punisa 16 3841 Napisano Maj 1, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi brate tih 60km/h nista raspitacu se kod koga to da sredim jer mi je ovako kao da i dalje vozim beverlija mada evo Toma mi je rekao za profi moto na Karaburmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Maj 2, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Oni sljakaju sve to,i Joca je ok lik..makar je prema meni bio ok...A da imas blokadu,imas sigurno,ovaj moj guzva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Maj 24, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo blokadu kod Boklica. drugi motor,looodilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan I koji mu jee topspeed :-P Послато са HUAWEI Y300-0100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Maj 24, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma na 180km/h lelujam kao list. nisam hteo (smeo) vise ima prostora jos ,osecam ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Da si mu popravio onaj zub danas, mozda bi ga namestio da baca i preko 225 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Maj 24, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan haahha ,da je dao kilo tresanja, izvadio bih mu ga nekim alatom iz garaze uz po jednu rakiju kao anesteziju ti si bio danas,kada sam ga preuzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan ahahahahahahahah.. Jesam, ja sam bio ceo dan, do malopre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Maj 24, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih rado visio da mi je boki komsija ,ja imam 40 km do njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad ti bandza kida kako ide, sta ti je to 40 km? tu si za 10 min 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Jun 27, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene opet sa jos jednim pitanjem. Koje su dimenzije fabrickog kormana na banditu? valjda mi raspon treba, moram da menjam ovaj moj mnogo je naporan. i ima li neko ideju gde to da gledam? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Jun 27, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dimenzije ali kormane imaš svuda... Od moto-radnji pa do sajtova za prodaju... Ima i Lucky neke, koliko se sećam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Jun 27, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti! sada cu da zivkam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima, od skoro sam postao vlasnik jednog bandita 600N 95 godiste, prezadovoljan sam motorom.. http://postimg.cc/image/mun8ymse5/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Avgust 19, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! sa srecom da te sluzi ,a i ti njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Septembar 2, 2015 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo izgledaju kad su "u boji", moj je crni i nekako se gube te lepe klasicne linije. Inace,jel zna neko gde ima polovnih delova za bandita,treba mi korman jer mi je ovaj naporan za voznju i levi fuzaster sa nosacem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Septembar 6, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja sam imao neki sacuvaj boze korman. neki LSL nadrkani. nisam mogao sa njim ni do Ade a da me ruke ne zabole. Stavio sam od Horneta dao mi je jedan prijatelj sa foruma broj nekog lika koji ga je prodavao. i sada bez problema gde god hocu i po par stotina km u cugu... Tako da ne moras bas samo Banditov korman da gledas. mislim i da je od fazera nakeda isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Septembar 6, 2015 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel isti kao Banditov ili je drukciji oblik? Meni bi odgovaralo da je malo "otvoreniji". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Septembar 7, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Isti kao original banditov . Ja sam imao bas "otvoren" mozda bi tebi odgovarao. Mogu da ti posaljem sliku ili oznaku serijsku pa vidi na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako ti nije tesko. Sta si ti sa svojim uradio,jel ga jos imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Septembar 7, 2015 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pisi na googlu pa ces videti LSL AD2. Ako ti odgovara slikacu ti pa mozemo da se cujemo. Nema nikakvih ostecenja i ogrebotina ,srebrne je boje. meni prosto ne odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Septembar 9, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolege, kako vam se cini ovaj bandit? http://www.polovniautomobili.com/motori/5757767/suzuki-gsf600s 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Septembar 10, 2015 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kolege, kako vam se cini ovaj bandit? http://www.polovniautomobili.com/motori/5757767/suzuki-gsf600s lepo izgleda mada nista dok se ne vidi uzivo pa proveris lanac i lancanike,diskove, vile, i kakvom je stanju masina generalno... ja sam toliko para dao za moj koji je 95o godiste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Septembar 10, 2015 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zapao mi za oko dok sam listao oglase pa reko da vidim mozda neko poznaje motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 10, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo da je dugo u oglasima, oko godinu dana sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...