Bruno 68 2739 Napisano Februar 18, 2015 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Al' nam udarate ceznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Страва... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 334 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan A oćemo da se bunimo kad uvedu registracije i zabrane vožnju "neorganizovanim" grupama kao na onoj planini preko puta Ibra? (ovo je sarkazam i samo tako treba da se shvati) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa.ventil 19 Napisano Februar 19, 2015 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Cacak Motocikl: gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan bravo, ovoga nije bilo do sada.+++++++++ slike su prelepe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 19, 2015 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv naslov teme jos zanimljivije slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Prava egzotika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 355 Napisano Mart 13, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto sam odusevljen priroda do OO, a i adrenalina na litre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2292 Napisano Februar 16, 2018 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad drma i ovaj drugi PMS. Ubice nas kafana. Ove godine tanko sa snegom nacisto, vozis go (Neko govno od onih host sajtova mi je progutalo sve slike sa putopisa, pa sam sad prekopao po kompu, nasao podosta i ponovo sam ubacio. Neke fale, a neke delove teksta sam morao da obrisem jer bez slika nisu imali smisla ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GastroBiker 1216 Napisano Februar 16, 2018 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys, BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako postoji leka za ovaj naš PMS onda ste vi Hemofarm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 744 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 1145 postova Lokacija: BG Motocikl: Bmw Xr Prijavi odgovor kao problematičan Super su ove slika sa snega.Ako iskopas jos kaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 374 Napisano Februar 16, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan PMS je upropastio više motoraša nego Ibarska i Moravska magistrala zajedno ALI evo ga lek. hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16893 Napisano Februar 16, 2018 Misbehave Responsibly, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Zabava je vrhunska. Prigodna ambijentu i uslovima. Danas je u Beogradu bilo i celih 7, u Ralji 5 stepeni, a u onoj novoj kafanici sa desne strane 2 km pre Ralje, vrlo prijatnih 19. Budi muško, reci NE P.M.S.-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Februar 16, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan lijepo je vidjeti toliko snijeg, ovako na slikama, a još ljepše je to kako vi uživate na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2292 Napisano Februar 16, 2018 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta ljudi misli da je ovo skupa zajebancija. Necu da kazem da je jeftina, ali... jedina je stvar sto das neke pare za sanke i cekas da li ce biti dovoljno snega ili ne. Moja najduza voznja za jedan dan je bila 75km. Potroseno 24l goriva. To je puno na 100, ali to je bukvalno ceo dan voznje. Narednih nekoliko dana nema voznje jer je potrosen svaki atom snage. Kais je jedina stvar koja tu moze cesce da strada, ali ako se malo vodi racuna moze da traje dugo. Ko nema problem u glavi da vozi stare modele, moze za, relativno, male pare da priredi sebi neopisivo uzivanje. Ja sam motorom upoznao dosta delova Golije, ali sanke su mi pruzile priliku da upoznam jos vise i bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...