filipfg 844 Napisano April 3, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Matoro kao biblija, ali i dalje najjaci bandit na celom internetu A kako ide 300? Pa zato sto izgleda ovako nesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano April 17, 2020 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog BanditaPoslano sa mog 5053K koristeći Tapatalk 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Znali neko da li su ventili na Banditu 1200 1998. godište na pločice ili na šraf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16963 Napisano April 21, 2020 Integrisan, 5017 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, ThePainkiller said: Znali neko da li su ventili na Banditu 1200 1998. godište na pločice ili na šraf? Stari Bandit na sraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam proverio u manualu, ne bi trebalo da bude teško da ih prekontrolišem... Čini mi se da se malo čuju dok je motor hladan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz.svima evo i mog Bandita. Posle baš dugog vremena, tačnije 20 godina, sada imam 37 kupio sam sebi svoj prvi motor. Banddit je iz 2005 godine i prešao je nepunih 39000 km Inače motor je ograničen na 25 kw, tačnije ima blokadu ili blikode. Motor sam došleoao iz Paraćina u Vranje juče. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Maj 4, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam primetio, trebalo bi uskoro da mu promenim pločice na zadnjem disku i pritegnem polugicu menjača. Ostalo je sve kaki treba. Motor sam kupio sa servisnom knjigom i dobio uz njega propratni alat što me je baš prijatno iznenadilo. Težak sam nekih 94kg, osećam da je malo mekši na zadnjem amortizeru pa bi i to naštelovao. Pošto sam nov na forumu i u svetu motora a imam običaj da sam petljam oko sitnica ali i kvarova, zamolio bi forumaše ako imaju literaturu u pdf formatu za Bandita da mi proslede na imail. Naravno platiću ako je potrebno. Inače sem motora veliki sam fan Renaulta 4 i Audija 90. Pa ako je nekom potrebna literatura za ta vozila radi ću je proslediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na ponovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se boja.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na kupovini, @Istok Lep Bandit... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Maj 5, 2020 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Istok said: Pošto sam nov na forumu i u svetu motora a imam običaj da sam petljam oko sitnica ali i kvarova, zamolio bi forumaše ako imaju literaturu u pdf formatu za Bandita da mi proslede na imail. Naravno platiću ako je potrebno. Ja sam tražio za mog Bandita i nakupio nekoliko PDF manuala: Bandit – Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Nadam se da će neki koristiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam kompletan manual, ali za Bandita 1200 do 2001. godišta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Maj 5, 2020 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan Inače, moj je 650, 2006. godište i nisam se još navozao, čekam tablice, saobraćajnu i nalepnicu od MUP-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Maj 5, 2020 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan Eh da, bio je MIVV auspuh koji sam skinuo i vratio fabrički nakon poliranja, pa ako ima zainteresovanih... Nije lickan, samo odvrnuta dva šrafa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Maj 5, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na iskrenim čestitkama i željamam. Danas sam malo provozao po gradu, lepo ide, uskladjeno....ali fali mu snage zbog blokada. Za sada mi to ne smeta, smatram da je i bolje jer sam početnik. Glancanje posle vožnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Maj 5, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DedaSale je napisao: Ja sam tražio za mog Bandita i nakupio nekoliko PDF manuala: Bandit – Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Nadam se da će neki koristiti Hvala puno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Maj 5, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko poželi, da podsetim na svoj oglas. Imam Haynes manual na prodaju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTs 6 Napisano Maj 5, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600N ,Sky rst50 Prijavi odgovor kao problematičan evo manuala koji ja imam.. Suzuki Bandit 600 (1995 - 2003) Service Manual.pdf - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Istok 12 Napisano Maj 5, 2020 U prolazu, 20 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Suzuki GSF600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno,polako ću se upoznavati sa literaturom i motorom. Moraću da potržim dobru kacigu,jaknupqntalone i rukavice. Kao i vezirčić protiv udarw vetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 10, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, oborio sam motor u mestu i pukao mi je zadnji žmigavac... Da nema neko slucajno višak originalnih žmigavaca na prodaju? Bandit je 1998. godište. Ja sam kriv što je pukao žmigavac, jer sam rotirao prednje i zadnje žmigavce. Pošto su prednji žmigavci sa dužim vratom, a zadnji sa kraćim, lepše mi je bilo da duži vrat stavim pozadi, a samim tim je onda žmigavac bio najisturenija tačka pozadi i zato je prvi stradao od pada... Danas sam sve vratio kako je i bilo. Tako da tražim originalni žmigavac sa dužim vratom. Ovaj: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Maj 12, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 12, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Mislim da imam, proveriću danas.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Imaj ovaj par.. Nadam se da je to to.. Takodje sa '98 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, BanditVA je napisao: @ThePainkiller Imaj ovaj par.. Nadam se da je to to.. Takodje sa '98 Extra! Koliko novaca? Može i na pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 13, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja poštarina i pivo, kad me put navede, ili tebe ovamo.. A podatke možeš na pp.. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...