Arakis 5988 Napisano Octobar 29, 2015 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Sale, prelep put i izuzetan doživljaj tako da ovaj film, iako je vrhunski, preneo je sigurno samo delić doživljenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Octobar 29, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je, svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Octobar 29, 2015 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ,,,,, video je slag na torti ..... hvala Sale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 29, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da krenem od zamerki, imam ih samo dve: najveca zamerka je muzicka podloga u vidu lokalne muzike - ima je previse, a i preglasna je, tokom 15-og minuta sam vec poceo da razmisljam da odlozim dalje gledanje za drugi put. Ti premalo pricas i opisujes predele kroz koje si prosao. Ovo su dve jedine stvari koje se mogu zameriti. Inace, odsekao sam se kad sam video kao je onaj kreten u plavom autu isekao krivinu, zamalo da te pokupi... E sad pohvale: prvo, svaka cast na hrabrosti da sam krenes na ovoliki put. Nije sala 6500 km, pa taman da ih vozis oko Slavije. Drugo, odlicni kadrovi, pogotovu mi se svidjalo ono kad postavis negde kameru i prodjes pored nje. Jako lep detalj, pogotovu sto znamo da si putovao sam. Vecinu putnika bi mrzelo da se vraca tamo-vamo. Lepo je i to sto si menjao lokaciju kamere na motoru, doprinelo je atraktivnosti putopisa. Ima toga jos, ali sve u svemu SVAKA CAST !!! Hvala za lepe reči. Jbg, zasluzio si ih! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bato ADV 409 Napisano Octobar 29, 2015 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba tu nista menjati! Idem i ja ako Bog da sledece godine.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 29, 2015 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam čitao o pripremama iskren da budem bio sam mrvicu skeptičan oko tolikog puta, da se čovjek sam vozi... hmm...Posle sam uvidio kroz priču da si krajnje ozbiljan, moj duboki naklon za ostvareni poduhvat...Pročitao sam sve, pregledao upravo video i to je to... Odličan put, divna avantura... Srećom sve prošlo kako treba...Vjerujem da si mnogima inspirisao vožnje i da mnogi, po uzoru na ovo, planiraju svoj sledeći put...Nadam se da nije frka da skinem video (već to radim ) da pokažem dragoj gdje ću da potrošim 2-3 sedmice u 2017. godini (2016. neizvjesna)... Živio i hvala... P.S. ovo moram da postavim...Sve vrijeme gledanja videa sam na licu imao blagi osmjeh i nekako mi je sve bilo potaman ali ovo je scena kada sam se glasno nasmijao..Dolazi GS i staje kraj malenog 49ccm stroja kao ono u fazonu "hajde da ga merimo" a mali samo baci stidni pogled... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 30, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim rečima! Pošto smo morali da ozvaničimo,premijerno je pušten film,a na slici su akteri. S desna na levo: Bg Boki.Žarić,Unas,Pustolov,Usamljeni Jahač i nažalost ja. Iza kamere su bili i Vasquez i MarkoS. Neopravdano odsutan MIMI Opravdanao odsutan Chica. Inače flaša koju Željko drži u ruci je rakija BISKA,poklon od MILETA FAZERA iz Pule. Hvala Milie, u slast smo je degustirali! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Octobar 30, 2015 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sale, Svaka cast za prelepo putovanje, nadam se da ce uskoro biti novih izazova. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Octobar 30, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Posle više meseci,raznih promena i delimičnih izmena. Ispalo je nešto. Ovako izgleda za prvi put. Dobio sam kritike,da je moglo i ovako i onako. Svestan sam toga,znam i gde su greške,ali za sada je ovako najbolje na celome svetu! Uživajte! Nisam do sada bio u mogućnosti da pogledam film iako već satima pokušavam da se nakaćim na server. Mora da je film izuzetan pa je zbog gužve server pao... Sale, čestitke za put koji sam dosad pratio preko putopisa, valjda ću uspeti da vidim i film... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Octobar 30, 2015 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zadovostvo mi je bilo provesti trenutke uz ovaj video! Posle ovoga, tesko je ne zamisliti sebe kako putujes Marokom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Octobar 30, 2015 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sale.Video fantastican.Ma celi Maroko je fantastican. Veliki pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17211 Napisano Octobar 30, 2015 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3651 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno predivno! Baš mi fine "zazubice" napravi ovim putovanjem, a i putopisom i filmom. Ja ovakvo putovanje planiram već dvadesetak godina i uvek me neki događaj spreči. Voleo bih da "pregazim" celu Afriku, ali će to verovatno da ostane za neki drugi život, ali sam definitivno rešio da 2017. sebi delimično ispunim ćef i bar malo zagrizem Afriku. A gde bih na drugom mestu nego u Maroko. Verovatno idemo supruga i ja. Planiranje trase već je u toku. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 30, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bravo,odgledao ga celog iz prve.Predeli su da zastane dah a verujem da je snimak nista u odnosu na uzivo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Octobar 31, 2015 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mene si ozbiljno naterao da porazmislim ponovo o kupovini "pravog" motora Sale, svaka cast prvenstveno na hrabrosti, a naravno i na uspesnoj realizaciji filma. Moj predlog za sledecu destinaciju je: centrala cika Dzeka Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEKI-BMW 3 Napisano Octobar 31, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Cast , fenomenalno o pocetka pa do kraja , meni se ama bas sve svidja . Nema dalje VRH .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 31, 2015 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan @ MilosSani - to je u planu za neke 3 god,ali kao deo jednog većeg putovanja. Kada dođe vreme... Za mart će biti nešto još bolje. Hvala svima na lepim rečima! Sledeći film će biti još bolji. Siguran sam. Shvatio sam gde su greške i šta su izazovi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Februar 21, 2016 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Za pratioce i poštovaoce prethodnog,jedno novo putovanje. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112474-djir-do-brazilau-evropi/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Jun 28, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 23, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 26, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 27, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Knjigu od sutra mozete posedovati na dva nacina: Kupovinom u knjižari Beopolis. Makedonska 22( Dom omladine) Beograd Poručivanjem on line na sajtu www.motodjir.com. (gornji desni ugao, “poruči knjigu”) Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Octobar 29, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan "Disati uz vetar" Promocija knjige Kula Gardoš, Zemun U utorak veče, odmah posle sunčanog dana, na najvišoj tački Zemuna. Tamo gde odakle se vidi Vojvodina, deo Šumadije i delovi Beograda. Skup dragih osoba, prijatelja, drugara ili poštovaoca dela. Putopisnog, bajkerskog ili jednostavno znatiželja koja je prevladala. Neko je došao na dva točka, neko na četiri, ali najverniji poštovaoci sabranih dela Jack Danielsa su koristili druge vrste prevoza. Noć koja nije tipična za kraj oktobra je učinila da osmeha bude i previše, a da autor dobije inspiraciju za nova putovanja. Hvala ! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Novembar 2, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Promocija knjige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Novembar 8, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan G Pub Novi Sad Promocija knjige "Distati uz vetar" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Novembar 11, 2020 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...