doesen1 13 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Trenutno vozim Yamahu XT 600 i mogu da kazem da je zaista sjajan motor,izdrzljiv i lak za odrzavanje medjutim kod njega postoji jedan problem a to je sto ima jedan cilinder i malo je naporan za duze putovanje narocito preko 100-tke ... Razmisljam o PRODAJI ili zameni mog motora za TDM 850, jeste da bas i nisu slicni i da nije za neki tezi Off road ali u vecini slucajeva i ona zavrsava posao a ima i dva cilindra tako da je za neko duze putovanje jako zgodnija . . Zanima me da li neko moze nesto vise da mi kaze o TDM 850,neko iskustvo sto se tice odrzavanja ili voznje ?? Koji su njeni nedostaci ?? Koja je potrosnja,brzina ili sta vec ?? Ako ne TDM 850 koji drugi motor mi preporucujete sa 2 cilindra a bolji je od TDM i zbog cega?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 28, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda transalp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Baš čudno, ja imam tdm i najradije bi sada lepo vozao xt 600 po nekoj čuki. Tdm je po meni sjajan motor, ali ima jednu veliku manu, a to je registracija od 21500 dinara i potrošnja od 7, 8, 9, 10 pa nadalje litara. Sve ostalo je divno, jako lepo odrađen motor, ide ko lood, dizajn i sve drugo, ma jednostavno nemam zamerke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan imam u planu da uzmem neki cross za cuku a TDM za voznju a imam informaciju o potrosnji da trosi oko 6L normalna voznja a sto se tice registracije od 21500 tu si u pravu da je mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6389 Napisano Februar 28, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Africa, Transalp, XTZ750 supertenere, razmisli i o njima ako bi da se bavis malo off-roadom. Toga sa TDM-om nema, sem nekog blagog makadama, ali i to mu nije prirodno okruzenje. Mada za putovanja vecim putnim brzinama je bolji od svih sto sam nabrojao. Ti sam znas sta ti je prioritet, pa na osnovu toga i biraj motor. A potrosnja od 6L kod TDM-a... tesko da ces bas toliko normalno voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 28, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Super tenera odpada ..Moze samo Africa ili Transalp 600v oni su mi ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Februar 29, 2008 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posjedujem TDM 850 prva serija i presao sam s'njim oko 12.000 kilometara....i otvrenog put,i lokala i off a! Sve sto mogu reci je to da je za duze ture extra motor. Zivahan je i ako nemas bocne kofere odlican je i za provlacenje kroz grad! Ako zamjenis emulzione tube (koje sam je u Austriji platio 60 eura ,obe) smanjices (veliku) potrosnju . Ja ga jos testiram i trosim treci rezervoar od kako sam ih ugradio i za sada je potrosnja oko 5,7 litara sa 70%gradske voznje i oko 30% otvorene ceste! I sa starim tubama potrosnja na autoputu mi je bila okruglo 6 litara ali u gradu je bila znacajno veca,odnosno neizdrziva! To je definitivno tourer i ako ces za to da ga koristis onda je pravi pogodak...... Ja sam ga vozio i po sumi i tu moze da se snadje ali ipak je to pretezek i prejak motor za te avanture. Na svako neodmjereno odvrtanje gasa zadnji tocak ce iskopati kanal (dovoljan za postavljanje optickog kabla) . Drugi problem je i visina! Ja sam visok 185 i to je mozda donja granica visine da bi mogao bezbjedno upravljati motorom pri malim brzinama,jer je bitno da mozes da spustis obe noge na zemlju. Juce sam ga registrovao i pukao 320 eura i to jer je stariji od 10 godina ....... Kocnice su extra i to ce te prvo oduseviti kada sjednes na njega tj. kada ga provozas.... Polozaj je pravi za duga putovanja ali kod mene je poviseni upravljac i malo je nagnut unazad....ali ot je vec stvar ukusa i licnog osjecaja i shvatanja udobnosti... Hladjenje mu je extra odradjeno i vrlo tesko postize temperaturu kada se pali prinudno hladjenje tj.ventilator.....sto ima znacaja ljeti u gradu... Udoban je i za dvoje cak i za duza putovanja..... Velika mana je orginalna visina maske jer lomi vetar tacno u visini glave i stvara bespotrebnu buku....ili skini vizir skroz ili stavu veci koji pravi neko na forumu pa potrazi ...... Za dobro ponasanje u krivinama koristi samo orginalne dimenzije guma jer ce se svako eksperimentisanje sa sirim profilima znacajno odraziti na voznju u krivinama zbog visine motora. Kod mene su bile sire gume i zadnja je dobila plato pa je pri naginjanju u krivini dolazilo do neugodnog klecanja kao da je tocak skliznuo..... Obavezno zamjeni tube....pogledaj u "Garazi"...."Povecana potrosnja kod TDM...."! I pitaj ako te interesuju neki drugi detalji..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 29, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti Igor-GS znacajno si mi pomogo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto je rekao Igor je tacno stim sto sam ja problem vizira resio kod Ivana BG koji mi je napravio Givi-jevu repliku za 3000 din i ublazio udare vetra.Potrosnja kod mene je oko 6 l kombinovane voznje a kad ga vozim ostrije po gradu 7-8.Jedina mana koju sam ja primetio je sediste koje je malo tvrdje nego sto bi trebalo da bude za duza putovanja .Ja TDM vozim godinu dana i presao sam oko 10000 km sa njim i ne pada mi na pamet da ga menjam za sada jer zadoljva sve moje potrebe..POZDRAV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Mart 1, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam TDM 850 `97. cetiri sezone,od 17000 do 47000km, proputovao sa njom od Turske do Slovenije, uglavnom se slazem sa Igorom, po meni odlican motor, odlicno ide kroz krivine, udoban, u gradu kao skuter, na putu kao GT, dvoje bez problema, sa vrlo malo zamerki-nema centralni stender, grublji menjac, nema merac goriva, trosi malo ulje regularno. Meni je trosila od 5,5 do 6,5-7,0 litara. Sad vozim V-Strom i nedostaje mi neki osecaj sa TDM-a. Za 30000km nije mi se pokvario ni osigurac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Mart 1, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Tdm sam vozio dvije sezone i mogu o njemu reci sve najbolje. Istorija motociklizma ce tdm sigurno zabiljeziti kao jedan sjajan ,svestran motor ,koji nikad nije bio u centru paznje.Tdm je najbolji izbor za one kojima je motor glavno prevozno sredstvo ,on se snalazi u svim situacijama i mislim da u tome nema konkurenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...