve, idu skoro gore nego tvoj YBR, po meni, u tvom slucaju kupovina 2T 125 bi bila bacanje para, bolje uzmi nesto od 500ccm i pamet u glavu Biker-Boy ovde se ne bih slozio sa tobom,sportak 2T jeste "mrtav"ispod 6.000 obrtaja to je normalno za njih posle 6.000 im se otvara ventil i tu dobijaju svoju maksimalnu snagu,ali ne znam kako mozes da kazes da idu gore od YBR 4t motora ? Ne slazem se sa tobom u opste,taj motor ne moze da pridje 2T sportaku. Koliko sam ja shvatio, Biker-Boy je mislio da idu lošije od YBR 4T pri niskom broju obrtaja, odnosno stalno moraš da zavrćeš gas da bi izvukao neku snagu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Idu odlicno i pri manjim obrtajima,ja po gradu sve idem na male obrtaje,a kad oces da te povuce samo dodas gas i on "leti". 4T nemaju snagu kako oni idu do 6.000 obrtaja ? Vozio sam i 4T 125cc i vozim 2T ne moze da se uporede. Mislim da je smesno uporedjivati 10ks i 34ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Mart 11, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, pitam jel me zanima zbog sebe, kolko si prešao na Cagivi i jel si vozio nešto pre nje? Ja imam želju da pređem na nešto jače, al se bojim jer još nisam spreman. Vozim yamahu ybr 125cc koja ima samo 10ks, i na njoj sam prešao nešto preko 2.000 km. Prešao bih na nešto od 500cc, ali mislim da bi prelaz na 5 puta veću konjažu bio jako opasan u ovom trenutku. Ipak ti voziš Cagivu od 34 ks od koje je i bandit samo oko 2x jači. Jel ima neka preporuka iskusnijih bajkera koji bi bio motor posle 125ice od 10ks, al da je 4T. I jel drastična razlika kad se sedne na nešto 5X jače, ako se ne preteruje sa brzinom? Nije problem za off,sa Cagivom sam presao za 4 godine koliko je kod mene nekih 4-5.000km i evo sad je prodajem da uzmem jaci.Pre Cagive sam vozio Apriliju Rx 50cc. Pa pazi evo primer Suzuki Gs isto ubrzava kao Cagiva,cak mozda cagiva i bolje ubrzava(necu da gresim dusu),e sad gs ima nesto vecu krajnju brzinu.Ali razlika je u tome da gs mozes da vozis 120-140 i da ne opterecujes motor,dok kod 125 je to opterecenje na duze staze !. Tako da slobodno mozes da uzmes 500cc,nema sta da se spremas,samo polako,i nemaju oni neku snagu da te prevrnu . Drugar je sa honde Nsr 125 presao na Cbr 900 i sad ne moze da se odvoji od nje,divlja ko ludak,a hondu je vozio 1 sezonu to mu je bio prvi motor i odma sledece sezone uzeo hondu. Druze nemoj puno da se zavaravas da ces i GS a da vozis 120-140 neko duze vreme bez opterecenja,ipak je to 500 cc,oni nisu pravljeni za toliku putnu brzinu.Mogu da postignu tu brzinu,ali nije bas da im odgovara da je konstantno odrzavaju.Ako je to tvoj stil voznje(120-140),nemoj nista ispod 600 cc da gledas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 11, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Do 120 moze opusteno. ER-u je 120 deklarisana putna brzina, ne znam sto ne bi bilo i ostalima. 140 mozda samo u preticanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 11, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Odoste vi malo na drugu stranu.. Kao sto neko od kolega rece gore kupi 500ccm gs,cb,er ili gpz i gledaj samo da nadjes sto lepsi primerak sto ocuvaniji i manje pohaban.. godistem su ti er5 ubedljivo naj mladji zato sto su se proizvodili kasnije za razliku od gpz-a i gs-a .. Ja sam licno obozavatelj gpz-a ali je stvarno tesko naci dobar vecina je poghabana tokom godina,gs je super masina neka te ne brine njegovo vazdusno hladjenje posto masini zavrsava posao i on ti ima super kocnice al pogano sediste.. cb je super motor ali su problem vlasnici koji samo vicu honda honda honda i preduvane cene i na kraju er5 koji ti je zlatna sredina uglavnom je mladji od ostalih u ponudi,lep ima super sediste..ja kad sam kupovao pogledao sam ih mnogo i na kraju se sve svelo na 2-3 er5 od kojih sam kupio jednu.. a pritom sam krenuo da kupim Afriku il Kle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 11, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlucis za gpz500s gledaj da je druga generacija odnosno 1994. godiste pa na vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jos prosle godine dobio dobru ponudu za Gs za smesnu cifru drugarski ali tad nisam razmisljao o jacem motoru,drugar mi je nudio Gs sa 13.000 predjenih,doteran iz nemacke,vlasnik je imao nesrecan slucaj pa motor stoji vec 3-4godine,ne vozi se,sad jurim da ga nadjem da vidim dal ga prodao,ako nije to sam planirao da uzmem,nudio mi za male pare,ako je prodat moracu da gledam nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 12, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja razumem krizu i da se nema para ali ne razumem brdo gluposti koje se ovde pisu. Prvo ne razumem razliku u odrzavanju 2 i 4 cilindra. 4 Cilindra imaju dve svecice vise i njih menjas jednom u milion godina. A kostaju tipa 800din. Ulje,filteri itd sve je isti kurac. To sto ima vise klipova,klipnjaca i cilindara ne treba da te plasi jer ako ti nesto od tih delova rikne onda ti je svejedno jer ce te svakako kostati mnogo. Druga stvar je registracija, koliko je skuplja za 600-650 od 500? nek je i 6000din razlika. To je 500din mesecno na godisnjem nivou. Jbt zar 500din mesecno vredi da pravis kompromis i ne kupis ono sto stvarno zelis? nemoj jednom otici na pice, uzmi sporiji internet, manji paket za mobilni...postoji milion nacina da ustedis 500din mesecno. Ja navijam za bandita eventualo xj600 mani se bicikala tipa er5 i gs, to ce ti dosaditi brzo a i cagiva je brza od.njih :-) 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 12, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne slazem se. Nekome ta registracija znaci. To sto neko ima i to ne oseti to je druga prica. Jeste skuplje je odrzavanje i skuplji su delovi. Koliko toliko ali skuplji su. Vise svecica,skuplji redovan servis,registracija, gume, akumulator. Decko da nema problema da iskesira verujem da ne bi ni otvarao ovu temu. A za te pare tesko ce naci dobrog bandita. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 12, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Bandita ne ali xj da. Cekaj a u 500ccm ne ide ulje, nema akumulator,ne trosi gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...