Jump to content

Moto Zajednica

Trb.mi.dbr.majstor koji hoce da se bakce sa ovim cudom.

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova

Pozdrav svima koji citaju ovu temu.. Nadam se da ce neko od vas da mi pomogne na moj problem a ni sam vise ne znam sta da urafim ,dal da dignem ruke i da napravim jedu dobru pumpu za vodu ili da probam da popravim ovo sokocalo.. :) Imao sam saobracajku skorije ,izleteo mi covek iz ulice koja nije imala prvenstvo i naravno bio pijan..tako da nisam mogao nista da uradim i podleteo sam mu direktno pod tocak.. Sva sreca ja sam dobro prosao ,sve ostalo nije vazno..ali kad je proslo vec cela dreama oko toga nmg.da se ne pitam sta da uradim sa motorom.. Inace skuter je hondica iz 97 nije nista posebno ali menikad nije izdao ,jeftini delovi ,mali potrosac a vuce bolje nego vecina kinezcica.. Trb.mi neki majstor koji moze ovo da sredi ako seuopste isplati sredjivati..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

I možda poneku sliku 'pacijenta'. Dobro je da si se ti dobro izvukao a motor je samo malo plastike i gvožđa.

• U prolazu, 3 postova

Samo jos kadbi se snasao kako da okacim 'pacijenta' bilo bi idealno.. Ne vidim nigde opciju za postovati sliku a mzd.i nema preko taleta a komp mi je isto na opravci :D kao i vecina stvari kod mene... :)

• motoras, 2460 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

... a motor je samo malo plastike i gvožđa.

Ovo si napisao,a i sam znaš da nije baš tako...

• Podržavam 4

• Svrati ponekad, 226 postova
  • Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :)

Sve zavisi od tebe da li si vezan za taj motor ili ga posmatras kao parce metala koje je ispunilo svoju svrhu, ja sam imao udes prosle godine i motor mi je trenutno na servisu i po prvim procenama servis ce da me kosta 50% vrednosti samog motora....

Svi su rekli da se ne isplati (cak i sam majsotr se dvoumio) i predlagali su da dodam jos malo para i kupim isti takav a ovaj ostavim za delove.

Medjutim ja hocu bas taj motor koji me verno sluzio i ne zelim da ga sada odbacim jer je ostecen, bas naprotiv hocu da ga sredim da bude kao pre i jos bolji!

• Podržavam 2

• Drug član, 4503 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 955i SE

Mene srce zabolelo kad mi se triumph tokom transporta ogrebao. A tek da je skroz skršen...

Ali kad pogledam to u kontekstu da sam imao saobracajku i da je bilo povuci potegni za sopstven život ili život neke drage osobe, onda u tom kontekstu kažeš - Ma jeb*š motor to je samo stvar, važno je da si ti/ja dobro. A motor će se popraviti ili kupiti drugi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja