Grcha 0 Napisano Februar 25, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima koji citaju ovu temu.. Nadam se da ce neko od vas da mi pomogne na moj problem a ni sam vise ne znam sta da urafim ,dal da dignem ruke i da napravim jedu dobru pumpu za vodu ili da probam da popravim ovo sokocalo.. Imao sam saobracajku skorije ,izleteo mi covek iz ulice koja nije imala prvenstvo i naravno bio pijan..tako da nisam mogao nista da uradim i podleteo sam mu direktno pod tocak.. Sva sreca ja sam dobro prosao ,sve ostalo nije vazno..ali kad je proslo vec cela dreama oko toga nmg.da se ne pitam sta da uradim sa motorom.. Inace skuter je hondica iz 97 nije nista posebno ali menikad nije izdao ,jeftini delovi ,mali potrosac a vuce bolje nego vecina kinezcica.. Trb.mi neki majstor koji moze ovo da sredi ako seuopste isplati sredjivati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Februar 25, 2015 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Još kad bi znali odakle si... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grcha 0 Napisano Februar 25, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini jos se ne snalazim nov sam na forumu.. Iz Mladenovca a preko tableta sam ,koliko vdim ne postoji opcija za postovati sliku :0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 25, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I možda poneku sliku 'pacijenta'. Dobro je da si se ti dobro izvukao a motor je samo malo plastike i gvožđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grcha 0 Napisano Februar 25, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos kadbi se snasao kako da okacim 'pacijenta' bilo bi idealno.. Ne vidim nigde opciju za postovati sliku a mzd.i nema preko taleta a komp mi je isto na opravci kao i vecina stvari kod mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Februar 25, 2015 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ... a motor je samo malo plastike i gvožđa. Ovo si napisao,a i sam znaš da nije baš tako... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Februar 26, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Februar 26, 2015 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi od tebe da li si vezan za taj motor ili ga posmatras kao parce metala koje je ispunilo svoju svrhu, ja sam imao udes prosle godine i motor mi je trenutno na servisu i po prvim procenama servis ce da me kosta 50% vrednosti samog motora.... Svi su rekli da se ne isplati (cak i sam majsotr se dvoumio) i predlagali su da dodam jos malo para i kupim isti takav a ovaj ostavim za delove. Medjutim ja hocu bas taj motor koji me verno sluzio i ne zelim da ga sada odbacim jer je ostecen, bas naprotiv hocu da ga sredim da bude kao pre i jos bolji! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 26, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mene srce zabolelo kad mi se triumph tokom transporta ogrebao. A tek da je skroz skršen... Ali kad pogledam to u kontekstu da sam imao saobracajku i da je bilo povuci potegni za sopstven život ili život neke drage osobe, onda u tom kontekstu kažeš - Ma jeb*š motor to je samo stvar, važno je da si ti/ja dobro. A motor će se popraviti ili kupiti drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...